Daha once evlenmemis bir erkek bosanmis ama cocugu olmamis bir kadinla evlenir mi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılMümkün ama şunları bir okuyun önce. Sevgilileriyle dikiş tutturamamış biri bile bu kadar şüphe yaratıyorken, evliliğini sürdürememiş birinin ne kadar şüphe yarattığı malum. Denk geldiğim boşanmış son 5 kişiyse çok sorunlu tiplerdi. Narsisti, patolojik yalancısı, seks bağımlısı, alkoliği, aldatanı, kurban psikolojisine saplanmışı, sorumluluk almaktan aciz olanı, ne ararsan var.
Beşte beş olması zaten bir şeyler söylüyor. Zor ama hadi diyelim sorun karşıdan kaynaklı ve bulduğunuz bu partnerin evliliğinin bitmesinde bir suçu yok. Bu durumda da o yaşadığı bu travmatik tecrübeyle baş edebilmiş mi, o var. Yani cinsiyet fark etmeksizin evlenirken iyi düşünün, çünkü boşanırsanız hakkınızda düşünülecekler işte bunlar. Çocuk faktörünü bile katmamış halim bu.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKişilere bağlı bu görüş yapısına düşüncesine bağlı yüreğin de sana karşı derin bir şeyler aşk hissederse evlenir neden evlenmesin hissetmezse evlenmez ben evlenmedim neden evlenip boşanmış bir insanı isteyeyim der mantığıyla hareket eder duygularıyla değil de mantığıyla hareket ediyorsa evlenmeye bilir mesela ben bekarım bekar olduğum için başından ilişki geçmiş birisini istemem neden onun önceki ilişkisi beni yarar bazen canımı sıkmama neden olur güvenemeye bilirim acaba benimleyken eski ilişkisini düşünüyor mu istiyor mu bekliyor mu özlüyor mu diye düşünürüm hadi diyelim ki sadece beni seviyor sevdiği için evlendi onun dostu düşmanı akrabası benim yanımda eski ilişkisiyle konu açar durur konu açar durursa benim moralim bozulur canımı sıkmak isteyen sıkmaya çalışanlar olur yani mutlu bir ilişki çok olmaz ve şöyle düşününce ben diyelim bekarım evleneceğim kişi dul oldugu düşününce erkeklerin neredeyse çoğu başından evlilik geçmiş bir kadını istemez isteyen azdır şöyle düşünürüm ben evlenip boşansaydin bekar bir erkek beni istemezdi bu yüzden ben de evlenip boşanmış birini istemem diyelim duygulara yenik düştük kabul ettik ben boşanmış tekrar evlenmiş olsaydım bekar biriyle tartışma olduğunda ben bekardim seni böyle kabul ettim felan diye üstünlük taşlamak için can sıkmak için bu durum üzerinden laf söyleyebilir ne bileyim kişiden kişiye değişir bu senin hayatın da ki insanın nasıl bakacağını nasıl duracağını davranacağına bağlı bence hayatı akışına bırak seni nereye kadar götürüyor hayat da olumsuzluklar da var olumlu şeyler de var
22 Yorumla- 1 yıl
@Drmmnts yukarda belirttiğim gibi kişilere bağlı nasıl bir ilişki olacağı insanın hayatına gireceği kişinin nasıl olacağını kimse bilemez karekterler düşünceler farklı farklı bu yukarda dedigim ve soru da yani kisilerin yaklaşım ve düşünce yapısına bağlı size merhametli Allahlı birisi denk gelmiştir insanlar , kişilik ve karakterler farklı farklı insanların hayatı nasıl olacağını ve hayata nasıl bakacağını bilemeyiz biraz da coğrafya ya bağlı toplumda nasıl bakılıyorsa hareket ediliyorsa topluma göre de yetiştirilme tarzına göre de karekter şekillenir
Gizli Üye(25-29)1 yılBende evlendim boşanıyorum çünkü eşimden şiddet gördüm hem fiziksel hem ruhsal şiddet, darp küfür ölümle tehdit ve bir sürü şey 🥺 bir daha hiç kimseye guvenebilecegimi sanmıyorum evet herkes aynı değil ama sürekli bir tereddüt oluyor insanda bazıları boş ver geçti yeniden seversin sevilir evlendirsin diyor ama bir ömür yalnızlığı tercih edecek gibiyim 🥺 benim kız çocuğu hayalim vardı beklentilerim vardı hepsini silmem gerekecek yanlış bir evlilik yaşandı ama hayatımı alt üst etti 🥺 6 buçuk ay evli kaldik o da benim çabamla 🥺 hak etmediğim bir sürü şey yaşadım madde kullanıyormuş psikolojik sorunları varmış kişilik bozukluğu, öfke kontrolü yoktu canımdan oluyordum 🥺 rabbim öldükten sonra onlara bir Fatiha okuyacak evlat nasip etmesin 🥺 canım çok yandı onlarında yansın 🥺 affetmiyorum affetmicemde ahım onlara yük olsun🥺🥺🥺
03 Yorumla- 1 yıl
Valla canım gecmos olsun yasamıs bırıne akıl bermek zordur hakkında hayırlısı dikkat et bundan sonrası ıcın
Cevap sahibi1 yılKimseye güvenmemeyi tercih ediyorum artık hayatımı yalnız gecirecem kız çocuğu hayalim vardı ya ileride onuda yetimhaneden alıp sahiplenecem aile olacam 🥰 ordakiler aile olmak isterler hem hayalimi gerçekleştiririm hemde minik kuzumun hayalini
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmm, bence evet tabii ki de evlenir! Erkek ya da kadın hiç fark etmez, önemli olan aşk, uyum ve karşılıklı saygı bebişim! Bir insanın geçmişi, sevgi dolu bir geleceği inşa etmeye engel olamaz diye düşünüyorum. 💞
Sonuçta kimse mükemmel değil ve ilişkiler kişisel hikâyelerden daha önemli, değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 👀10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
183Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenirim ben tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında ben boşanmış bir erkek kabul etmem çünkü hiçbir kadın durup dururken yuvasını dagitmaz ama erkek olsaydım kabul ederdim çünkü günümüzde çoğu kız evlenmemiş ama giden gelen üstünden geçmiş ve diktirmis. Ben mesela bakireyim ama giden gelen her haltı yiyen erkek bekaretimi sorgulayıp duruyor bu yüzden ben de erkek sormadan onun geçmişini soruyorum ki bakır değilse şey diyorum beni tatmin edebilir misin edemezsen seni boynuzlarim ben bakireyim diyorum eğer birgün beni red edersen ya da bencilce davranıp kendini dusunursen seni aldatır başkasından çocuk yapar sana baktiririm diyorum böylece bana yapılmadan kendileri kaçıyor. O yüzden erkekler her haltı yer bakire ister. Namusuyla evlenmiş boşanmış kadına da açık kapı olarak bakarlar diyeceğim o ki sakın evlenmeden yatma
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMadem boşanmak bir defo değil. Madem ayrıştırılmak bu kadar anlamsız sizler için.. Neden hiç kendiniz gibi dul çocuklu adamlarla değil de her seferinde bekarlarla yakınlaşıyorsunuz?
etrafımdaki boşananlar ordusu da dahil, tek bir kişi yok bekar peşinde koşmayan.. ve ne hikmetse hep öyle denk gelmiş oluyor. Hadi ordan ! Çocuk mu kandırıyorsunuz? 😂
farklı bir cevap da benden gelsin : şu an sevgilim dul ve çocuklu bir adam. Gönül eğlendirip hevesim geçince kendim gibi bekar biri ile evleneceğim. Herkes dengiyle.
erkeklerin en evlilik yanlısı gibi görünenleri bile cinsellik için yanaşır max.
315 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir de yıkık bekar erkekler ordusu var. Kimseden talep görmez. Belki onlar evlilik düşünebilir.
- 1 yıl
Ne alaka bekarız diye yıkık mı olduk jajajaja
- 1 yıl
Neden küçümsüyon yarın sen olacaksın bilemezsin onlarda yuva kurmak hakkı değil mi...
- 1 yıl
Kınama yarının ne getireceğini bilemezsin oğlunda böyle olur ozamn diyebilecenmi
- 1 yıl
@inconnu01 25 de 35 de bakire olsun el değmemişde olur :)) tövbe tövbe bu nasıl cevap @inconnu01 onyargili olma
- 1 yıl
@inconnu01 elhamdülillah zinaya bulaşmadim
Cevap sahibi1 yıl@inconnu01 of ne boşsun. Yazımın neresinde demişim. Okuma anlama becerisi sıfır resmen
Cevap sahibi1 yıl@Sempatiik26 kınamıyorum. Denginizi bulun diyorum. Ben ne yapayım, evlendiğimde her şeyi ikinci kez yaşayacak adamı. Adam mı kalmadı?
Deneyimli olur, ne istediğini bilir evliliğine sahip çıkar diye yutturuyor bize toplum dul erkekleri.. muhtemelen s. lak oldukları için ilk seferde anlayamadıklarını gözden kaçırarak 😄
Daha önce bir boşanma görmüş adam, boşanmayı ağzına çiklet yapmıştır. İlk sorunda boşanır gider. Milletin defolusunu biz mi çekeceğiz. Bulun birbirinizi evlenin evlenmeyin mi dedik. Zor geliyor ama di mi, çöpsüz üzüm gibi bekar almak. Oh ne ala.. sizin eski evliliklerinizdeki travmalarınızla uğraşsın, çabalasın, çocuğu da yok. Mis…
Aptal kandırıyorlar sanki.
Bahsettiğim yıkık erkekler de bunlar işte. Duygusal boşluğa düşüp kendini akıllı, Şam şeytanı gösterip pazarlayan dul kadınlarla evleniyorlar. Evlendikten sonra etrafta evlenme diyen tüm dostlarına kafa şişiriyorlar. Banane yahu yok çocuğu ile anlaşamıyormuş kadının, yok eski kocası sorunluymuş.. s. lak olmasaydın biz uyardık.
Kimse kendisini, ilk evliliğini bir dulla yapacak kadar değersiz görmemeli. Evlenirken 10 kez düşünmeli.
Soran1 yılO kadar buyuk konusmussun ki büyük ihtimalle bu dediklerin bir gün sinavin olacak
- 1 yıl
Öylede herkes bir değil haklı yanların var yarınin ne getireceğini bilemezsin ama mantiklisida kadın erkek de boşanmış olanla evlencek cocuğu olana büyük sorun oluyo bı taraf bekarsa büyük lokma ye büyük söz etme hayat bu hiç ummadığın yerden vurur ben bekarım çevremde şahit olduğum için söylüyom...
Soran1 yılKomik ya başkası da senle gönül eğlendirir canım benim bu işler böyle
Mesela sen bosanmis bir kadın olsan sana kötü amaçla yaklasilmasi kacinilmaz
Ama ben bosanmis halimle dahi evlilik düşündüren kadinim edep başka bi sey
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGenellikle günümüzde evlenip boşanmış algısı silinmiş durumda o zihinde pek insan kalmadı. İlişkilerde genellikle özel hayat olsun kültürel seviye olsun bi eşitlik dengesi istiyor insanlar. İstisnai durumlar haricinde bence çocuk yoksa evlenip boşanmış biriyle bir gelecek paylaşmak ta sorun yoktur.
50 Yorumla
1 yılHayat bu hiç bir zaman büyük konuşmamalı. Ama çocuklu olan kişilerde ( ayrı olup başkalarıyla hayat kurdukları zaman) onun annesi onun babası arada bir gölge gibi olur bence. değişik durumlar. ama çocuk olmadığında farklı olur ilişki durumu. gerçi aradaki sevgi aşk tutku herneyse onada bağlı evlenirde evlenmezde cevap %50%50
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bilmem. eskiden olsa hayır derdim ama artık insanlar dogru adayı bulmada zorlanıyorlar. elinin altında bi sürü kız yok artık erkekelrin. insanlar yalnızlasıyor. şu ANDA kız ya da kadın diyelim. işte hani olabilitesi var ama hani bi kalbi buruk olur onu diiym. yani bence. hayali aman aman ohh oh mis ne güzel dulla evleniyom ben bekarım demez. ailesi ise bence hiç hazetmez.
01 Yorumla- 1 yıl
Cok saçma
İki tarafta gerçekten seviyorsa tabiki olur. Kendi kız kuzenimde evlenip boşandı ama daha sonra başka birine ile evlenip gerçekten çok doğru bir karar vermiş oldu. Kaç yıldır beraberler ve üstüne üstlük 2 tane de çocukları var. Ama tabi evlenecek kişiler kadının eşinden neden boşandığını ve aile çevresini öğrenmesi daha iyi olabilir. Çünkü benim kuzenim gerçekten çok haklı bir gerekçe ile boşanmıştı ve kendisi de çok iyi biri aynı zamanda...
00 YorumlaEvlenilebilir ama neden boşanmış olduğu çok önemli. Aile kavramına aykırı yaşamadığı sürece evlenilebilir. Bu süreçte kadın veya erkek ki olursa olsun boşanma sebebini partnerine açıkça anlatmalı hiç bir soru işareti kalmamalı. Sonradan sürprizler olmamalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben evliyim. Bugünkü aklım ve tecrübemle diyorum ki; hiç evlenmemiş bekar bir erkrk olsaydım bosanmış ama cocugu olmamış dul bir kadınla evlenmekte hiç bir mahzur görmezdim evlenirdim. Hatta böyle bir kadın benim daha çok kıymetimi bilirdi. Ben de onun tecrübeleri ile daha çok mutlu olurdum. Önemli olan anlaşabilmek ve uyum. 😎
00 Yorumla
1 yılşu an ciddi ilişkim var çok şükür 4 Yıllık
Ama olmasaydı benim için Karakteri önemli Evlenip boşanmış olduğu değil
Tabi sorarım neden boşandığını araştırırım
Kötü ayrıldıysa Eşine çektirdiyse Evlenmem tabi
00 Yorumla
1 yılAnlamadım ki boşanmış bir kadının nesi var :) Hayat şansı yaver gitmemiş ve boşanmış. Herkesin başına gelebilecek bir şey. bunu sormanıza bile gerek yok. çok gereksiz olmuş :) Siz aranızdaki iletişime, aşka sevgiye bakın.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmezdim. Akıllı erkek de böyle kızla evlenmez. Böyle kadınlar aşırı çıkarcı oluyorlar, yanlış anlamayın eski ilişkisinde bir şeyleri değiştirmeyi denemiş ama başaramamış oldukları için aşırı dik başlı ve kestirip atma taraftarı oluyorlar zira öncesinde o kadar çabalayıp bir yere gelemeyince insan çaba sarf etmek istemiyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Cok doğru tespit
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğişir evlenen de var evlenmeyen de.. ben bekar bir kadın olarak nişan atmış bir erkek bile istemezdim çünkü erkekler de Türkiyede kadınları çok çok yargılıyorlar cinsel obje olarak baktıkları için.. bana gelen boşanmış erkeklere de bakıyordum yer değiştirsek o bana bakar mıydı diye? az çok anlıyorsun kafa yapısını. Ona göre asla ve kata bakmazdım o kişiye.. ama sevdiğim bir adam oldu çok mert karakterli duygusal bir adamdı duygulara insanlığa önem veriyordu. Onu çok sevmiştim her şeyini, çocuğu da vardı.. onu bile kabullenmiştim.. Ama ailem akrabalarım izin vermemişti.. Neyse yani duruma göre bakın.. Kadınlar özelleşmek dikkat etsin Türkiye’de kadınların insani yönü pek umursanmıyor siz de mümkünse denginizi tercih edin…kaldı ki şunu bile görüyoruz sıkça, evlenmiş boşananmış adamlar çocukluları bile var bu türden olanların, asla boşanmış bir kadın istemeyen!!! Aşağılık kompleksli işte tahammül edemiyor kadını dğzerken başkasıyla kıyaslanmaya
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenir neden evlenmesin.
Bekarlar çok mu masum
40 YorumlaSoruyu değiştirelim bence boşanmış bir kadın bekar biriyle niye evlensin? Evliliği deneyimlememiş neyle karşılacağını bilmiyor kaldı ki bunu büyük bir olgunlukla karşılayıp karşısındakini sevgiyle sarmalayabilecek mi? Eğer öyle bekar biri varsa evlen tabi ama bence dengini bulup mutlu ol derim.
54 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet evlenilir boşanmak kötü bisey degil ahlaklı boşanmış bir kadın hiç evlenmemiş ahlaksız birinden kat kat iyidir
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKişiden kişiye değişir ben bir evlilik yapmıştım pek uzun sürmedi ilk evliliğimden çocugum da olmadı ikinci evliliğimde eşim hiç evlenmemiş gencecik biriydi iki çocuğumuz oldu evlendiğimizde ben 24 eşim 21 yaşındaydı şu an o 26 ben 28 yaşındayım evlenmemiz çok sıkıntı oldu onun ailesi ben dulum diye istemedi ama her şeye rağmen evlendik ne kadar gelgit çalkantılı evliliğimiz olsada mutluyuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır bence evlenmek istemez.
Çünkü daha önce evlilik yapmamış bir erkek eğer çok sağlam ve geçerli bir sebep yoksa boşanmış bir kadın istemez. Eğer cinsellik konusunda rahat bir erkekse zaten evlilik yapmadan birliktelik ister. Cinsellik varsa aranızda hiç ama hiç evlilik düşünmez. Bu ekonomik şartlarda erkekler olarak evlilikten soğuduk işin bir başka kısmı da budur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılBizim komşu boşanmış ve cocugu olan bir kadındı bekar bir oğlanla evlendi.
Bir tane asker çocukta boşanmış bir kadınla evlendi.
Evlenebilir yani sevip hoslansinlar yeterki10 Yorumla
1 yılHiçbir sorun olmadan evlenir. Artık bu tip saçma şeyleri dikkate alan pek kalmadı 😊😊 15-20 sene önce olsa pek tercih etmezlerdi ama şu an herkes iyi bir insan evladı olsun yeter demeye başladı.
10 Yorumla
1 yılNeden evlenmesin evlenir bence bizim komşumuzun kızı vardı eşi daha önce evlenmemişti hatta adam kadınla evlenmek istedi kızını baktı büyüttü evlendirdi hayatta her şey olabilir
25 Yorumla- 1 yıl
Bende ayrildim , onemli olan insanin yapisi , ayrica seven gecinir , haksizmiyim
- 1 yıl
@zeynep3000 haklısın ayrılmış ola bilir önemli olan insan olabilmeli
- 1 yıl
@zeynep3000 kesinlikle haklisin umarım her şey gönlünce olur
- 1 yıl
@zeynep3000 seven isteyen geçim ehli
- 1 yıl
Amin cümlemizin teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. bu konuda herkes önce kendini düşünsün öyle cevap versin evlenip boşanabilirsin birdaha sevebilirsin bu cok normal bir şey evlenince bir şey değişmiyor o yüzden kendini asla küçük düşürme güvenli özgüvenli ol ve istediğin gibi yaşa lütfen
10 Yorumlaben yorumlari okuyunca sanirim geri kafali kalmisim... ben bosanmis bir erkekle evlenmezdim. gecmis iliskiden bir seyler illaki kalmis olacak. bekaret mevzusunu tamamen gormezden geliyorum. duygusal olarak kendimi hic rahat hissetmezdim. biriyle tanistigimda bile gecmis iliskilerini bilmek beni rahatsiz hissettiriyor. eger erkek benim gibi dusunen biriyse muhtemelen bosanmis bi kadinla evlenmez
24 Yorumla- 1 yıl
Kadın kadının düşmanıdır
- 1 yıl
Sen dul kalırsan senin gibi biriyle evlen çocuklu
- 1 yıl
@Sempatiik26 dusmanlikla alakasi yok tamamen hissiyatimi soyledim. ben insanlarin gecmisine takilan biriyim.
- 1 yıl
@Sempatiik26 Allah herkesin karsisina kendi gibi olani cikarir. davul bile dengi dengine.
- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılGünümüz dünyasında erkeklerin evli kadınlardan hoşlandığı (ahlaksızlığını) gördüğümüz için her şeyi yapabilirler ama tabi ki her erkek bunu yapmaz bir kısmı aklıyla hareket edemeyenler yapar.
12 Yorumla- 1 yıl
Asıl akıllı erkek yapar
- 1 yıl
@Maviigunlerr Parantez içini iyi okuyun anlarsınız akıllı mı yapar akılsız mı...
1 yılSanmıyorum, ama bu demek değildir ki olmasin. Çok nadirdir diye düşünüyorum. Ve neden kabul etmediklerinide yargılamiyorum herkesin var bir hayali
10 Yorumlanasipse olurrr :D neden olmasın sevgi saygı varsa olur
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenir tabi ne var yani. Sırf nikah kıymak mı sorun, nikahsız da yemediği nane yok kimsenin. Sanırsın kutsal bakire erkek shdhd
20 Yorumla
1 yılYorumlara bakiyomda kadınlar kabul etmiyo ama kendi başına gelince anliyolar erkekler evlenir önemli olan insan olabilmek adına onların da sevilmeye hakkı var yarının ne getirceği belli olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek değil. Çünkü bizim ülkemizde halen bu konuda çift taraflı olarak kalıplaşmış bir anlayış hakim.
Ama bunun dışında kalan nadiren bir kesim ister.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılCocuk yoksa evlenebilir
Önemli olan eski eşle aynı şehirde olmamanız ve sizin sosyal medyanızı numaranızı degiştirmeniz
Çünkü bazı eşler boşanmayı kaldıramıyor Bunu çogunlukla görüyoruz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet ben şahsen sevip aşık olursam evlenirim çocuğu olsa bile aşıksam evlenirim
30 Yorumla Bu devirde yüz sevgilisi olanlar birbiriyle evleniyor boşanma kelimesi var diye mahkemelik süreç diye niye olmasın ki aynı sey dert etme
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenen oluyor iki taraf anlaştıktan sonra kimseye söz düşmez arkadaşım çocuklu bir kadın ile evlendi
10 Yorumla toplumda pek hos bakılmıyor ama olabilir. Bir sakıncası yok
12 Yorumla
Soran1 yılToplum çok da önemli değil önemli olan kisi
- Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.
1 yılYa bu tarz sorular artık bıkkınlık veriyor seninle alakalı değil toplumun görüş bakışı bakımından neden evlenilmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet, evlenmemiş biri boşanmış bir kadınla evlenebilir. Geçmişi ne olursa olsun, insanlar kendilerini doğru hissettikleri kişiyle evlenmeli. Önemli olan birbirlerine saygı, güven ve sevgi duymaları.
00 YorumlaTabı kı olur. evlılık şans işi.. isteyerek ayrılmıyor ayrılmak zorunda kalıyorsun yaşatıklarından dolayı. ama olabılır neden olmasın sevgı saygı
10 Yorumlaçok aşıksa kadını çok seviyorsa guveniyorsa olabilir bazen oluyor duydugum var ama nadir durumlar
10 YorumlaKendi adıma konuşmak gerekirse tamamiyle duruma göre evlenirim.🤷♂️bazı durumlar hariç evlenmem çünkü belliki doğru kişiyi secememiş
00 Yorumla
1 yılTabiki evlenir neden evlenmesin sadece önemli olan yaş farkı çok ise istemeyebilir ama güzel insansa hoşlanırsa evlilik düşünür
00 Yorumla
1 yılEvlenebilir. Çocuk yoksa erkekler fazla aldırış etmezler boşanmış olmaya. Ama ex eşle muhatap olmaması çok önemli kadının, o erkekler için.
00 Yorumla
1 yılEvlenen tanıyorum çok mutlular ama kız üç ay evli kaldı
02 Yorumla
Soran1 yılYani ilk evliliğinde kısa sürmüş evliliği öyle mi
- 1 yıl
Evet
Kişiden kişiye değişiyor bu durum genellemek doğru değil
01 Yorumla
Soran1 yılBence de
Gizli Üye(30-35)1 yılyozlaşmış, cahil, kadını kuluçka makinesi olarak gören, kinci, okumayan, düşünmeyen, muhafazakar tipler genelde sevmez. :)
312 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bencede öyle
Cevap sahibi1 yıl@ennurr10 çok alaka. kadınları kategorize edenler genelde muhafazakar tipler. onların erkekleri de genelde her haltı yiyip, bakire kız isterler islami olarak derler bir de utanmadan... ben kadınların her yerde böyle hayvanlar gibi kategorize edilmesine karşıyım hanımefendi. başka bir amaccım yok. ben kadın haklarını savunuyorum umarım anlamışsındır.
- 1 yıl
Abla kadın haklarını savun ama cinselliği her şeyi yaşayıp sonra geçmişimi sorgulama diyen kızda bi kendini sorgulasın yani 😅
Cevap sahibi1 yıl@kentdarkblue türkiyede namus ve günah bir tek erkeğe yok ben bunu eleştiriyorum. ben de müslümanım ama bu ülkede en çok kadınlar eleştiriliyor. en çok kadınlara ahlak ve sınıfsal ayrım yapılıyor. aynı yukarıdaki kadının dediği "davul dengi dengine" yorumu gibi. boşanmış erkek nasıl evlenmemiş kadınla evleniyorsa buna bir şey demeyin yani. anlatabildim umarım?
- 1 yıl
Boşanmış erkek çocuğu yoksa bekar bir kadınla evlenir ama tam tersi olmuyor işte olursada nadir olur kusura bakmayın hak hukuk eşitiz eyvallah kızlar canımız başımızın üstünde yerleri var eyvallah ama maalesef her konuda eşit değiliz öyle
Cevap sahibi1 yıl@ennurr10 islamiyette bu yok emin olun :) birini bu şekilde karalamaya izin vermez islamiyet. kadınlara saygı duyar. size kalsa kadınları gömün o zaman... hadsiz. sizin gibiler islama zarar verir anca.
- 1 yıl
İslamiyet birini karalamaya izşn vermez evet peki soruyorum size herşeyi İslam'a göre dinimize göre mi yaşıyosunuz madem öyle çarşaf giyin erkeklerle konusmayın dans etmeyin vs bir sürü şeyler daaha yapıyor musunuz bunları? Günümüz de bunları yapan çok az işinize geldiği şeyi din içerisinden bize göstermeye çalışmayın madem İslam ozaman herşeyi ona göre yapın
- 1 yıl
Senin gibiler düz mantık
Bence evlenmemeli ya. Ne bileyim. Kendiniz biliyonuzda.
10 Yorumla
1 yılEvlendi bir arkadaş 8 yaş küçükle. 2 çocuğu var karının
10 YorumlaAşık olması lazım çok, benim teyzem duldu ama hiç evlenmemiş bi adamla evlendi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok zor. Genelde amaçları farklı oluyor. Amacı temiz olanında ailesi boşanmış o diye engel oluyor. Bu ülkede kadın olmak zor. Boşanmış bir kadın olmak daha zor
01 Yorumla- 1 yıl
Duzgun olduktan sonra bir problem yok bnce. Hem toplumun tum kesimi boylr bakmiyor
1 yılEvlenir neden evlenilmesin ki. Boşanmış kadın olunca ne değişiyor
00 YorumlaEvlenilir neden evlenmesin, önemli olan anlaşabilmek.
00 YorumlaElbette evlenir ama daha çok şehirden şehire fark ediyor
00 YorumlaDaha önce evlenmemiş bir erkek evlenip boşanmış bı kadınla şahsi fikrim evlenmesi uygun olmaz
111 Yorumla- 1 yıl
Çok bencilsin insan olup anlastimi sorun olmaz
- 1 yıl
Böyle dersiniz kendi başına geldimi diyebilcenmi
- 1 yıl
Anliyomda severse napacan
- 1 yıl
Aile konusunda haklısın ama seven adam sevdiğine sahip çıkar arkasında durur bende bekarım evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmem diyemiyom yarın ne getirir bilemeyiz
- 1 yıl
Amin hayırlısının kolayı afiyetiyle olsun güzeli olsun🙏
- 1 yıl
🙏🙏
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben ilişkilerde olabildiğince denk olmaktan yanayım…
00 Yorumla
1 yılOlur aslında, ikisinin de kafa yapısına bağlı.
00 Yorumla
1 yılEşi vefat etmiş birisi ile evet ama boşanmış bir kadınla asla ama asla evlenmem.
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilir ama çocuk burada önemli faktör. Çocuk yoksa ilişki daha rahat ilerler.
00 Yorumla
1 yılEvlenir.. Önemli olan karakteri ve cinsel çekim. Ne yaşadığı önemli değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilir yani karşılıklı sevgi saygı olduğu sürece her şey mümkün
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. anlasma olayina bagli bakis acisi niye bosandigi niye evlendigi vs vs..
00 Yorumla
1 yılBunun tam tersi çok var etrafımda. Ama olabilir sevgi anlaşma olduktan sonra
00 Yorumla- Devamını Gör (226)
Devamını Gör(271)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem