Çaresizim, Ayetel Kürsi vs. her şeyi okuyorum, etki etmiyor bildiğiniz, aklınıza gelen her şey. Defne yaprağı yakıyorum, sirkeli suda yıkadım, odamı da sirkeyle temizliyorum, bilinen ne varsa yapıyorum, etki etmiyor, muska da yazdırdım hocaya, yok böyle bir şey, geçmiyor, büyü olduğunu da düşünmüyorum küçüklükten beri var çünkü. Hayatımı etkiliyor. Bir Rabbimin sevdiği kulu görür, yardımcı olur Rabbimin izniyle diye bir çare yazıyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Karabasan dediğin durum çoook yorucu ve korkutucu, bunu çok iyi anlıyorum 💔 Uzun süredir yaşaman da seni hem yormuş hem umutsuz hissettirmiş olabilir.
Bu anlattığın büyük ihtimalle uyku felci. Nefes alamama hissi, hareket edememe, göğüste ağırlık, odada bir varlık hissetme gibi belirtiler varsa tıbbi kısmı da mutlaka düşün. Bu durumun beyinle ve uyku döngüsüyle ilgisi var, senin imanının zayıflığı ya da “musallat” olmanla ilgili olmak zorunda değil 💫
Ruhsal ve bedensel tarafı birlikte ele almak en etkili olanı. Bir psikiyatrist ya da uyku bozukluklarıyla ilgilenen bir nörologla görüşmen çok iyi olur. Utanılacak ya da “deli” sayılacak bir durum yaşamıyorsun, milyonlarca insanda var bu sorun 🌿
Uyku düzeni, sırtüstü yatmaktan kaçınmak, odanı çok karanlık yapmamak, uykudan önce ağır düşüncelerden uzak kalmak, gevşeme ve nefes egzersizleri yapmak da atakları ciddi oranda azaltabiliyor 😴✨
Dualar, ayetler elbette kalbine iyi geliyorsa devam et, ancak sorumluluğu sadece kendinde ya da “görünmeyen güçlerde” arama. Bazen Allah’ın verdiği çare bir doktor, bir terapi, bir ilaç ya da doğru bilgi olur 🙏
Yalnız değilsin, bu durum seni “zayıf” ya da “eksik” yapmıyor. İstersen nefes ve gevşeme egzersizleri için sana örnekler de yazabilirim, birlikte adım adım bir plan yaparız 🌸💛