Ailemden AYRILMAK İSTİYORUM?

Ben de ailemden ayrılmak istiyorum babamın yakın bir aile dostu ile evlenmeyi düşündüm daha önce söz atmıştım annemin akrabasıyla şu anda ailem beni evlenmeye zorlamıyor ama onlara ben evlenmek istediğimi söyledim çünkü rahat davranamıyordum arkadaş ortamına rahat giremiyordum ve artık onların istediği olsun istedim ama şu anda gitmek istiyorum ailem çok baskıcı böyle bir hayalgeye sahip olduğum için evlenip rahatlığımı özgürlüğüme kavuşurum diye düşündüm ama bunun ileride bana zararları olacağı için şu anda o kişiyle evlenmeyi düşünmüyorum kendime yakıştıramıyorum beni çok seviyor bunun farkındayım ama benim için doğru bir insan değil daha önce abimle tartıştım iki gün kadın sığınmada kaldım sonra eve döndüm ailemle aram düzeldi ama abimin telefonumu kurcalaması ve beni sadece evde oturması gereken hiçbir şey yapmadan ev kız olmamı istiyor kapanmamı istiyor bunlar bana çok ters şeyler şu an bir çıkmazda gibi hissediyorum kendimi hem ailemi üzmek istemiyorum hem de özgürlüğüme kavuşmak istiyorum gençliğimi hiç etmek istemiyorum lütfen biri bana akıl versin 20 yaşındayım doğru kararlar verebileceğime inanıyorum ama sonuçları benim için kötü olacağımı da biliyorum

Ailemden AYRILMAK İSTİYORUM?