Erkekler kişisel hijyenine niye özen göstermiyor ya? Midem bulanıyor. Sigara içip geliyor birde leş gibi kokuyor bütün oda. Rahatsız olduğumu dile getirdim ama “yapacak bir şey yok” diyor. Tiksindim resmen. Daha ne diyeyim?
Cevabın nedir?
+1 yıleğer yapanbilirsen süper bir önerim var. yine o malum kokuyla geldiğinde "parfümünüzü mü değiştirdiniz, markası ne bunun , çok hoşuma gitti benim " diye sorun. eğer dağdan inme bir ayı değilse güzel bundan sonra sırf siz takrar sorun diye güzel kokmaya çalışacağına inanıyorum :D ama koku olayında sadece erkeklere yüklenmek haksızlık olur bence. kadınlarda terledikten sonra lavoya gidip sıkdıkları ya da giydikleri şeyin üzerine sıktıktan sonra o terle karışık deodorant konusu sade ter kokusundan daha kötü geliyor. kişisel bir durum bence erkeklerle alakası yok. :D iyi mesailer
11 Yorumla- +1 yıl
Anlamaz o sanmıyorum. Diğer iki kadın arkadaşımda sigara içiyor onlarda öyle bir sorun yaşamıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu cinsiyet olarak belirtmeniz malesef yanlış bir davranış, kişinin özgürlüğü başka birini kısıtladığı yerde biter. Sigara içmeyen birisi olarak bu kokunun seni ne kadar etkilediğini burada sadece onun yaşamadığını söyle. Mümkünse bir parfüm sıkabilir veyahut naneli şeker kullanabilir.
24 Yorumla- +1 yıl
cinsiyet belirtmemin sebebi diğer iki kadın arkadaşım sigara kullanmasına rağmen kokmuyor.
- +1 yıl
Kokudan kastınız Sigara mı? Ter mi? Çünkü sigara markası olarak değişkenlik gösterse de kokusu birbirine benzer.
- +1 yıl
İkiside var ne yazık ki. O kokuyu hayal edebiliyor musunuz? Bu soğukta bütün camları açıyoruz ofiste donuyoruz 😑😑
- +1 yıl
Sizi gerçekten anlıyorum. Hemen hemen hepimizin başına gelebilir. Ona bunu doğrudan söylemek onun için kötü olabilir, kötü niyetiniz olmasa da kalbi kırılabilir. Çalıştığınız yerde ki patrona müdüre vs. Durumu izah edebilirsiniz. Onun söylemesi daha mantıklı olacaktır. En kısa zamanda başka bir insanı rahatsız etmemesi dileğiyle.
+1 yılÇemkir ya Allah Allah. Bende bizim mühendisle kavga ettim 2 gün önce hem dedigin gibi sigara iciyor. Artı sahaya ciktigi kirli kiyafetlerini odada birakmis her sabah midem kalkiyor. Yalnizken konustum sen misin bunu diyen mühendisim diye bir tarafi tavana yapisiyor ne fazlasi varsa aptalin. Konustum ve odayi ortak kullandigimizi saygi duymak ZORUNDA oldugunu vs vs anlattim kavgaliyiz hala da konusmuyor. Cehennemin dibine konussun. Cok da huzurluyum valla.
32 Yorumla- +1 yıl
Buna da bir şey denmiyor denmiyor. Yapacak bir şey yok ne dmeek anlamadım. Dikkat ederim diyeceği yerde yapacak bir şey yok diyor hayvan
- +1 yıl
Harbi hayvan. Onunla konusmasi icin baskasiyla konus olmazsa. Cekilmez yani
+1 yılTek sorun sigaraysa, son nefesi içeri vermiyosa bütün odanın aşırı rahatsız edici derece kokması mümkün değil eğer çalıştığınız yer 2 metrekare değilse.
04 Yorumla- +1 yıl
Kokuyor işte terse kokuyor sigara da. Ve iki metre kare yer değil kocaman ofis
- +1 yıl
Ter kokuyorsa büyük sıkıntı sigaranın kokusu uçucu çünkğ
- +1 yıl
Yok ya çok içiyor uçmuyor. İçiyor mu yiyor mu anlamadım buram buram nasıl kokar 😑
- +1 yıl
Ahsashahshahshah yani benim de çevremde baca gibi içenler var ama hayatımı etkileyecek kadar kokmuyolar o muhtemelen kıyafetlerini yıkamıyor ya da yıkanmıyor koku yapışmıştır üstüne
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
64Cevap
+1 yılPislik cimri insan bir parfüm 5 tl hayvan alamıyorsan ben sana alim hemde iyisinden tıfi senin gibi insana sen nasıl evlenecen eşin üstüne kusar lanet olasıca kokun kanalizasyondan beter kokuyor seni ablukaya alsınlar 😂 derdim zaten oda bu laflars dayanamaz bir parfüm alıp yanından ayırmazdı
10 YorumlaEğer böyle dediyse deodorant parfüm hediye etmenin onun pek umurunda olmaz en iyisi oda için bir çözüm bul. Oda spreyi kokulu çubuklar gibi.
21 YorumlaKoku aldık masasının altına taktık. Bir nebze daha iyi
+1 yılBiz onlara kokarca bakımsız erkek diyoruz allahtan benim çalıştığım yer elit herkes mis gibi kokuyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bizim şirkette öyleydi bu bir haftadır çalışıyor 😑
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun :)
+1 yılBen genelde öyle birşey hissettiğim de çantamdan ıslak mendilimi çıkartıp kendim temizlemiyorum ardından arkadaşıma uzatıyorum oda temizliyor sonra cilala parlat aşaması hemen parfüm ikram ediyorum. Beleşçiliğe dönmek üzere sndjdkdkd
10 Yorumla
+1 yılÜstelersen iş inada biner..
En kısa süreye ayarla sıkıp dursun...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cok kotu bir durum😑
Oda spreyleri var hafif kokan bebe pudrali birazda vanilyali. 1 fis ona dogru sık ama cok ta sıkma ve odada cam hep acik kalsin. Hasta da olsan sogukdan da donsan cami az da olsa acik tut.10 Yorumla
+1 yılMasasına o gelmeden hediye paketiyle parfüm duş jeli stick falan bıraktık aramızda para toplayıp kullanmadı. Ne inatmış
23 Yorumla- +1 yıl
Oha ne adammış
- +1 yıl
Biz de aynısını söyledik bir daha da muatap olmadık
- +1 yıl
En güzeli.
Ne denir ki bir kere uyarmışsın artık gerisi onun öküzlügü kuzu
30 Yorumla
+1 yılYüzsüz insan ben utanırım şahsen, bizim şirkette var bir tane öyle duş bile almıyor resmen teni kokuyor artık geçen patron yüzüne söyledi
12 Yorumla- +1 yıl
Nefret geldi bana ya 😑😑✌🏻
- +1 yıl
Serviste yanına kimse oturmuyor genelde, gecen biride kalk kalk bu nedir ya boguldum deyip yanında in kalktı kötü bozuldu ama😂
Söylüyorum ben. Baktım yine aynı. Bana müsaade deyip gidiyorum ordan. Nereye diye sorarsa sigara var dokunuyor bana diyorum.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten kırmak istemiyosan: kişi duyacak şekilde “ pis bir koku var nerden geliyor bu” diye usulünce hayıflan😉 fazlasıyla işe yarar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var camı pencereyi açıyorum. Oda spreyi de aldım. Bahanemde şöyle oluyor genelde. Erkek adamız kokarız, açın camları :)
12 Yorumla- +1 yıl
Sekreter oda kokularından alıp masasının altına yapıştırmış o yokken 😄😄 amayanıma gelince hala kokuyor tabi ☹️
Cevap sahibi+1 yılKokmak kötü bu dile de getirilecek bir şey de değil.. Deodorant aldım parfum aldım çekmeceme koydum deidm ki görsün belki feyz alır ama yok :)
böyle olunca ben ğencere acıyorum esek değilse anlar
13 Yorumla- +1 yıl
Anlamasada söyledim açık açık ben sigara içmiyorum sigaranız kötü kokuyor dedim. Szi fazla hassasınız herhalde koku konusunda dedi. Hassas olmakla ilgili değil rahatsız oluyorum hijyen önemli toplum içinde dedim. Yapacak bir şey yok diyor
- +1 yıl
Ne yazık ki
+1 yılOda parfümü al, onun yanındayken veya o odaya girdiği an sık. Bunu tekrar la, anlamıyorsa Maske dene☺️adamın kendine saygısı yok, sana hiç olmaz
10 YorumlaSigara içtikten sonra ben rahatsız oluyorum kendimi iyi hissetmiyorum kokusundan dolayı diyeceksin. Bunu anlayışla karşılamanı umuyorum dersin güzel bir dille o seni anlayacaktır
02 Yorumla- +1 yıl
Söyledim o an gitti ellerini yıkadı tekrar söylediğimde yapacak bir şey yok diyor
Biraz önce eve usta gibi biri geldi. Leş gibi sigara kokuyordu. Haklısın hemcinsim.
10 YorumlaEspri ile ima etmeye çalışırım onurunu rencide etmeden.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlan memlekette sabun mu? Bitti.
Yanına koyduğumun kokarcası git yıkan ulan enik10 Yorumla
+1 yılAyyy çok kötü bir durum Allah başa vermesin bir şey de denmiyor ki
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Net bir şekilde söylerim , dolaylı anlatım daha kötü olur.
10 Yorumlaburunun ucuna ara ara vicks krem sür cinayet büroların çok kullandığı bir yöntem
10 Yorumla
+1 yılBizzat söylemeyi tercih etmiyorsan, çok havasız olduğunu söyle, koku olduğunu söyle çalışma ortamında. Onlar da anlasın bir zahmet.
10 Yorumla
+1 yılona söle e sigaraya baslasın koku falan yok aroma kokar bol bol :D :D :> :>
10 Yorumla
+1 yılYatirip deodarant skin zorla. Dezenfekte edilmesi lazim boyle mallarin 😂
10 Yorumla
+1 yılGünlerce duş almayanı var, bir gömleği 3 gün üstünden çıkarmayanı var. Dün gördüm gömleğinin kol ağzı kapkara olmuş . ıyy
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. Camları açalım derim kokuyormuyum diye sorarım oda sorar bende sakaya vururum
10 Yorumla
+1 yılBenim iş yerin zaten bok kokuyor. Kimsenin kokusunu alamıyoz ki
12 Yorumla- +1 yıl
Niye 🤣
- +1 yıl
Kedi köpek var 😅
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılDiyeceğini demişsin oda parfümü al o gelince sık eşşek değilse utanıp dikkat edecektir
10 Yorumla
+1 yılGit bir yıkan mq bu ne... Ne öldürdün vücunda derim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kanka yıkan artık derim şaka bir yana parfüm hediye ederim ya ben anlasın o da bir zahmet
10 YorumlaÖncelikle direk erkekler derken çevremredekiler diye belirtsen daha doğru olur. Genelleme yapmayalım lütfen. Parfüm hediye edebilirsin.
00 YorumlaYapcak bısey yok adam sıgara ıcıyosa ne yapsın ama sabah ıcmemek lazım sabah bı kotu kokuyor yemekten once ıcılen sıgara
00 Yorumla
+1 yılvalla ben direk soyledim gecen de oldi bir kac neyse yazamadim xoerim yetmiyir of 😭😭
10 Yorumla
+1 yılÖzen ile alakası olmadığını düşünüyorum. Insanın kendine saygısı yoksa başkasına da olmaz
10 YorumlaHayatından memnun yani yapacak bişey yok.
Para kolay kazanılmıyor diye boşa söylenmiyor.00 YorumlaTartışın. Öyle birşey mi var. İşten çıkınca iç de sokarım o sigarayı bir tarafına de.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkonu sadece sigaraysa yapacak bisi yok sen rahatsiz oluyosun diye sigarayi birakmiyacaktir
04 Yorumla- +1 yıl
Ellerini yıkayıp dişlerini fırçalayabilir. Bıraksın bırakmasın o benim derdim değil
- +1 yıl
aynen diş fircalamak falan önemli ve bunu yapmak lazim valla bende sigara icen biriyim genelde hic agzim kokmaz aşiri sigara kokusu cigerden gelirmiş o yüzden ac karnina sigara icmemek cok önemli
- +1 yıl
Ben içmiyorum ve aşırı rahatsız edici
- +1 yıl
sigaraya basla sigara kokusu almazsin sjxkc
Sigaradan nefret ederim en tiksindigim sey alalh sabir versin canım
10 Yorumla
+1 yılben sigaradan nefret ederim kadın da olsa adam da olsaa
10 YorumlaBikere soylemisin zaten ustune alinip onlem almasi ona kalmis
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumdan bende şikayetçiyim kadın erkek farketmiyor
10 Yorumla
+1 yılÇok zor durum Allah sabır versin
Erkekte kadın da böyle çok kötü10 YorumlaBiz mi gelip birsey diyelim adama. 😂
124 Yorumla- +1 yıl
Başka ne diyim yani 😂😂😂 şikayet edicem sonunda yönetime
- +1 yıl
Birde ters ters cevap veriyor. Hem suçlu hem güçlü 😑
- +1 yıl
😅😅😅 ne gibi
- +1 yıl
Ahahaha 🤣🤣
- +1 yıl
Üzerine sinek ilacı sıkıcam sonunda 🤣
- +1 yıl
Gördükçe şimdi asabım bozuluyor 😅
- +1 yıl
Masam
- +1 yıl
🤣🤣🤣😄
- +1 yıl
Odaya sıkıyorum odaya 😅
- +1 yıl
Ahahahaha ona ayrı alıcam al sıkarsın dicem 😋
- +1 yıl
Masasının altına yapıştırmış sekreter 😂😂 haberi yok
- +1 yıl
Ciddiyim şirketçe rahatsızzız 🤣🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldüşüncesiz insan çok yaa insan biraz özen gösterir başkalarını rahatsız etmenin bir anlamı yok.
10 Yorumla derimki leş gibi kokuyosun orrrosbu çocu git banyo yap
00 Yorumla
+1 yılKonu sadece sigara kokusu iste sakız ya da şeker bulundurmasını soyleyebilirsin
09 Yorumla- +1 yıl
Sadece sigara değil ter de kokuyor çok kötü 😨
- +1 yıl
Hmm o zaman durum sıkıntılı
- +1 yıl
Baya hemde laftanda anlamıyor. Sekreter masasının altına yapışkanlı oda kokularından koydu. Biraz daha iyi ama yanıma geldiğinde kokuyor tabi hala 😑
- +1 yıl
Bunu direkt olarak belirtin yahu nereye kadar gidecek böyle
- +1 yıl
Söyledim. Sigaranız çok kötü kokuyor midem bulandı diye siz hassasınız herhalde diyor
- +1 yıl
Bedensel kokusu hakkında da imada falan bulunun hep beraber
- +1 yıl
@ffmsahin
![İş yerinde kötü kokan mesai arkadaşınızı nasıl uyarırsınız?]()
Masam
Sigara kokusundan mi rahatsız oldun ya da başka bir konumu
02 Yorumla- +1 yıl
Sigara ve ter kokuyor tiksindim
+1 yılSigara içmek ile hijyenin hiç alakası yok. Koku olur buna yapacak bir şey yok süreli parfüm sıkamaz. Tamamen saçmalıyorsun. Kadın milleti kendine baksın önce. Pis yerlerine parfüm sıkınca temiz olunmuyor 😉😉
05 Yorumla- +1 yıl
Duş almayıp herhün aynı koyafeti giyip sigara içtikten sonra sllerini yıkamayıp dişlerini fırçalamazsan pis kokarsın.
- +1 yıl
He he kesn öyledir. Hem koklama adamları 😉😉
- +1 yıl
Ne koklayacağım ya nefes almayalım mı 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Adamların dibinde dolaşma
- +1 yıl
Aynı oda da çalışıyoruz.
+1 yılHortumu çek yıka herifi.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı 🤣
- +1 yıl
😂😂
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOda spreyi al o girince sık belki utanır
12 Yorumla- +1 yıl
Parfümümden sıktım odaya
- +1 yıl
Onun Sevmediği bir kokuyu dene bide
+1 yılKendisine saygısı yokki sana olsun :))
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılUygun bir dil ile uyarırım.
10 Yorumla
+1 yılDeodorantla saldırın.
10 YorumlaDeodorant hediye et anlar
10 Yorumla
+1 yılOdaya her girişinde camları aç
22 Yorumla- +1 yıl
@ffmsahin aynen
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Git bir boy abdesti al derim.
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum ya, laf sok sürekli
10 Yorumla
+1 yılnot olarak yazıp veriyorum..
10 YorumlaKokuşmuş yumurtaya benzeterek
10 Yorumla
+1 yıldövelim mi
11 Yorumla- +1 yıl
Evrt mümkünse
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında