Kafam karışık. Uzak mesafe ilişkim var ama ailem karşı?

Uzak mesafe ilişkim var yaklaşık 6 senedir. Ben almanyada doğdum büyüdüm. Sevgilim türkiyede yaşıyor. Ben ege bölgesinden o doğudan ama İstanbul'da yaşıyor. En baştan beri annemler karşı çıkacağını bildiğim halde sevgilimi saklamadım. Babamla 2 sene önce tanıştı. Babam karşı olduğunu ve ayrılmamızı istedi. Sevgilim ne dese de ikna edemedi ve babam bana da kalk diyip gittik. Türkiyeye 3-4 haftalık geldiğimiz için ve sevgilim 3 saat yol sürdüğü için az görüştüm. Türkiyede istediğim gibi gezemediğim için babamlara dürüst olmak istemiştim. Neyse geçen sene gidemedim annem kanser tedavisi gördü yanında durmak istedim. Sevgilimin ailesiyle telefonda tanıştım ve annesiyle ara ara yazışıyorum. Annesi ve kardeşleri çok tatlı beni direkt ailedenmişim gibi hissettiriyorlar. Bu yaza ciddi adım atmak istiyoruz. Ailesi beni istemeye gelmek istiyorlar. Sorun şu ki aileme bayadır sevgilim konusunu açmadım. Ailesiyle görüstüğümü bilmiyorlar belki de sevgilimden de ayrıldığımı düşünüyor olabilirler. Annemin tedavisi var ve üzülmesin diye konuyu 1 senedir açmıyorum. Sevgilimin ailesi tek ailemin istemediğini ve babamla buluşmasını biliyormuş. Sevgilimin annesi her yazıştığımda annene selam söyle diyor. Sevgilime anlattım durumumu tamam aslm de söylerim de geç diyor bana. Sevgilim de aslında ailemle konuşmamı istiyor ama ben cok korkuyorum. Çok üstüme geldiler sevgilimle buluştuğum gün ve büyük kavga ettik günlerce aç durdum babamın yaptığını hazmedemedim diye. Kendimi çok suçlu hissettim sevgilim 6 saat yolda geçirdi o gün benim için ve topu topu 2 saat görüştük. şu an o baskıyı istemiyorum çok kötü ruh halindeydim o zamanlar. Türkiyeye gitmeden bir ay önce falan diyim diyorum onlara. Bide şu konu beni dertlendiriyor: ailem hep almanyada yani daha doğrusu en yakın ve sevdiğim. Yeğenlerim, ablam, kuzenlerim, halam, dayım, annemler... yalnız kalmayacağımı biliyorum sevgilim ve ailesi bana destek olurlar her konuda bundan eminim. Yinede bugün düşününce içim bi tuhaf oldu. Ayrılmak istemem gerçekten çok seviyorum ve benim zor zamanlarımda yanımda oldu. Sizce ben ne yapmalıyım? Kafam çok karışık düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum

Kafam karışık. Uzak mesafe ilişkim var ama ailem karşı?