Ailemle geçinemiyorum evden kaçmak istiyorum?

Ailemle anlaşamıyorum asla beni düşünmüyorlar daraltıp bunaltıp sıkıyorlar. Babam çiftçi mandırada yaşıyor eve pek geldiği olmaz annem ablam ve abim beraber yasıyoruz. Kendimi bildim bileli hayatımda hiç ailemle gezmedim. Evde daraldığımı kafa dağıtmak istediğimi dört duvarı izlemekten sıkıldığımı milyonlarca kez söylesem de beni dinleyen umursayan yok. İlçede yaşıyoruz alanımda kendi başıma çıkıp gezeceğim yerler kısıtlı bu sebeble de ailemle gitmem gerekiyor ama onlar hallerinden gayet memnun. Annem ev hanımı ve sürekli evle uğraşıyor bende o yorulmasın diye hep yardım ediyorum. Sabahın 8'de başıma dikiliyor öğlen oldu kalk diyor. Anlayacağınız evde de rahat yok. 18 yaşındayım ama kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum. Evden kaçmama ramak kaldı kendimi zor tutuyorum. Şu anda zaten kendileriyle kavga ettim odaya kendimi kilitledim ve 2 gündür çıkmıyorum. Ne yemek yedim ne su içtim. Gelip beni sormuyorlar, birde ben sinirlendiğimde kendime zarar veriyorum kollarıma kesikler atıyorum. annem de farkında o gün de koluma kesik attım annem gördü bana dediği tek şey örtüleri batırma. kaçsam haklı değil miyim yoksa ben mi abartıyorum kafayı yiyeceğim

Ailemle geçinemiyorum evden kaçmak istiyorum?