Kişilik & Karakter Yeni evliyim ve yabancı hissediyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ailemden farklı bir evde farklı biriyle yaşamak garip geliyor Yeni evliyim ve yabancı hissediyorum ne yapmalıyım? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. boşanmalısınız o halde. 1 0 Yorumla
Üyeyikayıpmıettikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yabancı hissetmemen için yardımcı olabilirim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. bi kere kendini aş, jartiyerle karşıla onu her şey değişir 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yabancı hissediyorum derken ne manada eşiniz sizinle ilgilenmiyor mu 1 0 Yorumla
pizzayiyenananas Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Bu sorunu bambaşka bir yere gelmeme rağmen bi ben yaşamadım galiba. 1 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yabancı derken ailesiyle hiç tanışmadınız mı 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Tanıştık Yorumla Cobol 1 yıl Ben geleyim onları çekiştirelim iki günde alışırsın😁 Yorumla Soran 1 yıl Ama çok iyiler 😅 Yorumla Cobol 1 yıl Bizde iyi konuşacaz zaten 😁 kötülük ile işimiz yok Yorumla Soran 1 yıl He iyi o zaman Yorumla
morkizkorkusuwhs Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Evlendigin kişiyi sevmiyor musun 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Seviyorum Yorumla morkizkorkusuwhs 1 yıl Neden böyle hissediyorsun yabancı olma Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla morkizkorkusuwhs 1 yıl Düzelir her şey umudunu kaybetme Yorumla
boşbiri12 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl seks yap gitsin ;) 2 1 Yorumla Darbeli_Hilti 1 yıl Zaten yapıyordur Yorumla
karpuzlusekerrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı. Alisirsin 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zaman tani 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
boşanmalısınız o halde.
Yabancı hissetmemen için yardımcı olabilirim
Nasıl yani
bi kere kendini aş, jartiyerle karşıla onu her şey değişir
Yabancı hissediyorum derken ne manada eşiniz sizinle ilgilenmiyor mu
Bu sorunu bambaşka bir yere gelmeme rağmen bi ben yaşamadım galiba.
Yabancı derken ailesiyle hiç tanışmadınız mı
Tanıştık
Ben geleyim onları çekiştirelim iki günde alışırsın😁
Ama çok iyiler 😅
Bizde iyi konuşacaz zaten 😁 kötülük ile işimiz yok
He iyi o zaman
Evlendigin kişiyi sevmiyor musun
Seviyorum
Neden böyle hissediyorsun yabancı olma
Bilmiyorum ki
Düzelir her şey umudunu kaybetme
Kaç gunluk