L

Merhaba arkadaslar nisanliyim ve nişanlı mi kimse bana yakistirmiyor. Özellik de annem hiç sana yakismiyo diyo. Ben 23 yasindayim oda 25 yasinda Ve kendisi İstanbul'da yaşıyor bende ankarada ailem gitmemi de istemiyor Ne yapmalıyım 😦

Afedersin ama çocuk sana diil, sen çocuga yakışmıyosun. Senin yanında gayette iyi duruyo, belki annen seni kırmamak için onun sana yakışmadıgını söylemiştir hıı?
Neyse madem İstanbul'a gitmeni istemiyodu neden o zaman istenildiginde verdi ve de nişan yaptı? Garip.
Bunları Nisan yaptıktan sonra ortaya çıkartılar ben de anlamadım ne demek isteyip ne yapmaya çalışıyorlar
Maşallah canım Allah bozmasın, bence sizinkileri ikna edebilecek tek kişi sensin. Elalemin ne dediğini takma bile ama ailen bişey diyorsa onlara sırt çevirip gitme. Anneni ikna edersin sen. Kızının mutsuz olmasını istemez herhalde..
ilk olarak yakışıyorsunuz. inanin bana amacim icinizi rahatlatmak degil. ikinci olarak da onemli olan sizin yakismaniz degil, sizin sohbetiniz, mutlulugunuz ve huzurunuz. Bunların disindaki seyler fasa fiso ;)
Biz gayet iyiyiz de araya işte insanların lafları giriyo can sıkıyor
Teşekkür ederim tecrübeler icin
Eş bulunur ama bir aile bulamazsın ona göre düşün onlar bu hayatın sillesinden geçmiş insanlar bir uyuşmayan bişey vardır
Doğru ama biz 2 yıldır birlikteyiz annem hiç tanımadanda Hayır demişti yani onu tanıyıp. Yok demedi. Şimdide baktı ben istiyorum bu seferde yakismiyorsunuz diyo bizi soğumaya çalışıyor
Cevap
26Cevap
Annen almayacak bir başkası yaşamıyacak onunla sen ne istiyorsan nee hissediyorsan onu yap. Bir insanın yakışıp yakışmamasından önce önemli olan şey karekteridir.
Bu adam sana bakacak mi önce onu dusun. Sen seviyorsan ailenin ya da arkadaşlarının hükmü önemli degil. İnsan olsun varsın güzelliği olmasın.
Bence nisanlin sana degilde sen nisanlina yakismiyosun
Miss gibi cocuk ne var bund. Su aileler ck blıoyolar fa brunlarnı sokuyorlar ya uzuluyorum. Tm annedir babadır gorua belirtir ma hayatını sekllendiremez. Aenın hayatın bu
Nesini yakıştırmıyor ben anlamadım nesi var mış çocuğun?
Maşallah ikinizede yakismissiniz istememe sebebi sadece yakistiramamakmi öyleyse eğer ailen biraz cahil kalmış sen istiyorsan onların razi gelmesi gerek
Hem o konu hemde istanbula gondermek istemiyorlar banane buluyorlar sanki
İllaki Ankara mi olacakmış özel siparis versinler o zaman 😊yaradanin yarattigina çirkin diyemezsin hem önemli olan dış güzellik degil kalp güzelliği aileni elestirdim biraz ama kusura bakma yinede Özür dilerim
Yok yakınımizda ol yok o gelsin falan bir sürü şey baktılar ben gidicem bu seferde yakismiyo sana demeye basladilar. Bizimkiler on yargıli insanlardır biraz
İyi ama seninde bir yaşamın olacak bir ömür boyu ailenin yanlarinda kalamayacagini bilmeleri gerek mutlu olacağına inaniyorlarsa senin mutluluğun için kabullenmeleri gerek yanlış düşünce sakın onların söylediklerine kanma ben bu kişiyle mutlu olurum diyorsan son sözünü söyle onlara konu kapansın
Çok teşekkür ederim bende ole söyledim artık daha detaylı bir daha anlatiyim😊
Anlat tabi kararli olduğunu görsünler pes ederler😊
valla bu cocugun senden aşa kalır yanı yok hatta.. kılonun farkındamısın bı cocuk dogursan dırek 100 kılosun
Ço kyakılıyorsunuz vazgeçme aileni ikna etmeye devam et :p
annen kızını prenses sanıyor galıba Sana bu kadarı fazla bile annen sussun oturdugu yerde Bulmussun lokum gıbı uşağı kacırma
O değil de sen ona hiç yakışmıyorsun.
Çocuğun tavşana ihtiyacı yok bence
Yakismamak değilde sorun/ sorun sen seviyosan o seviyosan sorun yok
Annelerin bildiği vardır benimde gözüm tutmadı zaten bence bitir hayırlı bir kısmet bul sana başka erkekmi yok
Bence yakışıyorsunuz, siz birbirinizi seviyorsanız aileniz neden karışıyor anlayamıyorum.
O kadar çok şey söylüyorlar ki ve biz 2 yıldır sevgiliyiz yani
Senin ailenin gözleri kör ben seni çocuğa yakıştıramadım :)
Yoo bence iyi siniz anne yüreği işte gitme diye diyodu hem seviyorsan birde o önemli yakismayi niye takıyon
ne varmıs cocukta da yakistirmiyorlar gayet de yakismissnz iyisiniz 👍
Bence sen ablası gibi duruyorsun burada.
Ayrıca yakistirmama olayinda sacmalamislar.
Çocuk gayet iyi bence karakter açısından bilemem tabii.
Ben seviyorum onunla mutlu olucam yakışıp yakışmadığınız önemli değil de duygularını anlat
Yoo neyi varmış anlamadım :) Çirkin değil. Uzak diye bahane yaratıyolardır. Benim ailemde öyle.
Aynen bana da ole geliyo sen ne yaptın peki
😊 tesekkur ederim
Niye yakıştırmıyorlar ki ben bir uyumsuzluk göremedim
çocuk senden güzel neyini yakıştırmıyorlar sen zaten 35 gibi gösteriyorsun bence sen cocuga yakısmıyorsun
ya gúl qibi , aslan qibi adam. nesini yakiştiramiyo anlam veremiyorum
Annen yaşamayacak sen yaşayacaksın o insanla her zaman kızmışımdır böyle şeye sanane oğlun kızın beğenmiş
Annen ve çevrendekiler kafayı yemişneai var çocugun aslan gibi
Tip yuzunden mi yani bunlar. o zaman ne diye Nisan yapmislar
Yooo gayet yakışıyorsunuz.
annen seni güzelmi sanıyor
uymuşsunuz işte ne güzel neyiniz var
Bence sen olgun duruyosun kusurabakma da
Ne güzel adam sen dinleme kimseyi
Nasıl nişanlandinz o zaman
Biz 2 yıldır birlikteyiz onlar ne kadar yok dese de bir şekilde kabul ettiler ama gönülleri yok İşte yakismiyorsunuz diyolar bide istanbula göndermeyi diyolar bahane yani
Arkadaş çirkin bişeyde değil nasıl yakıştırmamışlar. At gözlüklerini çıkarıp baksınlar bide o zaman yakıştıracaklar. Seviyorsan devam et.
Gayet guzel bence nolmus
Tencere kapak olmuşunuz
Hacı hiç birşeyiniz yok ki..
hayir nesi var gayette yakışıyor
niye beğenmiyor senden güzel :D anneni boşa :D
Gayette yakisiyorsunuz
Bence iyisiniz ailen seni göndermemek için yapıyor
Erkek olan sensin dimi?
Asıl sen çocuğa yakışmıyorsun.
Yani ailen neresini yakıştıramamış anlamadım
Ailenin rızasını bekle
Gayet yakisiyosunuz. Guzel gelecekler dilerim