Uzak mesafeli ilişkiyi aileme nasil soylerim?

Erkek arkadasimla agustosta 6. Yilimiz bitecek. O Ankara'da ben Samsun'da oturuyorum. Oncelikle uzak mesafeden iliski mi olur diyenlere iste boyle olur diyorum gururla. Ilk 1 senemizde sadece mesajda ve telefonda konustuk bir de goruntulu falan yan yana gelmedik kisaca. Simdi de ayda bir belki 2 ayda bir bazen 2 haftada bir bulusuyoruz. Inanin her bulusma bizim icin bir kavusma gunu sanki. Her seyi bir anda yasayip tuketmedik cok sukur. Ozledikce sevgim artiyor onun da oyle hissediyorum. Ikimizin de ilk iliskisi basladik ve ve bitmedi... Sorun şu ki Universite okuyorum ve bu yil mezun oluyorum. Oda askerlik isini halledecek. Gelecege dair ikimizde cok guzel seyler dusunuyoruz. Mesafe artik sorun degil gibi yani bir sekilde aştık. Evet insan ozluyor hatta bazen insanin nefesi kesiliyor boyle fotografina bakarken ama biraz daha sabretmemiz lazim napalim iste... Benim korkum onu babama nasil soyleyecegim... Babam cok ters bir insan ustune bir de ben ilk evladiyim. Ya vermezse beni? Uzak olmasi ve aileler arasi hic bir tanisiklik olmamasi gibi sebeplerden dolayi sorun cikaracagini dusunuyorum cunku ailede simdiye kadar kimse uzaga evlenmedi. Ama ben ondan baskasini istemem. Napicam bilmiyorum gelecegi dusunmek guzelde bu isteme evrelerini dusundugumde aglamak geliyo icimden... Çok konustum farkindayim bu arada 😑
Güncellemeler
+1 yıl
Aslinda buna benzer bir sey yasayan varsa nasil halletti onu merak ediyorum
Uzak mesafeli ilişkiyi aileme nasil soylerim?