Uzak mesafe iliskide sinav ve aile stresi yuzunden sevgilimle sogumayi nasil onlerim?

20'li yaşlarımın başındayım, o da 30'larına yaklaştı. İkimiz de uzak şehirlerde yaşıyoruz ve aile sorunlarımız var. Ben sınav okul derdindeyim, o da iş geçim kaygısında, nasıl bir iş düzeni var hala çözemedim. Kendisi bazen konuşmalarda yakınlaşmak istiyor ama ben çoğu zaman ailevi problemler, sınavlarla ilgili stresler ve sağlık problemlerinden ötürü bu tarz konuşmaları reddediyorum. Kendisi de gitgide soğuyor ve mesajlarıma geç dönmeye, kırılınca bana daha sert, mesafeli olmaya başladı. Arada toparlıyoruz ama ben artık onunla bu tarz şeyler konuşmak istemiyorum ve sohbet ederken de samimiyet kuramıyorum. Elbette ayrılırsam çok üzülürüm çünkü duygusal bir bağ söz konusu. Şu an zamana bırakıp, okulum bitince yazın karar vereceğim. Ama başka birinin görüşü de önemli, lütfen kesin seni al. #₺datıyor uzak mesafe olmaz gibi klişeleri yazmadan yazın çünkü benim için hassas bir konu, kendiniz bu durumu yaşasaydınız ne yapardınız

Uzak mesafe iliskide sinav ve aile stresi yuzunden sevgilimle sogumayi nasil onlerim?