Fabrikada birlikte çalıştığım ablanın kırıcı tavırlarına karşı nasıl davranmam gerek?

Aslında sevdiğim bir ablaydı bugüne kadar biz Bant usulü calısıyoruz yanımda çalışıyor bir abla da çok hızlı çalışıyor bende ona yetişmeye çalışıyordum ona baya ürün gitmiş bana kızarak önüme yığmayın yeter dedi bende abla tamam dedim sende herşeye hemen alınıyorsun böyle olmaz ki ama dedi çok alıngansın vs saydı bende sinirden ağladım bir sürü geçti konuşmaya çalıştı konuşmadım sonra ona yardım ediyordum ama şimdi de ürün bana gelmiyor dedi ben ne yapayım abla tam olarak dedim ama sen alışamadın burada çalışmaya dedi seni ailen çok nazlı büyütmüş dedi bende sinirden gene ağladım usta başı görmüş sordu ben mi birsey yaptım dedi hayır dedim neden üzüldün dedi kendimle alakalı dedim tamam sıkma canını dedi bende tamam dedim söylemedim çünkü ispiyoncu konumuna düşmek istemedim bu insanla nasıl baş ederim? Yerim değişmez bölüm de en iyisi bu diyebilirim diğerleri berbat bu insana karşı nasıl davranmak gerekir?

Fabrikada birlikte çalıştığım ablanın kırıcı tavırlarına karşı nasıl davranmam gerek?