Uzak mesafe ilişki ilk buluşma , aile sıkıntısı hepsi bi arada ne yapmalıyım?

Ben gercekten ne yapıcamı bilmiyorum sevgilimle 10 aydır bi birliktelimiz var ve annemin haberi var ilk gidip ona anlatılmıştım ki gizilim saklım olmasın o ise bu ilişkiye hiç bi zaman sıcak bakmadı.
Ben yurt dışında o türkiyede ben çok nadir türkiyde oluyorum ve biz 10 aydır ilk buluşmamız için sayı sayıyorduk o zaman geldi fakat annemeden yine gizli saklı bi iş yapmak istemdim karşı taraf bile ailenin onayı varsa dedi yani gercekten ikimizin de kötü niyetimiz yok annem bi şartla izin verdi yanımzda oda olcanı tamam dedik annem den tek bi ricam vardi hata dedim eğer ki ona yanlış bişey denilinirse beni kaybedeceklerini söz verildi ve cocğu annem babam 11 saat yol ardıdan kovdu aşaladı :)
Yerin dibine girdim ona dedim sakın gitme ben gelcem yanına yolda ailemden bende aynı şekilde aşalmdım hata tek başıma kalmak istedmi söyledimde şiddete marusz kaldım amcalar sakinleştirdi neyse olaylar olaylar.
Buluştum onuna bi gizli şekilde kalması için zor ikna etim kalacak bi yeri yoktu onu kendi elleri otele tek bırakıp gitim tanımadım yerde kalbim yandı. Ertesi gün giti ben ise serumlara sığındım

Neyse kafanısı şişiridim kusuruma bakmayın :(
Asıl sorunum şu o şu an köyünde ve çok özledim bizim burdan 8 saat uzaklıkda dedesi bile buyur etmişti ama ailemi ikimiz o an düşündük babam kalp sorunla annem ise tansıyon ama bidaha türkiye gelme imkanım çok az sizce kuzenimde kalmaya gidiyorum diyip oraya gidip bi gün kalıp dönsem yanlış mı olur?
Uzak mesafe
Aile
Buluşma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Uzak mesafe ilişki ilk buluşma , aile sıkıntısı hepsi bi arada ne yapmalıyım?