Ailemden uzaklaşmak istiyorum?

Bana bi çözüm bulmanızı istiyorum. Çok zor durumdayım. Artık her geçen ay ya da yıl (her neyse) psikolojim ve davranışlarım iyice bozulmaya gidiyo. Kilo kaybı da yaşıyorum stresten. Evdeki huzursuzluk başka hiç bir yerde görülmemiştir herhalde. Babamın da artık eve para getirmesi zorlaştı. Artık eskisi gibi buzdolabının içi pek dolu olmuyor. Babam zengin biri olsa zaten iş kolay olur. Kendime yeni bir hayat kurabilirim. Ama yapamıyorum. Bende özel nedenlerden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım. Açıktan okuyorum yapacak bişey yok. Asıl sorun (sözde) abimin bana kıskançlıktan nefretten dolayı yaptıkları gizli kışkırtmalar. Öyle şeyler yapıyor ki annem babam bile beni suçluyor. Halbuki farkında değiller ki o yapıyor hepsini. Bir gün dayanamayıp çekip gidicem evden. Bu sefer de nerde kalacam? Öyle bişey yapsam annem babam polise şikayet eder oğlum kayboldu diye. Gidecek bir yerim de yok. Akrabalarım kabul etmezler zaten. Onların da kendi canı derdindeler. 1 sene daha ailemin yanında kalsam ölürüm herhalde. Hücrede kalsam daha iyidir. Bu şerefsiz abimin yaptıklarından odamdan çıkamıyorum doğru düzgün resmen hücrede yaşıyorum gibi. Susuyorum sabrediyorum bi yere kadar. Başkası olsa diklenirdi. Acaba polislerden mi yardım alsam bana kalacak yer ayarlarlar mı ki?

Ailemden uzaklaşmak istiyorum?