Ben gercekten ne yapıcamı bilmiyorum sevgilimle 10 aydır bi birliktelimiz var ve annemin haberi var ilk gidip ona anlatılmıştım ki gizilim saklım olmasın o ise bu ilişkiye hiç bi zaman sıcak bakmadı.
Ben yurt dışında o türkiyede ben çok nadir türkiyde oluyorum ve biz 10 aydır ilk buluşmamız için sayı sayıyorduk o zaman geldi fakat annemeden yine gizli saklı bi iş yapmak istemdim karşı taraf bile ailenin onayı varsa dedi yani gercekten ikimizin de kötü niyetimiz yok annem bi şartla izin verdi yanımzda oda olcanı tamam dedik annem den tek bi ricam vardi hata dedim eğer ki ona yanlış bişey denilinirse beni kaybedeceklerini söz verildi ve cocğu annem babam 11 saat yol ardıdan kovdu aşaladı :)
Yerin dibine girdim ona dedim sakın gitme ben gelcem yanına yolda ailemden bende aynı şekilde aşalmdım hata tek başıma kalmak istedmi söyledimde şiddete marusz kaldım amcalar sakinleştirdi neyse olaylar olaylar.
Buluştum onuna bi gizli şekilde kalması için zor ikna etim kalacak bi yeri yoktu onu kendi elleri otele tek bırakıp gitim tanımadım yerde kalbim yandı. Ertesi gün giti ben ise serumlara sığındım
Neyse kafanısı şişiridim kusuruma bakmayın :(
Asıl sorunum şu o şu an köyünde ve çok özledim bizim burdan 8 saat uzaklıkda dedesi bile buyur etmişti ama ailemi ikimiz o an düşündük babam kalp sorunla annem ise tansıyon ama bidaha türkiye gelme imkanım çok az sizce kuzenimde kalmaya gidiyorum diyip oraya gidip bi gün kalıp dönsem yanlış mı olur?
Ben yurt dışında o türkiyede ben çok nadir türkiyde oluyorum ve biz 10 aydır ilk buluşmamız için sayı sayıyorduk o zaman geldi fakat annemeden yine gizli saklı bi iş yapmak istemdim karşı taraf bile ailenin onayı varsa dedi yani gercekten ikimizin de kötü niyetimiz yok annem bi şartla izin verdi yanımzda oda olcanı tamam dedik annem den tek bi ricam vardi hata dedim eğer ki ona yanlış bişey denilinirse beni kaybedeceklerini söz verildi ve cocğu annem babam 11 saat yol ardıdan kovdu aşaladı :)
Yerin dibine girdim ona dedim sakın gitme ben gelcem yanına yolda ailemden bende aynı şekilde aşalmdım hata tek başıma kalmak istedmi söyledimde şiddete marusz kaldım amcalar sakinleştirdi neyse olaylar olaylar.
Buluştum onuna bi gizli şekilde kalması için zor ikna etim kalacak bi yeri yoktu onu kendi elleri otele tek bırakıp gitim tanımadım yerde kalbim yandı. Ertesi gün giti ben ise serumlara sığındım
Neyse kafanısı şişiridim kusuruma bakmayın :(
Asıl sorunum şu o şu an köyünde ve çok özledim bizim burdan 8 saat uzaklıkda dedesi bile buyur etmişti ama ailemi ikimiz o an düşündük babam kalp sorunla annem ise tansıyon ama bidaha türkiye gelme imkanım çok az sizce kuzenimde kalmaya gidiyorum diyip oraya gidip bi gün kalıp dönsem yanlış mı olur?
Uzak mesafe
Aile
Buluşma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende eşimle uzak mesafe ilişkim vardı ben başka şehirde üni okurken eşimin yanına gitmiştim ama ailem beni okulda sanıyordu hatta eşimin eilsiyle kalmıştım 😂
Ya hiç farketmediler mi😳 burada okusam onu derdim de yurt dışı ya🥹
Aradılar ama işte dışardayım dedim sonra aramdılla uçakla gidip gelmiştim ama uçakta korkmuştum ararlar diye ben uçağa binmeden aramıştım 😂
🤣🤣 hep anı kalmış korkuda vardır elbet sence bende gidiyimi
Ben anlatsam korkunun en büyüğünü ailesinde yaşadım 😂😂 bence git
Dimi biri ölmez heralde dimi ben bundan korkuyorum ya vicdan azabı cekcem herkes diyo aileni düşün ama onun gizli buluştumda her şey çok güzeldi kendi sağlım yerinde şimdi ise ölüyüm sanki
Çok yaşadım o duyguyu anlarım dediğim gibi riskler var onları alırsan sorun yok eğer dinlemek istersen anlatırım ben yaşadığım o anı
Tabiki eğer anlatmak istersen seve seve dinlemek isterim çok caresizim ya
Çıkıyorum gizliden
Ark isteği atarsan
Ya benim seviyem yetmiyormuş ben ig versem olur mu
Yazdım ben size
Bende eşimle uzak mesafesi vardı bit birimizi çok sevdik bütün sorunların üstesinden beraber geldik ve 1 yıllık evliyiz
Ne güzel Allah ayrımasın hep mutlu olun darısı bizim başımıza.
Nasıl buluşuyordunuz sorabilsem?
Ben yıllık izinlerimde giderdim memleketine yılda iki defa giderdim ama 3-4 gün kalırdım apart tutardım orada
Abi peki senin tavsiyen ne olur hani bilmiş geçmişsin bu yoldan o kendisi zaten yine gelceni söyledi ama ailesini bende tanımak isterim bu durumu tatlıya bağlamak her iki taraf da kötü oldukca ben ölüyor gibiyim
Aile faktörü de çok önemli ben erkek olarak ailem hep destek oldu arkamda durdu eşimin annesi öğrendiğinde hasta olup yataklara düşmüştü bir hafta boyunca ağlamıştı sonra annem annesini aramıştı biraz olsun rahatladılar kayın babam beni ilk kez kız isteme de görmüştü ben görevdeyken ailemi tanıştırmaya göndermiştim en büyük olarak dedemde gitmişti 😊
Şimdi kayınvalidem her gün arar Allah razı olsun oğlum senden komşularda da çok dua ediyor sana ne hayırlı damatmış der anlatır her gün böyle bana 😊
Ailesi ailemi daha tanımıyo işte bu yaz o da bende hem aileler hem kendimizde tanıma senesi olcaktı fakat benim ailem ona çok karşı ben bu durumdan çok kötü oldumu bildikleri halde hala bana izin tatilden bahzediyorlar
İşte bu durumu çıkmaza sokuyor senin anneni ikna etmen gerekli annen de babanı bu işler böyle olur veya ailenden başka birine anlatıp aileni ikna etmeleri gerekli
Yaptım da abi herkes tek dedi uzak mesafe boşmuş cocukcaymış hiç kimse benim tarafdan desetek vermiyo
İstersen sorunu beğeneyim kardeşim beni bul
Nasıl yani abi
Burdan çok yazmayayım sonuçta özel hayatımız kardeşim
Anladım abi ekliyim ordan mı diyorsun
Evet kardeşim sorunu beğeniyorum 👍
Olmuyo abi isim cıkıyo ama profile girmiyo ben kendi şeyi acık yapmaya denim
Tamam sen aç ben sana yazarım
Bu
Takip atar mısın kardeşim
Gerçektwn zor bir durumda kalmışsın 😂
Çok yardımıcı oldun abi ya😂
Valla işler karışık gibi görünüyor