Görücü usulü evlendik fakat kendim evlenmek istedim. Ben 20 eşim 25 yaşında.
Evlendikten sonra eşim ve ailesine alışamadigimi hissediyorum. Eşim biraz rahat takılan umursamaz biri ben daha utangaç ve çekingen biriyim. Ne yaparsam yapayım bir türlü atlatamiyorum bu durumu artık bu durumdan çok muzdaribim sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok mı mıç olma zaten be canım. Biraz mesafe iyidir. Çok alışıp da ne yapacaksın
Haklısınız öyle ama eşime bile alisamadim bazen o kadar çekiniyorum ki o da rahatsızlık duyuyor bu durumdan
Ne kadarlık evlisin?
2 ay oldu
Normal. Alışırsın. Ben severek evlendim. Arkadaştık. Sonra sevgiliydik... Evlenince evi, ortak yaşamı benimsemek çok zaman aldı.
İşin kötü yani alışmam için hiç çabalamiyor bana yardımcı olmaya çalışmiyor bir anda alışmami bekliyor
Kaba mı davranıyor
Kaba değil ama fazla rahat benden de aynı davranmami bekliyor ben cekinince de hemen soğuk yapıyor
Zamanla birbirinizin huyunu alırsınız
Hep böyle devam edecek diye çok korkuyorum çünkü biz karakter olarak o kadar zıt insanlarız ki
Birlikte mi kaliyorsunjz
Evet
eşinin anlayacağı şekilde anlat
Tanıştıktan kaç ay sonra evlendinz
4
Hem utangaçsın hemde 4 ayda görücü usulu evlenmişsin aile evnden kaçıp koca meraklısı gbian eşin rahat olur tabi 25 yaşna kadar kaç sevgilisi olmuştr kendi hayatını kurmak yerine görücülü evlnp alışamadn burada sorun eşinde değil sende
Ben sorunu onda aramıyorum zaten kendi sorunuma çözüm arıyorum
Bi yorumda zıt karakterler demişşin neden evlendin ki be canm huyunda varsa utangaçlık geçmez
Onu gerçekten beğendim ama rahat tavırlarıni görünce biraz tedirginlik duydum ama alışırım diye düşündüm
Çoğu erkek rahattır hayırlısı olsn hakkında
Zamanla alışırsın normal yeni evlisin daha
Hiç o zaman gelmeyecek gibi hissediyorum resmen
Gelir merak etme sende ailenin içine girmeye çalış ama eşimde böyleydi ilk zamanlar hatta ilk 1 sene
Bazen eşimden bile çok çekiniyorum o da rahatsızlık duyuyor
Görücü usulü diyedir tam tanıyamamışsınız diye birbirinizi normaldir sen seviyormusun eşini
Seviyorum
O zaman problem yok alışırsın merak etme
Seviyorum ama eşim sanki yıllardır beni taniyormus gibi benden de aynı davranmami bekliyor fakat ben öyle olamıyorum bu nedenle bazen soğuk yapıyor
Ya biz erkekler daha çabuk ayak uydururuz o yüzden öyle rahattır ama sende kasıntı yapma bence rahat ol nasılsan öyle ol yani çok samimiyette iyi değil
Ben daha önce eşim kadar umursamaz rahat tavırlı bir erkek tanımamıştim gerçekten
Ya bak katı biri olmasından kısıtlama koymasından daha iyi değil mi rahat olması
Daha iyidir ama bu durumda beni zora sokuyor gerçekten
Yani ne diyim bilmiyorum eşinin sana karşı rahat olması bir avantaj bence biraz çabala
Alışırsın
Olmuyor sanırım
Zamanla alışırsın merak etme
Ne kadar oldu ve seni rahatsız eden ne
2 ay oldu beni rahatsız eden şey ise aşırı yabancılık çekmem
Peki bunu yenmek için ya da yenmen için bi çaba sarf ediyolar mı sen ediyor musun
Ben ediyorum elimden geldiğince yalan yok eşimin annesi de ediyor ama eşimden pek göremiyorum maalesef bir çaba
Ona tek bir soru sor bu hayatı beraber yaşamayacaksak neden evlendik neden beni eş olarak aldın?
Sorup sormamak arasında kaldım bende çünkü o benden direkt olarak yıllardır birlikteymisiz gibi davranmami bekliyor ama ben öyle olamıyorum
Gurbettesin dimi sen
Evet
Nasıl anladıniz
İşte bunu belirt beni evimden memleketimden getirdin yalnızım burada bi başımayım bunaldım
Senin düşüncelerini içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum sorundan cevaplarından
Bir kaç kez birlikte vakit geçirsek diye söyledim ama o her seferinde geçiştirdi arkadaşlarim bekliyor isim var yorgunum gibisinden
Çok yeni bide üzüldüm dediğim gibi anlıyorum halini akıl verebilirim sana ama işe yarar mı inan kestiremiyorum
Akıl almaya gerçekten ihtiyacım var
Vereceğim kadar veririm yardımcı olacaksa akıl fikir. Yaz istersen
İstek attım
Teşekkür ediyorum bunu yaptığın için.
Mesaja gelsene konuşmamız lazım acil.
Ìç gùveysimisin
Nasıl yani
Ailesinden ayrimisin
Ayrı değilim
Sorun orada rahat degilsin
Ondan mı kaynaklı
Evet prenses