Yeni evliyim birkaç ay oldu. Eşimle genel olarak iyiyiz. Beni seviyor Ama aramızda fikir ayrılığı olduğunda eşim çok inat ediyor. Ne yumuşama oluyor ne de orta yolu bulma durumu. Bu durum beni çok üzüyor. nadir de olsa bir şeye bozulduğunda birkaç gün benle hiç konuşmuyor ben yokmuşum gibi davranıyor. Yumuşatmaya çalıştığımda da bu tarz durumda fayda olmuyor. Ben de tam tersi kırıldığımda hemen yumuşuyorum. Bunlar da benim modumu çok düşürüyor ve hevesimin kaçmasına sebep oluyor. Konuştum, trip attım, bağırdım ve sustum bu durum için ama yol gene aynı. Ona göre onun sürekli dibindeyim, çok ağladığım için ağlamamı ciddiye almıyor. Evliliğe de daha alışamamış. Bunlarla birleşince ekstra üzülüyorum ve enerjim bitiyor.
Sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen kararlarında ciddi ol
İnsanlık namına iyi davran
Kendi hatası olunca yüz verme alttan alma
Ona göre davransın.
Olmuyorsa zaten suçlanır ya da konu boşanmaya gider.
Hayat kısa
Anlaşamıyorsaniz sürdürmenin bir mantığı yok yani..
İyi geceler dedim birkaç gündür ona bile cevap vermiyor. Siz olsanız sinirlenmez misiniz. Farklı düşünebilir bozulabilir ama ortada aldatma vs yok ne bu abartı tavır. Doğum günüm vardı geçen de onu bile kutlamadı ayıp yani. Hevesimi çok kırdı bu kadar olmaz. Beni işte etkiliyor biz böyle olunca diyorum hala aynı. Ben ne yaptım ki ona harbiden ayıp. Benim bu tavrı göstermem gereken çok konu oldu erken yumuşadım ama bundan sonra barışsak bile bambaşka biri olacağım
Tepki vermeyin ilgi göstermeyin
Yazarsa yazarsınız
Böyle devam ederse zaten ayrılığa gidecektir
Belkide üzmeden ayrılmak istiyor
Pot kırmadan bitirmek istiyor
Sanmam kendince ders vermeye çalışıyor. Ben konuşmadan anlamıyormuşum diye. Ama çok ayıp yaptığı. Yazmayı unuttum birkaç gündür gribim nasılsın diye bile sormadı. Valla ayıp ya. Gören de ne yaptım sanır. İsteklerim, sorularım ona çocukça gelebilir. Ama bu tavrı çok fazla.
O yüzden tepki vermemen lazım
Bu kadarda olmaz
İşin garip yanı bu tarz durumlarda sabaha kadar uyuyamıyor. Gene de aynı. Ben zaten uyku düzeninden tutun, beslenme ve işimi de çok etkiliyor bu tarz durumlar açık açık dedim de kendisine ama gene aynı gene aynı. Belki aramızda sıkıntılar olabilir ama ben o üzülünce hep üzülüyorum. O böyle yapınca ben aynı duyguyu ondan alamıyorum. Ben yapısal olarak çok sosyal ve konuşkanım. Aynı evin içinde saatlerce konuşmamak çok zor geliyor bana. O nasıl dayanıyor anlamıyorum
Kadınlar biraz daha hassas olduğu için ortada sorun olunca sessiz kalıyorlar bu da evden tut iş yaşamına kadar etkiliyor..
Olgunluk göstererek sizin yaklaşmanızı öneririm
İlgin alakan yok bazen iki yabancı gibi sessiz kalıyorsun. Evlilik hayatında karşı tarafıda düşünmen lazım tek başına yaşamıyorsun birliktelik bunun için var. Söyle bakalım sorun ne diye sor istersen. Akıcı ve sosyal birisin ve konuşma tarzın öyle. Psikolog gibi motive edip konuştur onu istersen
Güzel dediniz bide böyle denerim ama bu da ters teperse ben baya sinirlenirim artık kdkdkdk
Ama işte çooookkk inatçı. Benim bu tarz durumların geri tepmesi de çıldırtıyor artık
Detaylı olarak anlatırsanız dinlemek isterim. Çözüm odaklı yaklaşmak güzel olur. Yazarsanız
Evlilik zor ya hele ki fikir ayrılıkları varsa daha da zor. Eşin biraz da olgun biri değil sanırım.
Günaydın hayırlı sabahlar üzüldüm senin adına görücü mu evlendiniz siz
Yok ya birkaç senedir sevgiliydik. Ama gerçekten aynı evin içine gitmek çok farklı. Konular genişliyor hep konuşuyorsun vs
Haklısın ayni evi paylaşmadin mi anlamıyorsun adamın gerçek yüzünü ne yapmayı düşünüyorsun sen
Düzelecektir ama hevesimi bitirdi cidden
İşte en önemlisi de o zaten heves çok daha yenisiniz insan 3 ayda eşine doyamaz ya yanda konuşalım mı bende evliyim dertleşelim
Günaydın. Hangi konularda fikir ayrılıkları yaşıyorsunuz?
evlilik zaten erkeklerin istediği bi şey değil boşanamıyorlar da böyle b*k b*k davranarak seni soğutmaya çalışıyorlar işte
Hakaret var mı?
Yok ben çok kızınca küfür edebilirim en fazla
Küfür olur sinirle ama ona etmediğine şahsına etmediğini bilsin yeter sakinleşmek için bende ederim ama kendi kendime
Onun için özür diledim ama o ona takılmamış. Fikir ayrılığı olduğumuz konu çocukça gelmiş vs. Ama onun karşılığı birkaç gün konuşmamak asla ama asla değildir. Ondan sinir oluyorum şu an
Konuşun hep konusun sakinleşince durumu konuşun neye kirildiginiz konuşun yaa ;) yatak ayırma asla olmasın mesela
Yatak ayırma yok. Ben konuştum konuşmaya çalıştım istemiyor kendi bilir. Bu birkaç gündür var yeni de dğeil. Bana da ayıp ediyor artık. Bide haksız konuda
Alttan al diyeceğim ama devamlı senin alttan alman kendine saygını da bitirir soğursun
Aynen sorun da o. Bide çok isteyen konuşur eder gerçekten çok kırıldım. Bide biraz gribim nasılsın diye bile sormadı. Kendime bakmam lazım enerjim de yok zaten
Geçmiş olsun nasılsın nasıl oldun nane limon yaptın mi
evlenmeden önce tanımadın mı
Şimdilik kesinlikle çocuk yapmamaya bak
Birbirinize alışınca oturur konuşursunuz
Orta yol için uğraş
Normalde çok uğraştım çok yoruldum. Yakın zamanda doğum günüm vardı onu bile kutlamadı. Ben ne yaptım ki bu kadar
Değişik inatçı biri mi
İnatçıymış. Evlenmeden önce böyle değildi esnekti bence. Çok basit konudan birkaç gündür benle hiç konuşmuyor gören aldattım sanır. Konuda da ben haklıyım ona rağmen böyle. Bi konuda ciddi fikir ayrılığımız oldu ona göre çocukmuşum hala durum bu onun açısından
değişik ama biraz yola getirmen gerek
Gelmiyor ki. Konuşuyorum çok konuşuyor oluyorum, susuyorum trip atıyor oluyorum, trip atıyorum bu sefer ona bozuluyor, bağırıyorum insan gibi konuşmuyor oluyorum, lüfür ediyorum kendime yakışanı o an ona göre yapmış oluyormuşum. Ben bi birey olarak daha hangi yolu deneyebilirim
peki özel yollar
Bide ben birkaç gündür hafif grip gibiyim. Nasılsın diye de sormuyor. Doğum günüm vardı onu da kutlamadı. Çok kırıldım ben de artık
bazen ipleri eline alman gerek
Ne yapayım ki? Ne yapsam olmuyor ben de böyle bi şey görmedim. Beni de çok bunalttı ya. Beni de çok kırdı ben bile bu kadarını yapmadım. Sanki düşmanıyım.
fikir vereyim
sende trip atip vermiyosun anlasilan
Hicmi konusmuyo senle
Birkaç gündür kendince sebeplerinden dolayı konuşmuyor. Konuştum vs yumuşamadı. Çok yordu bu da beni. İşin garip yanı ben haklıyım ama ona göre ben çocukmışım vs
Sonunuz yok