2 ay
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Zamanla alışacaksın eşinle bir birinize destek olacaksınız
Daha ne istiyorsun ye iç gez benim kocamın ailesi kapı komşum rahat tok berbat keşke bende senin gibi olsaydım
Bişey dicem sevişiyomusunuz ya
Veriyonmu ona merak ettim
Sana bir söverim ne anan kalır ne bacın buruşukkkkk
Neden kızdın ki
Defol utanmaz ahlaksız pislik yoksun buruşuk aile terbiyesi görmemiş yoksun git de annene gelin getir tabi senden bir pok olursa edepsiz yoksun
🤣🤣🤣
Çocuksunuz keşke evlenmeseydiniz, millet okumaya gidiyor uzaklara sizin gibi zırlamıyor
Sen evlenme İnşalah
Evlenmek başka, uzak diye zırlayan bir çocuk olmak başka kısır kal inşAllah
Allah uzun ömür versin inşallah Çok yaşa yazmasaydın pisliğin kızı bu pis kalbin gibi ömür geçir inşallah
Uzun ömür versin ki yaşayacağın en karanlık dönemlerini yaşa bedduam tutar en içten dileklerimle
Ağlanacağına evlenmeseydin
Bedduam tutar bu lafımı asla unutma
Gerçekler zoruna gitmiştir hadi oradan ne bedduan tutacak senin, gerçeği söyledim. Allah senin b…lanı versin.
Tamam görürüz
Kalp kırmak Kabe yıkmak gibidir der bir ayette başka bir ayette de kırdıgınız kalbe iyi bakın der belki beni tanımıyorsun hiçte görmeyeceksin ama yazdığın o yorum içime dokundu ben bişey demiyorum sana
Evlenip yuva kurduğunda ailenden ayrılmanın yükünü taşıyamayan bir çocuksun.
Yük taşıyamıyorum demedim üstelik 24 yaşındayım alışmaya çalışıyorum dedim sende haklısın taşıdığın o pis kalp bünyene ağır gelmiş muhakkak ki aileden tam sevgi görmemişsin onun için aileden uzakta olmanın üzüntüsünü bilemezsin
Bana masal anlatma benim annem ben 4 yaşında iken ablamla hastaneye gitti yanımda bebek kardeşim vardı kader, biz yine de senin gibi davranmadık çocuk olmamıza rağmen Allah’ın işidir dedik sabrettik, siz koca koca insanlar utanmıyorsunuz
görmemiş küçük yaşta sorumluk alan kızlar genellikle senin gibi olur herkes senin ailen gibi değil ya da senin gibi hayat standartı yok bir insanın yaşantısını bilmiyorsan öyle yorum yazmayacaksın yerinde olsam utanır giderdim 🐕
Hiç de utanmıyorum. Evlenirken böyle olacağını hesaplayamadın mı? Allah mı zorladı senin ailen mi? Keyfi tercihler yapan herkes istese de istemese de bedelini öder
Defolup gider misin yazmanı istemiyorum biraz yüzün haysiyetin şerefin namusun varsa gidersin
Zoruna gitmiştir gerçeklerin iç yüzü 😀. Kızımız uzağa gidip ağlayqcwğını bilmiyordur kaldıramadı bir anda
Yokmuş…..
Tamda tahmin etmiştim
Benim haysiyetim şerefim senin gibi parametrelere bağlı olacak kadar ucuz değil.
Ucuzmuş ama yazıyorsun daha laf yetiştirme peşindesin 🥹🥹🥹
Siz iyi misiniz?
@emoli15 kim?
HSHSHSHS
İkiniz de?
Of susun bi
Ergen misin nesin sen ben milleti delirtmişsin bu soruda madem eleştiriye ve yoruma açık değilsin soru da sorma embesil defol git uygulamadan
Yorum yaparak ağlamışsınız gibi geliyor sende benim sayfamdan benim yazımın altına yorum yapma defolup gidebilirsin tatlı kız
Uyumsuz huysuz kadın, ne halin varsa gör
2 senedir de ben gurbetteyim esim türkiye'ye gitmeme izin vermiyor bosanacagım
Arkadas olman gerek esinle
Konuşarak anlatmalısınız eşinize gurbet zor
Bende 3 aylık evliyim alısmadım cok zor
Yapacak bir şey yok zaman lazım sonra alışıyorsun
Alışırsın kocana
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar dinlemelisin
Bizde yeni evlendik eşimde senin gibi çok üzülüyor
Yaaa garipsediniz mi peki ağlıyor muydu
Ağladı bir süre ama alıştı artık o da
Eşin izinli değil mi işe başladı mı bile
Alışırsın
Alışırsın zamanla
Aynısını bende yaşıyorum maalesef
Kaç gün oldu
Keşke farklı bir yere gitmeseydiniz
Derdin bu olsun
Evliliğin nasıl
ben bunu yaşadım
Gez dolaş
Konuşa konuşa aşacan
Ya onları geç...
Niye geçecekmişim? Al sana çözüm işte. Niye garipsesin adam. Şu an onun sorumluluğu sensin. Başkasına dert yanınca ne kazanacaksın? Kimse lamba cini değil puf diye derdini çözsün. Adım adım halledeceksiniz, kafa kafaya verip...
Alışırsın aabret
Bı gez gek memleketi
Uğraş bul, çevre edin. Ailenle görüntülü konuş.
Kaç yaşındasın
Kaç yaşındasın
Bizene mk
Uyumadan önce anlat
Çok zor bi durum
Yazık