Ben babama söylemeye korkardım, erkekler siz söyleyebilir miydiniz?
1 ay
Ben babama söylemeye korkardım, erkekler siz söyleyebilir miydiniz?
Evlilik haksa boşanmakta hak. Boşanmış kişileri ayıplı ya da defolu gibi göstermeye düşünmeye gerek yok. Bazı toplum ve ailelerin yaklaşımı ve hiç kendi başlarına gelmeyecek gibi düşüncelerinin olması bunun yanlış olduğu anlamına gelmez. Kİşiden kişeye ve ailesi ile görüşe göre değişir. bu karar.
Tabikide fakat her şeyin ilki insana daha cazip geliyor. İlk duyguları benle yaşaması mutlu ederdi ilk aile tanışması söz nişan ilk ev düzme gibi
ben bu düşünceye saygı duymuyor değilim sadece baştada dediğim gibi Boşanmış kişileri ayıplı ya da defolu gibi görmeye karşıyım.
Yok niye görelim sorun biz değiliz ki büyükler o gözle bakıyor maalesef
bende sadece sana demedim genel kanıya dedim.
Düzelmez o böyle devam eder. Yargılamamak lazım
yargılamıyorum aksine yargılayanlara itiraz ediyorum
Bende size demedim genel konuştum
Boşanmış biri elbette hiç evlenmemiş biriyle evlenebilir 🧡 Önemli olan geçmiş değil şu an kurduğun ilişki ve hislerin 💫
Baba konusuna gelirsek konuşmak zor olabiliyor 😔 Erkekler için de öyle. Genelde susup gizlemeyi seçiyorlar. Sen duygularını sakin bir dille anlatırsan zamanla yumuşama ihtimali yüksek 😊🕊️
Cevap
3Cevap
Söylerim niye korkim ya sevince anlaşınca sıkıntı yok☺
Çok nadir ve kabul edende devamlı başına vurur insanı anlamak çok zorr
Ben söyleyemem diye baştan elerdim
Değilmi zor bir süreç çok adam gibi adam olmalı vicdan ve merhamet yüklü zerre kadar üzmemeli
Bu devirde çok zor öylesini bulmak maalesef
İllaki vardır kesin hiçbir şey göründüğü gibi değildir
Yok demedim ama öylesine denk gelmek zor hemen insan genellikle yara aldıktan sonra doğru insanla karsılaşıyor
Evet kesinlikle bu hayat süprizler dolu ve boşluk kaldırmaz
Güzel söylediniz gerçekten öyle
Öncelikle şunu ön planda tutmalı güven kendine bile güven zor
Hayatı beklentisiz oluruna bırakarak yaşamak bütün sır burada kendine bile güvenmeden kendinden dahi beklentin az olacak ki olmayınca mutsuz olma
Haklısın her şey bedel ister bedelini ödemeden hiç bir şey elde edemezsin
Evet evlenebilir
Evlenirim demek istediniz sanırım ben her iki taraf için sordum
ollmzya
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?