Ablam 20 senelik evli ve kaçarak evlendiler aile istememişti, o da sevmişti.. Şimdi seneler sonra ne sevgi ne aşk kalmış, ilgi yok sevgi yok diyor.. Borçlar yüzünden o da ise başladı. Şu an işyerinde çalışan kendinden yaşça küçük bir oğlanla araları açılmış. Yani arkadaş olarak görüyorum diyor ama bir yandan da ilgisi hoşuma gitti diyor, gönlünü kaptırıyor 🙁 Ben de değil yaptığın çok yanlış dedim, başka iş bulmasını söyledim. Sevgisizlikten yanlış yollara düşüyor… Ne yapacağım ben de şaşırdım 🤷🏻♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayBu klasik bir yalandır yok işte ilgisizlik vardı da ilgim kaydı da alakası yok genelde karakteri zayıf olup iş hayatına giren kişilerin biraz gözü açılınca artık gözü dışarı kaymaya başlıyor ve fırsatını bulan herhangi bir korkusu vs yoksa da aldatıyor yani şu an eşi her gün saatlerce de ilgilense onun kafası yine diğer elemana gidecek bu kaçınılmaz zaten bu yüzden de işten ayrılmıyordur yoksa eşi istediği kadar ayrılma desin başka bahanelerle bile olsa ayrılmak isteyen ayrılır.
Senin ablanın kendisine güveni de saygısı da yok belli ki. Mutlu değilsen söylemene rağmen aynıysa boşanırsın sonra ne yapacaksan yap ama genelde rahatını, konfor alanını terketmek yerine karşıdakinin sırtından bıçaklamayı tercih ediyor çoğu kişi. Bir kere o kişinin ilgisinin oluşmasındaki en temel nedende muhtemelen ablanın farkında veya farkında olmadan ki yaklaşımı, tavırlarıdır yani bizde çalışıyoruz ama profesyonellikte mesafe gayette korunuyor.
Benden sana tavsiye hiç araya girme çünkü bu işin gidişatı zaten doğru bir yere gitmiyor ve senin ablan zaten çoktan kararını vermiş. Sadece dua et ki enişten bu tip bir durumu öğrenirse legal bir aksiyon alsın.
219 Yorumla- 4 ay
@Uskskdks Bu yalana günümüzde hala inanan kalmış demek ki. Yok öyle bir şey, günümüzde melek gibi davranılan, ilgi görüp de eşini, sevgilisini aldatan bir sürü kadın var. Sadakatsizliğin cinsiyeti yok
Soran4 ay@Uskskdks cevap için teşekkürler ☺️
Soran4 ay@Uskskdks erkek milleti anlamıyor işte …
- 4 ay
@Uskskdks Boş konuşuyorsun arkadaşım. Sen kadınsın diye her kadının aynı olduğunu mu iddia ediyorsun çünkü senin sırf kadın olduğun için anladığını iddia etmen buna çıkıyor. Kadın olman bu konuda boş konuştuğun gerçeğini değiştirmiyor. Erkeklerde hani toplum içerisinde ya hani bizde kadınlarla iletişim halindeyiz ya, bizim de kadınlardan arkadaşlarımız vs olabiliyor ya işte bizde bilebiliyoruz yani senin aksini iddia etmiş olman hiçbir şey ifade etmiyor sana tavsiyem bu yorumlarını kendi yorum bölümünde yaparsan daha faydalı olursun belki.
- 4 ay
Soran kişi sen aldatmaya bahane arayan bir arkadaşsın belli ki o yüzden senin işine gelen yorum doğru işine gelmeyen hatalı olmuyor. Dünyada eşine adeta kul köle olup da aldatılan tonla erkek ve kadın var kendini kandırma.
- 4 ay
@Uskskdks Uzun şeyler okumadığın net belli oluyor zaten, hadi güle güle sana👋
- 4 ay
@Uskskdks Gereksiz konuşmaları kısa cümlelerle yapanda çok şekil A’daki gibi o yüzden şöyle yapıyorum, anladığım kadarıyla sen brşaz sıkıntılı bir arkadaşsın ben seni engelliyorum böylece uzun cümleler okuma derdinde olmaz, benim cümlelerimi siteden gördüğünde tek göreceğin yazı bu üyeyi engellemiş veya engellenmişsin gibi kısa cümleler olacak😂
- 4 ay
Her şeyi bildiğini zanneden çoluk çocukla yeterince muhatap oldum zaten
- 4 ay
Soruya denk geldim gayet makul cevap yazılmış bencefe böyle
- 4 ay
@Mervishanımm Teşekkürler. Zaten soruya verdiğim cevabı farklı yerlere çekmeye çalışan kişiler var maalesef oysa aldatmanın, sadakatsizliğin cinsiyeti olmaz, gerçek sebepleri olmaz ancak kişiyi suçluluk duygusundan çıkarmaya çalışan bahanesi olur fakat bazı kişiler bunu yaparak kendisini veya yakınlarına toz kondurmama derdine düşüyor.
- 4 ay
@SporcuMan18013 seninle aynı düşünüyorum. Şu devirde cinsiyeti kalmadı bu işin üstelik yazdığın cevap aşırı mantıklı zaten resmen içimden geçenleri yazmışsın.
- 4 ay
Yahu madem eşinden ilgi alamıyorsun ayrıl ne yaparsan yap bahane etme. İğrenç bir şey bu
- 4 ay
@Mervishanımm Aynen öyle, ayrılırsın hem kendine hem de hayatındaki insana saygı göstermiş olursun yani ama bazı insanlarda bu tip erdemler olmuyor maalesef.
- 4 ay
Kesinlikle
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayişte evlilik denen şeyin özeti bizim toplumda :D insanlar kendilerini bir hiç uğruna hırpalıyor , saygı sevgi anlayış bitiyor, sağlıklarına dikkat etmiyorlar vücutlarını hor kullanıp çökertiyorlar stresle, hırs yapıyorlar doymak bilmiyorlar mevcut olanla yetinemiyorlar sonra ortada sadece evliliğin adı kalıyor. Sonu hep hüsran olan şeylerle uğraşıyorlar. 94 lü yıllardaki videoları izliyorum insanlar 50-60 yaşlarında bile yüzleri çok sağlıklı ciltleri pasparlak, mutlu ve akıcı konuşmalara sahip. çünkü olanla yetiniyorlardı şimdikiler hiç bişey beğenmiyor, bişey yapsan yaranılmıyor hep daha fazlasını istiyorlar.
12 Yorumla
Soran4 ayBu erkekler için geçerli sanmıyorum 😏 evdeki kadını beğenmiyorlar gözleri internette gördükleri kari kızlarda
- 4 ay
yok ben o erkeklerden değilim. ben karıma gözüm gibi bakardım evli olsam
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayPiyasa bu hikaye ile dolu. Twitter ifşalarında izliyoruz, hep evli mutsuz ilgisiz kadınlar az ili gördükleri erkeklerin altına yatıyorlar. Kadın duygusal boşlukta kayboluyor, bir de cinsel olarak aç ise elde edilmesi kolay bir durum haline geliyorlar...
17 Yorumla
Soran4 ayAma bu kimin suçu? Sen kadını ilgisiz sevgisiz bırakırsan olucagi bu hale gelir yyy bazı o… müstesna tabii evde ilgi oluncada yaparlar kadın erkek farketmez
- 4 ay
Erkek de ilgisiz kalırsa yapar. Bunun erkeği kadını yok, içinde varsa ilgi de olsa yapar vs... Suç diye bakarsak da suç yasak ilişkidir, gerek kanunen gerek sonucu ile. Biliyorsun bu mevzulardan dolayı cinayet bile işleniyor
Soran4 ayAllah korusun.. istenme zaten böyle yapsın elim den bisey gelmiyor
- 4 ay
Sen yapma dedikçe inan daha da ilgisi ona kayacak. Yasak tatlıdır çünkü
Soran4 ay🫤
- 4 ay
Valla en çok toplumdaki erkekler yatmadıkları yatak kalmıyor. O. pular bir de suçu kadına atıyorlar. Türk erkeklerinin çoğu orta malı, bu yüzden kadınların gözünde bir değerleri yok.
- 4 ay
@BurcuSavcı Buna sebep de o erkeklerin altına yatmak hoşlarına gidiyor bazılarının. Nasıl olsa herkese vuruyor bir de bana vursun diyorlar cano
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayBen ablanıda anlıyorum seni de.
Sen burada ablanı belli bir yere kadar uyarabilirsin. Çok büyük bir ilgi açlığı çektiyse son zamanlarda, kendi yanlış olduğunu bildiği halde, durduramaz, peşinden gider. Illa kötü bir yere gitmesine de gerek yok. Insan düzenli olarak gördüğü birinin varlığından da hoşlanabilir sadece.
Ama ben şuna inanıyorum, bu göz ve gönül kaymaları ona aslında evliliğinin bittiğini anlatmaya çalışır. O bu mesajı alır ya da duymamazlıktan gelir. Ama olması gereken o 20 yıllık çoktan bitmiş evliliğinden çıkıp, kendini yeniden keşfetmektir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ablanın duygularını anlamak çok normal 😔 Uzun evliliklerde ilgi azalınca insan kendini değersiz hissedebiliyor ve dışarıdan gelen en küçük ilgi kalbi karıştırıyor 💔
Sen ona kızmak yerine önce onu anladığını hissettir. “Seni suçlamıyorum ama bu yol sana daha çok zarar verir” de. Eşiyle iletişimini güçlendirmesi ve gerekirse evlilik terapisi alması için destek ol 🙏✨💬02 Yorumla
Soran4 ayAnlıyorum onu ana yaptığı çok yanlış 😑 Birsenler yapsın diyorum ailece.. Enişte hep yazıyormuş uyuyormuş biryerede gitmek istemiyor diyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
46Cevap
4 ayMerhaba, ablanın sorunu senin uyarılarınla değil, eşinin ona hissettirdikleriyle değişir ancak. Evet ablanın yaptığı yanlış, ama her kadin ilgiye ihtiyaç duyar, bu durumda bekar olanlar önlerine çıkan ilk erkekle, evli olanlar da kendisine ilgi gösteren ve seçtikleri kişilerle bu ilgi eksikliğini kapatmak ister
02 Yorumla
Soran4 ayBiliyorum bu yüzden ensiteyle konuşayım diyorum … hani ailece vakit geçirsinler istiyorum. Ama ablam onunla kaç kez konuşmuş faydası yok diyor
- 4 ay
Eniştenle konuşman farklı sorunlara da yol açabilir, bu konu çok dikkat edilmesi gerekir
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Boşansın hayat onun sonuçta kiminle devam edeceğine karar vermek en doğal hakkı. Ama boşanmadan yaparsa bir başkasının soyadını taşıyor sıkıntılı bir durum... Yalnız olsa boşanmış olsa ister genç olsun ister kendinden 30 yaş büyük olsun. Kimseyi ilgilendirmez...
00 Yorumla
4 aySenin ablan eritme peyniri kaçarak evlenen kadınları ciddiye almam ölür yakın da haberini duyarız kadın cinayetlerinin artması böyle kadınlar dan 🙄 kötü kadın 🤣 ucuz kadın profili boşan naparsan yap
00 Yorumla
4 ayBir kadın kolay kolay başka bir erkeğe yönelmez, sevisinden vazgeçmez, ancak değersiz, iyi hissettirmeyen bir partner ile yaşamaya devam ederse bunu yaşatan birinin büyüsüne kapılması anormal değil bu kadın erkek fark etmez açıkçası ilgisiz kalan her kişi başkasına yönelebilir duyguları bence...
00 YorumlaSen böyle devam et telkin etmeye eğer işler derinleşir olay fiziksel aldatmaya dönerse kendisini daha kötü hissedeceğini şöyle gerekirse burada acilan başlıklar var o şekil al bak bu duruma düşüp pişman olan acı ceken insanlar var de de oğlu de yani sen doğru yapıyorsun doğru yoldasın devamke 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKardeşim geç bunları sevgisizlikten, ilgisizlikten kimse yanlış yola düşmez , onun yanlış yola düşme istegi varmış. Ben anne , baba sevgisi görmedim, ben nie yanlış yola düşmedim, ne alaka aq saçma sapan işler yapıpta bu yüzden oldu diyip bahane uydurmayın ya. bu ne saçmalık.
30 Yorumla
4 aySenden fikir istemediyse seni ilgilendiren bir durum göremiyorum, istediyse de onun yaşında ve onun durumunda olmadığın için ancak taraflı fikirler verebilirsin.
31 Yorumla
Soran4 ayAma böylede üzülüyordum beni ariyor hergün 🙁
Gizli Üye(45 üstü)4 ayYemeyenin malını, yerler. Ablan bundan hoşlanmış olabilir ama ilişki ilerlerse çok zor bir duruma düşebilir. Olası ilişkide sadece cinsellik olmalı diyeceğim ama kadınlar için bu pek mümkün olamıyor. Ben de öyle bir ilişki yaşadığım için zorluğunu iyi biliyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Sevgisizlik ve ilgisizlik ile yanlış düşünceler oluşuyorsa kafada boşanmayı da düşünebilmesi gerek bir insanın. Diğer türlü yanlışı yanlış ile kapatmak gibi oluyor. Sevgi bitti ise çabalamak istemiyor ise boşanma hakkını kullansın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senin yapacağın hiç bir şey yok, maalesef herkesin kendi hayatı sen yapma deyince o duracak değil emin ol
12 Yorumla
Soran4 ayAma yanlış yola gitsin istemiyorum.. enisteyle konuşayım diyorum yani bunları değil tabi.
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayYaa işte aşık insanın gözü kör olur. Aşık olduğunuz ile hiç bir uyumu yok aslında insanın ama işte o büyü sonra gerçek ortaya çıkınca kayboluyor.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Biraz amiyane tavsiye olacak ama onlara güzel bi akşam geçirmeleri için masa kur ortamı güzelce hazırla ama eniştenin yiyeceklerine cinsel performansı artırıcı ilaç koy
00 Yorumlailetişim, ilgisizlik bunlar bir araya gelince mutsuzluk yani dolayısıyla istem dışı aldatmaya gider, eğer ki mevcut evliliğinde bu durum varsa tabiki aldatmayı onaylamıyorum ancak belirli bir süre sonra bu biter.
31 Yorumla
Soran4 ayBiliyorum anlıyorum onu sevgi yok ilgi yok birde severek kaçarak evlenmişlerdi
4 ayGünümüz kadınları maalesef o kadar basiretsiz ki erkekten 24 saat ilgi görmesin yeni bir adam çıkıyor ortaya. Çok kötü bir durumdayız.
04 Yorumla
Soran4 aySadece kadınlar mı sence !! Erkekler her halti yiiyor olan kadına oluyor … gerçekten enişte ilgisiz ya uyuyor ya sosyal medya da dolaşıyor
- 4 ay
Tipik Türk erkeği savunması ul4n kadınlar bakımlı olsun evi çekip çevirsin çocuk yapsın benle ilgilensin demeyi biliyosunuz herşeyi kadın yapsın erkeğin sorumluluğu sadece para kazanmaktı artık onuda kadınlar yapıyor tam olarak ne s! ke yarıyosunuz acaba bide lafları sıralamış p3z3vnk
- 4 ay
- 4 ay
@BurcuSavcı aynen öyle bide duşunu almaktan bile aciz erkekler burada bakım ilgi ister yoksa erkek aldatabilirmiş gidip yabancı kadın güzellemesi yaparlar tek gördükleri kadın videolardan olan erkeklerde kadınlar her yükümüzü alsın bide bana kadınlık yapsın la çoğunuz dişinizi fırçalamaktan acizsiniz neden her şey kadına yükleniyor o temiz olsun o güzel olsun bizim göz zevkimiz bizim midemiz yokmu oe
Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Kadının çalışması bu yüzden doğru değil işte. Kadın zayıf nefsine sahip olamıyor
14 Yorumla
Soran4 ayMecbur kaldı borçlar var :(( ablam ona başka iş bulayım demiş oda son iyi kal diyormuş 😏erkeler anlamıyor tabii hazır para geliyor nede olsa
Soran4 ayÇok haklısınız
- Aile & Toplum konusunda 837 cevap paylaştı.
4 ayBu kadar kötüyse boşansın kimseyi aldatmaya hakkı yok.
112 Yorumla
Soran4 ayAldatmak değil niyeti ama ilgisi hoşuna gitmiş..
Soran4 ayBöyle giderse zaten ayrılmak istiyor. Çünkü enişte bisey yapmıyor diyor
- 4 ay
Enişte de tık yoksa işten bir cacık olmaz
Soran4 ayEvet… olucagi bi zaten kaç defa konuşmuş ama sonu yok
- 4 ay
Hayırlısı olsun.
Soran4 ayAmin
- 4 ay
Karşısındaki insan değilse bir objedir, herşeyi yapmaya hakkı var.
- 4 ay
:D ne diyon sen @burcuSavcı
- 4 ay
Diyorum ki o kadının o adama herşeyi yapmaya hakkı var.
- 4 ay
Ne demek var boşan yap böyle şey mi olur
- 4 ay
20 yıllık evli, çocuklar filan var. Ayrıca yola çıkarken verilen sözleri adam tutmamış, kadını ilgisiz bırakmış. Aldatmayı savunmuyorum ama yaşayacağı her şeyi haketmiş adam.
- 4 ay
Boşanır yapar.
4 ayAile istememişti dedin ama eşi de seviyorsa kötü bir durum. Senin yapacağın bir şey yok bence.
00 YorumlaAblanın evliliği kağıt üzerinde kalmış gibi gözüküyor. İçindeki küllenmiş duygular tekrar alevlenmeye başlamış, seni dinleyeceğini sanmıyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haklısın ama o hayatta bırakmaz o iş yerini ve hataya sürüklenir
Evde ilgi sevgi olmayınca zor02 Yorumla
Soran4 ayFarkındayım biseyler yapmak istiyorum
- Aile & Toplum konusunda 667 cevap paylaştı.
4 ayGenelde ilgisizlikten ve sevgisizlikten bu duruma düşmek normal bence :(
04 Yorumla
Soran4 ayEvet neyazikki 🙁🥺
- 4 ay
Buda çok kötü bir durum her insan böyle şeyler yasıyor tabiki ama kadınlarda bu duygusallık daha derinden hissediliyor çocuk var mı
Soran4 ayEvet iki tane
- 4 ay
Çok kötü yaa çocuk olması birde eşi ilgili olsa döner mi
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
4 aygenelde öyle olur zaten boşanamıyosa bırak mutlu olmanın yolunu bulsun
02 Yorumla
Soran4 ayOlsun yinede yanlış olur.. bosnairsada herzaman arkasındayız zaten
- 4 ay
sen arkasındasın tamamda o bboşanamyıosa napcan
4 ayKadını ilgisiz bırakmak gel beni aldat demek. Bazı insanlar aldatılmayı hakeder.
06 Yorumla
Soran4 ayEnişte ablamın cepte görüyor tabii neden olsa yapmaz düşüncesindedir. Ama yapmaz dediğin insan bile yapıyor
- 4 ay
En büyük yanılgı... Arkadaşım evli çarşaflı biriyle sevgiliydi zamanında. O da yapmaz gibi duruyordu :))
Soran4 ayBen hiç inanmazdım ama kendi ablamda bunu görünce 🙁
- 4 ay
Bazen aldatmak boşanmaktan daha mantıklıdır. Ablanı yargılama çok.
Soran4 ayAsla yanlış olur ozaman boşansın en iyisi …
- 4 ay
Sen öyle deme yine de :))
4 ayAblan şu an duygusal boşlukta yaa onun ilgisi hoş gelir ona sen ne desende boş evden ilgi görmeden orayıda bırakmaz ayrıca eğer yakın zamanda kocası ona sevgisini hissettirmese büyük ıhtımal aldatılacak
11 Yorumla
Soran4 ayBende farkındayım çünkü hiç mantıklı düşünemiyor
4 ayAbimin takıldığı kadınlardan biliyorum ; gidişat hiç iyi değil. Zor bir süreç
12 Yorumla
Soran4 ayBende istemiyorum böyle olsun
- 4 ay
Kendine gelmezse olacak.
Aile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı. Ablan yanliş yapiyor onu uyar iş yerine çalişmayami gitmiş macera aramayamı
00 Yorumla"iş yerinde ki genç" anladığım kadarıyla fazlasıyla yaş farkı var bireyler arasında. Eğer yaş farkı ciddi anlamda fazlaysa bacını durdur yoksa ilerlemesi durumunda işler çıkılmaz bir hâl alır.
02 Yorumla
Soran4 ayDün kizdim biraz telepnfsa bugün aramadı 🫤
Gizli Üye(30-35)4 ayAblan ne anlattı ne kadarını anlattı sana eniştenle seks hayatı mı bitmiş ve bu çocukla aralarında birşeyler yaşanmış mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayGenç bi erkek için evliliğini bitirirse sonu çocuk cinselliğe doyup terk edecek genç bir kız için, bunu izah edip aklına sokabilirsin
10 YorumlaKullanılıp rezil edilecek iş yerinde dile düşürülecek değer veren erkek böyle yanlış bir ilişkiye suruklemez sahiplenir ve zarar gelmesine izin vermez gözünü açsın yakında iş yerinde dillerde dolanır yoksaki
00 Yorumla
4 aySana ne kardeşim? Eniştem adam mı ki? Kim bilir nerde ne haltlar yiyordur. Ablanln yakasından düş kadın hayatını yaşasın. Emin ol öyle adamı aldatmak yanlış değildir.
00 Yorumla
4 aySen bir şey yapamazsın sadece uyarabilirsin.
01 Yorumla
Soran4 ayDiyorum zaten yapma böyle diye.. ama çok sevgisiz kalmış 🥺
- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
4 ayÇok Zor bir durum gerçekten ikilemde kalmak
09 Yorumla
Soran4 ayEvet…
- 4 ay
Ablan ile ciddi konuşman lazım
Soran4 ayKonuşuyoruz hergün.. başkası bul diyorum iyi gelecek. Oda bu işime alıştım falan filan diyor
- 4 ay
Oradan ayrılmadan unutamaz yoksa ilerisi cidden sıkıntı
Soran4 ayBende öyle düşünüyorum ….
- 4 ay
Yani elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım size isterseniz
Soran4 ayTsk ederim..
- 4 ay
Tak ip atar mısın
Soran4 ayNein danke
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayboşansın ne yaparsa yapsın
10 Yorumla
4 aysevişsin sende ona ortam hazırla
00 Yorumlao ona verir sen de bişeye karışmaaa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
4 ayTehlike çanları çalıyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 636 cevap paylaştı. Yani bunu çok kez gördük
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayAblanı terbiye etmeliyiz
00 Yorumla
4 aykendi kararı bir şey diyemem
00 Yorumla
4 ayKotu yola dusmus :)
00 Yorumla
4 ayNasıl hissetmiş ilgisini?
00 Yorumla
4 ayBelki baska nedenler vardir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayErkekler aklı karışık kadınları kullanırlar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seks olur ilerisi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEş ilgisiz olunca öyle oluyor
11 Yorumla
Soran4 ayMaalesef ama yanlış bisey yapmasından korkuyorum
Gizli Üye(25-29)4 ayKim ilgisiz sanami dedi bunu
14 Yorumla
Soran4 ayEvet anlattı.. Enişte ilgisiz diyor yatin duruyormuş. Elinde telefon bütün gün
Cevap sahibi4 ayAblan ne diyo buna
Soran4 ayKonuşmuş onunla yine aynı diyor
Cevap sahibi4 ayNapmayi dusunuyor
Gizli Üye(25-29)4 ayO kişi sen olmayasın ablan olarak gösterme
01 Yorumla
Soran4 ay😏 Allaha şükür evliliğim iyi benim
- Aile & Toplum konusunda 885 cevap paylaştı.
4 ayiyide bu seni ilgilendirmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayçoktan mercimeği fırına sürmüştür
00 YorumlaOlabilir 😆 😅 😂 her şey
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
4 ayEvli olan boşanmadan bişey yapmasin
00 Yorumla
4 ayKonuş saçmalama de
21 Yorumla- 4 ay
@Sabirsizprenses nick çok ironik
4 aytek taraflı bakmamak lazım sıkıntılı konu
01 Yorumla
Soran4 ayNeyapcagomi bilemiyorum
4 ayBaşka is bulsun
02 Yorumla
Soran4 ayDedim ona ama buraya alıştım diyor
- 4 ay
Seviyor demek ki adamı
- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
4 ayÇözümü basit
12 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı.
4 ayKaç yaşında ablan
00 Yorumla Boşansın madem ne uğraşıyor böyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sandmwt
00 Yorumla
4 ayYanlış bir şey ama ihtiyacı var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayNe oldu
00 Yorumla - Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evli ablam ilgisizlikten iş yerindeki genç birine gönlünü kaptırmış, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne