27 yaşındayım bu zamana kadar görücü gelmek isteyen kişiler oldu ama kabul etmemiştim bazılarını begenmedim bazıları beni begenmedi bazısını da uzakta yaşıyor diye istemedim. İkidir evlenmiş boşanmışlar görücü gelmek istiyo geçen gün babamın arkadaşı aramış birisi için oğlan 1 sene evli kalmis eşi kaynanasigilin evlerine gelmesinden rahatsız oluyormuş oglanda o yüzde ayrılmış 1 sene evli kalıp. Buralı ama şehir dışında memur. Sizce degerlendirmeli miyim ben hiç evlenmedim geçen haftada yine 1 ay evli kalıp boşanmış birisi gelmişti. Bu yaştan sonra es bulmam zorlaşır mi benim işim yok lise mezunuyum tipim de çok iyi değil
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlenir aşıksa neden olmasın
Hata yaparsın
Dengini bul
Kesinlikle hayır 2. Kadın olma asla asla asla.
Neden sence? Bende istemiyorum aslında ama bir yandan da artık evlenmek istiyorum
Asla ikinci kadın olma
Alemin attığını almak sana mı kaldı ayrica 47 değil 27 yaş
Sakin acele etme içine sinen birini al
Ben de oyle düşünüyorum ama bakınca da kaynana adaylari pek beğenmiyor beni cilleri bazıları güzellik olarak görür ama büyükler kusur olarak görüyor cirkince iması yapıyorlar o yüzden pek kimsenin vegenmeyecwgini düşünüyorum beni bir de lise mezunuyum isim yok
Gerek yok bekar gelir henüz erken
Cevremdeki herkes evlendi cocugu var benim birde isim yok lise mezuyum böyle birisini kim ister tip olarak da yüzümde cillerim var çocuk gibi duruyorum
Yok kanka bekle derim ama boşanmış çocuğu olmayan biri belki olur gibi ama bekle görmek gerek seni tipe bir şey diyemem
Çocuğu yok zaten 1 sene evli kalmış şehir dışında memur tipini falan görmedim ama benim tipim ben beyaz tenliyim burnumdan göz altlarima doğru turuncumsu cillerim var minyonum saçlarım kizil renk boyalı yani herkes gibi esmer veya buğday sıradan kumral renk saçım vs yok degisigim bu yüzden begenilmm korkusu var
Takma kanka vardır seninde giderin bı gör tanış yinede çocukla konuşalım bu konuyu burada olmaz ama
Gerek yok demiştin basta
Evli birine gerek yok dedim
Evlenebilir neden evlenmesin
tipini görebilir miyim
Degerlendir bence
Neden
Yasin geciyor güzel değilim demişsin pek
Değerdir aklına yatarsa devam
Bekarlık sıkıcı ya insan artık dokunmak istiyor
Yani kendimi güzel bulmuyorum isim de yok lise mezunuyum o kişi memur tipini görmedim
Tanınmakta zarar olmaz aklına yatarsa beğenirsen devam edersin. Fizik olarakts mi güzel degilsin
Fizik olarak minyonum 158 boy 63 kilo çok fazla kilolu durmuyorum hafif balik etli bembeyaz tenli biriyim yüzümde turuncumsu cillerim var gözaltında. Burnum ağzım küçük saçlarımı kızıla boyamistim yeni kendi rengi kumral
Fizik olarak iyisin aslında. Balik et daha çekici.
Begenilmeyecek birisi degilsin
Evliliğe istekli ve hazır olman önemli
Yüzümü beğenmiyorum çok hassas beyaz ten olunca kızarıyor vs evliliğe de hazırım her şeyle ama yok olmuyor hri turlu
Kısmet o biraz da. Fiziğin iyi bence çirkin degilsin
Y7zun değil huyun güzel olsun.. valla kızma bir de istekli ol ki esin yaşasın.
Dünden istekliyim zaten bir ara vaktimi boş birisi için harcadım o da diyordu senle evlensek geceleri rahat birakmazsin beni falan diyordu bir de sana dokunmak sarılmak bambaşka seni alıp içime sokasım geliyor diyordu ben sürekli öpüp sariliyrodum temas etmeyi seviyordum o yüzden
Desene Kocan yaşadı. Senin gibisini pek bulmak zor açık söylemek gerekirse.
Öyle yüz güzelliği falan evlilikte bir yere kadar. İstekli olmak uyumu yakalamak çok önemli hele cinsellikte. Bir çok evlilik bundan bitiyor.
Sen fena edersin eminim
İnsanlar ilk başta sırf bu yüzden de fiziğe yüze bakıyor iste
Kızma ama beğenmek önemli değil mi. Sonuç olarak arzulamak için önce beğenmek lazım.
Fiziğine kayıtsız kalamaz
Hele iş ciddiye binerse senden kopamaz bir erkek
Onu diyorum işte bir cogunun istediği de zayıf uzun esmer pürüzsüz yüzlü güzel tesettürlü kizlar
Hiç de değil. Senin gibisini isteyen de çok ki. Zayıf kız güzel değil ayrıca.
Seninle sohbet etmek isterdim sakıncası yoksa sıkılırsan engellersin
Benim gibisini isteyen olsa şimdiye evlenirdim sana dokunmak bir başka diye eski sevgilim ayrilirkende ahım şahım bit guzelligin yok gözümün arkada kalacağı birisi değilsin demişti. Ayrıca nurdan iyi oluyor konuşması
Eski sevgilin böyle diye herkes böyle değil ki. Onun söyledikleri belirleyici değil.
Valla sen yemekte ve yatakta iyiysen hiç bir erkek sana kayıtsız olamaz.
Onu çok seviyordum ama 7 yildirda beni tanıyan brisiydi
Biraz özel olacak ama onunla neler yaşadın.
7 yık seni oyalamis yani.
Hala onun kafasıyla gidersen mutlu olamazsin
7 senedir tanıdığım biriydi yani liseden. İlişkimiz 5 ay kaşar sürdü ileri derecede şeyler yasamasim
Ha pardon ben ilişki de 7 yıl sürdü anladım.. dediğim gibi sen onun düşüncelerini sil kafandan.
Sen önüne bak gelen kısmeti değerlendir. Olup olmaması değil olay.
Tanımaya ve kendini tanıtmaya fırsat ver.
Valla senin gibisini isterim ben. Çalışmak istemezsen o bile olur :)
Sen kendin ozguvenin olmazsa insanlar seni üzer
İş bulsam çalışsam ama yok basvuru uapiyorum çıkmıyor
O da kısmet bu zamanda
Sen evde neler giyersin neler eşine :)
Sana ne
Merak ettim ya sordum..
Seni alan yaşadı :)
Evkenir