Yeni evliyim mutsuzum?

Eşim pısırıksın sen diyor beni savunmuyorsun insanlara karşı ve bunun yüzünden sürekli tartışıyoruz bana çok ağır laflar ediyor bende kendimi tutamayıp onun kalbini kırıyorum ama ağıza alınmayacak kelimeler argo kullanıyor benim onurumu çok kırıyor üzülüyorum her gece ağlıyorum gündüzleri işime odaklanamıyorum gözlerim doluyor onun karşısında güçlü durmak istiyorum ama olmuyor bir erkek olarak kendimden utanır oldum. Ağlamak istemiyorum ama elimde değil söylediği sözler canımı çok yakıyor. Ben onu asla üzmek istemezken tekbir onur, kalp kırıcı laf söz söylemezken o bana ağzına geleni söylüyor. Sonra diyor benim karşımda ağlama. Bende mi sorun var eşimde mi çözemedim. Ben terazi eşim koç burcu haliyle anlaşmak zor. İnsan kocasından utanır mı utanıyor beni beğenmiyor ailesine kötülüyor kendi ailemede kötülemişti zamanında yapmadığım şeyler için. Tükeniyorum artık ağlamaktan üzülmekten yoruluyorum halim kalmıyor. şu an 1 aylık hamile en hassas döneminde herşeyinde yardımcı oluyorum onu üzmek istemiyorum bir dediğini ikilemiyorum yine kötü benim. Evlendiğim günden beri beni aşağılıyor bunu ailem yapardı şimdi onlarla görüşmüyorum. Ailemden kimseyle görüşmemi de istemiyor. En sevdiğin kıyamadığın ömrünü verdiğin eşinde bunu yaparsa insan ne hisseder ne yapar kendimi ölüme terkedilmiş gibi boşlukta hissediyorum. Ailemden geçip herşeye rağmen ben onu seçtim yinede ben kötüyüm. Hİçbirşeyi anlayışla karşılamıyor çevremizde insan kalmadı başta ailem insanlar bize yardımcı olmaya çalışıyor eliyle itiyor. Böyle bir eşten boşanmalı mıyım?

Yeni evliyim mutsuzum?