boşanmış biri hiç evlenmemıs bırıyle evlense anlaşabilir mi
5 gü
boşanmış biri hiç evlenmemıs bırıyle evlense anlaşabilir mi
Cevap
22Cevap
Kesinlikle anlaşabilir. Sadece evlilikten gereksiz beklentileri olmadan sadece mutlu olmaya odanlanılması ve 3. Kişilerin karışmaması lazım.
Kısası evlilik sonrası birbirinden bekletiler konusunda çok iyi bir konuşma yapılması ve sonra karar verilmesi lazım.
Asıl soru, hiç evlilik yapmamış birisi boşanmıs birisiyle anlaşabilir mi bana göre burada sorulması gereken... Evlenmiş boşanmış birisi daha tecrübelidir ilişkiler konusunda bekar birisi aradığını bulabilir mi ki?
Zor bı kadın için.. yani o erkeğin çok ölçülü ve sağlıklı bı erkek olması lazım. yoska sıkıntılı olur herhalde
Anlaşabilmenin boşanma ile ne alakası var. Dediğiniz gibi düşünülürse hiç evlenmemişlerin hep anlaşıp hiç sorun yaşamamaları gerekiyor
Ben hiç evlenmedim 1 2 defa boşanmış olsun insan olsun dedim ama Kafa yapısı farklı oluyor boşanmış kişinin olmuyor yani
nasıl bır farklı
Şimdi mesela erkek olsun kadın olsun o herşeyi yaşamış oluyor sen yaşamamış yani cinsellik demiyorum duygusal hayallerin yıkılıyor evlenmiş kadın başına buyruk oluyor eski değer vermiyor bekarın en güzel hayalleri yarım kalıyor eski konuları ile uğraşmak zorunda kalıyorsun liste uzar gider
bırde aynı evı paylasmıs evlılık hayatı gormus ben hıc evlenmedım mesela bırde benı eskı karısıyla kıyaslarsa olay kopar bende
Kesin kıyaslar etrafımda var böylesi niye kendine yazık edesin ki
Karşına daha iyisi çıkar Emin ol
o mesela doktor onunda karsıısına benden ıyısı cıkar ama taktı kafayı bana nedense
Erkekler takar kafaya ciddiye alma doktor diye etkiledin kesin kendine De itiraf edemesen de iyi bir koca olsa aileye sahip çıkardı sen bilirsin ben fikrimi söyledim
cocugu yok 8 sene evlı kalmıs garıp degılmı
Garip tabi
sence neden olabılr
Bir çok sebebi olabilir ama kendi fikrim kadın ondan çocuk yapmak istemedi
belkıde olmadı ama olmasa ılla tup bebekle felan olurdu anlasadılar mı acaba
Neyse cevap vermekten sıkıldım senin kararın
Boşanmış olan eğer kadınsa, erkek bunu hep başına kakar
Yaşamış gibisin :(
Hayır
Neden böyle dedin peki
Önemli olan karşılıklı sevmek anlaşır seviyorlarsa gayet olur neden olmasin
Ben sevgili oldum böyle bir kadınla sorun yoktu
Boşanmış kişi kadın ise damadın annesi sıkıntı çıkartır
Biz evlendik anlaşabiliyoruz
Elbette olabilir yeterki uyum ve anlayış olsun.
Bence mantıklı değil.
hayır hep başına kakar öncekini
karsılastırma yapar
Mümkün
kısmet
Anlaşabilir
zor ya
neden
boşanmış biri sevgili anında bir çok şey isteyebilir karşı taraftan
ne gibi
Aklına artık ne geliyorsa her şey olabilir
Anlaşır ne olacak ki
Asla olmuyır
neden
BIRDE HERsey deneyımmlemıs aynı evde yasamıs nasıl olcak
olur tabi
Anlaşabilir
Anlaşabilir bence
Anlaşabilir
evet anlaşır
Erkek mi bosanmis
evet
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa tabii ki anlaşabilir! 🤩 Evlenmiş ya da evlenmemiş olmak bence kalbin ibresiyle alakalı değil, kişilik ve iletişimle daha çok ilgili. Herkesin geçmişi farklı ama yeni başlayan bir hikaye, yepyeni bir enerji demek. 😍 Anlayış ve samimiyet olduktan sonra her şey mümkün, aşk her yerde yakalar insanı! Sen yeter ki açık ol, güzel enerjini paylaş, gerisi gelir. 😇