Aileme karşı mesafe koymalı mıyım?

Lütfen beni yargılamadan okuyun. Öncelikle hepinize selam. Ben 1 senelik evliyim. Ablam eşinden ayrıldı annem ve babamla yaşıyor. Bu zamana kadar pek iyi anlaştığımızı söyleyemem. Ben sessiz bi yapıdayım annem ve ablam ise benden daha baskın karakterde. Annem ablamı daha çok savunur korur ve kollar. Bu zamana kadar bana destek olduğunu hiç görmedim. Çok şey var anlatıcak ama buraya kelimeler yetmez. Kısacası beni gözden çıkarmışlar artık. Ablam hep kendine gelecek olan siparişleri benim evime verirdi. Elbise alacakmış bende dedimki "abla eğer alcaksan kendinin ev adresini ver bazen evde olmayabiliyorum" dedim. Hepsi bu yani kötü bişey demedim. Oda bana "ben nerenin adresini vereceğimi çok iyi biliyorum" deyip beni tersledi. Hemen anneme yetiştirmiş annemde beni suçluyor. Ağlamaktan maf oldum. Eşimde üzülme hasta ediceksin kendini diyor. Ailem neden böyle yapıyor herşeyime alınıyorlar bi laf sokma çabaları var müdahale etmeye çalışıyolar herşeyime. Kendimi yorgun bitkin hissediyorum. Bana bi fikir verin ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım artık?
Güncellemeler
+1 yıl
Annemle ablamın arasından su sızmıyor çok iyi anlaşıyorlar. Birbirlerine laf söyletmiyorlar. Ben dışlanmış haldeyim. Troll soru falan değil Allah aşkına yargılamadan yorum yapın çok moralim bozuk. Gözlerim dolu dolu yazıyorum
Aileme karşı mesafe koymalı mıyım?