Eşimin ailesi düğünde ne takılcak hiç bişey demiyolar düğüne 1 ay var doğru düzgün arayıp sormuyolar ailem de çok kızıyor napcam?

Hiç arayıp sormuyorlar veya şunu bunu yapacağız demiyorlar diyorlar. Ben de durumları çok yok biliyorsunuz, o yüzden fazla bir şey beklemeyin diyorum. Kendi evleri var, kayınpederim emekli sadece, o kadar. Köye falan ev yaptırmak istiyordu, bizim evimize de bir eşya alamadılar ama hiçbir şey de demiyorlar, alamadık kusura bakmayın veya bizim durumumuz şöyle böyle, hiç konuşmuyorlar umurlarında değil. Sanki bir şey, nişanda da hiçbir şey takmadılar. Eşim her şeyi kendi yapıyor, eşim borçla bir kolye bir bileklik aldı bana 14 ayar. Bir tane bilezik bile takılmadı. Şimdi ailem elin gününün içinde sakın bir şey takmamazlık yapmasınlar, 3 5 bilezik taksınlar diyorlar. 20 gr bilezik zaten 130 bin yapıyor, bilmiyorum ne olacak, konuşacağız diyorlar. Ben de gerginlik olsun istemiyorum, eşim hiçbir şey yapamayacak şu an, borç içinde yüzüyor, her şeyi borçla yaptı zaten. Bir de üstüne nasıl ekleyeyim ben ve dini nikahımız da oldu, ailem çok istemiyor, ne yapacağım bana bir fikir verin lütfen. Siz olsanız ne yapardınız? Ben çok seviyorum ama ailesi yönünden bazı şeyler zoruma gidiyor. Hiç gelin alır gibi bir halleri yok, bohça da yapılmadı bana, bir tane elbise bile alınmadı, her şey içimde kalacak.

Güncellemeler
2 ay
Kızlar yok mu bi fikir verecek
Eşimin ailesi düğünde ne takılcak hiç bişey demiyolar düğüne 1 ay var doğru düzgün arayıp sormuyolar ailem de çok kızıyor napcam?