Ailemden uzaklaşmalı mıyım?

19 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar çok şey yaşadım orta sona giderken her maddeyi kullanan üvey babamdan tarafından tacize uğradım 2defa 1 incisini söyleyemedim ama ikincisini anneme söyledim annem inanmadı ve o adam evde kalmaya devam etti Bi kaç ay sonra annemi aldattı öylelik ayrıldılar daha sonra ben psikoloğa vs gittim lise 2 ye falan gidiyorum ama doktora geçmişimi anlattım oda polise bildirdi annem bana çok kızdı ve bana hala inanmıyor onun öyle bişey yaptığına geçen sene öz babam bana ilişki teklifinde bulundu babamı bu yaşıma kadar tanımamıştım görüşmemiştim tanımak istedim sonuç mahkeme vs oldu neyse şu an Bi sabit işim var ama abim sürekli benden para istiyor onunla ayrı evdeyiz arkadaşı ben abim evde 2 kız bide 1 erkek kalıyoruz anlığcağınız ama sabit işe sahip olan benim herkes benim üstüme geliyor daha Bi kaç hafta önce annem ben dövme yaptırdım diye evden s. Ktir etti sonra ben suçlu oldum şu an kafamda ayrı eve çıkmak var canım çok yanıyor fiziken ruhen ne yapmalıyım sizce
Ailemden uzaklaşmalı mıyım?