Ailemden uzaklastim mi?

• Özellikle son iki yıldır ebeveynlerim kötü dönemlerden geciyor, sürekli ayrilma muhabbetli veya psikolojik şiddet içeren olaylar yaşanıyor. Son zamanlarda ikisi de kendini alkole vermeye başladı ve açıkçası artık ikisine de tahammül edemiyor gibi hissediyorum, eskiden annemle konuşup yardımcı olmaya çalışırdım ama artık yanıma geldiğinde geriliyorum ve sebepsiz yere saçlarımı (evet kendi saçlarımı) yolmak istiyorum böyle kendime zarar veresim geliyor fakat sonrasinda benden başka anlatabilecegi biri olmadığı için üzülüyorum. Ama bir yandan da etkilenmekten korkuyorum, tüm bu olanlardan sonra zaten ciddi bir güven sorunum ve sinirim var çoğu şeye karşı ve daha da fazlalasmasindan korkuyorum. Aile evinden bir an once kacmak istiyorum ama onları da bu halde birakmak ıstemiyorum. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum, kendimi korumaya kalksam ebeveynlerim işin icinden cikamayacak; onlari korumaya kalkarsam da ben daha cok zarar gorucem. Sizce bu durumu nasıl düzeltebilirim, onlara karşı olan bu hislerim nasil toparlayacak. Artık ne hissettiğimi kestiremiyorum
Ailemden uzaklastim mi?