Yeni evliyim ve fazlasiyla esimden sogudum?

Evet cok sebep var ama en cok bben ona Evet derken tum ailesiyle evlenmeye Evet demedim.. ben her haftasonumu onun ailesiyle gecirmeye Evet demedim, evin erkegi gibi alisberis tum evin sorumluluklarini almaya evdt demedim. 3 aydir evliyim bir haftasonu aksami ailemle tek basima vakit geciremedim. Neden cunku hep Esimin ailesindeyiz her cuma veya cumartesi her allahin haftasi. Calisan biriyim esim kendi gelmiyo her hafta benim aileme kimse zorlamiyo. Esime hep diyorum her sefer gelmek zorunda drhilim diye ama surekli bi baski icindeyim. Ben bize odaklanalim dedikce esim tersini yapti ramazan geldi iyice tuhaflasti, cok huzursuzum aglamadigim gun yok. Keske Hergun calissam azdir siginti gibi hissediyorum kocamin evinde. Kac kere anlattim cok net bi insanim esimde tam tersi icine kapanik. Artik paylasigak biseyimiz kalmadi, özel hayatimiz zsten baslayamadan bitti cunku ya tartisiyoruz ya yorgunum bu gelip gitmelerden. Birbirimize karsi soguk davraniyoruz yakin temas Hic biseyimiz yok … ne kadar daha sabretmeliyim? Sevgim bile kaldi diyemem gözumde ana kuzusu ezik pisirigin teki

Yeni evliyim ve fazlasiyla esimden sogudum?