Ter kokan iş arkadaşı öncesinden de bir kere daha uyarılmış olmasına rağmen tekrardan nasıl uyarılır? Kafasına deodarant ya da roll-on fırlatmak çözüm olur mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yüzüne yüzüne soyliceksin hatta kalabalık bir ortamda soyleceksin ki belki utanır duş alir mk kokarcasi
Rencide etmek istemiyorum pek. Üstüyüm aslında, başka bölümlerden de özellikle bana söylendi bu durum ama yine de kırıcı olmak istemiyorum.
Böyle insanlara karşı kırıcı olmak gerekir mesela uzmanlar haftada 1 kere duş almanın yeterli oldugunu söylüyorlar ama biz ne yapıyoruz kötü kokmamak için her gün ya da 2 günde bir duş alıyoruz ama bi kokarcalar bunu düşünmeyip 2 ayda bir duş alıyorlar o da belki
Çok doğru söylüyorsun. Sonuçta zamanında bir kere de olsa uyardım. Bu sefer hafiften esprili ama yine de sert bir dille söylemeyi düşünüyorum.
Benim askerde böyle bir devrem vardı odaya bir girerdi bütün oda ölü ceset gibi kokardı sonra ben bunu her gün zorla duşa götüre götüre rencide ede ede adam ettim valla
Askerde aynısını ben de yaşadım ve dediğine benzerini yaptım. Asker ortamında daha kolay oluyor. İş hayatı biraz düşünceye sokuyor insanı.
Pek farkı yok yüzüne vurucaksin ki farkına varsin belki utanır gider akşam duş alır ya da çek bir köşeye de bak iş ortami falan kokuyorsun akşam temiz bir duş al burnumuzun direği kırıldı 😂
O değil bu havada cam açmaktan hasta olacağım. Burun filan kalmadı zaten. 😁
yanina git kendi deodarantindan sık, utanir mi sanmam
Utanacak olsa bunu zaten kendi fark edip düşünür ve kullanır ama.
ben direk söylüyorum hacı
Ya aslında öncesinde ben de direkt söylemiştim, kendisi de altım benim, ben üstüyüm ama insan yine de bu söyleyecek iken düşünüyor. Kendisi bunu bu kadar düşünmüyor işte.
esprili bi şekilde arada kaynat. bazı insanlar bu konuda mal oluyor maalesef
Doğru söylüyorsun. Yapacağım ve aklıma gelen de bu benim. Şu an işletme içinde gelsin de bu şekil yapacağım.
Acaba bir hastalığı mı var?
Sanmıyorum dostum, askerden biliyorum bu kokuyu bildiğin temiz olmayan ve terlemiş koltukaltı kokusu.
Daha önce benim de böyle bir sorunum vardı o yüzden söylüyorum. Yaz kış farketmeden günlük duş alıyordum ama 30dk-1saat içinde terliyor ve rahatsız ediyordum insanlark.
Sildim yorumunu.
Bilmiyorum olabilir, dediğin gibi bir sağlık sorunu ise de bunun üstüne düşmeli. İnsanların rahatsız olmasından ziyade kendisi için çok kötü bir durum. Peki rahatsızlığının bir adı vs. var mı, kendisine söyleyeyim ya da hangi doktora gitmesi gerekiyor fikir vermek açısından söyleyeyim kendisine.
Hormon testi yaptırmasi gerekiyor. Gizli guatr hastalığı olup olmadığıni öğrenmesi gerekiyor.
Teşekkür ederim, söyleyeceğim.
Direk bu nasıl koku oldun sanduk de
kanka dus al yaa de
Direkt söylenmesi gereken bu ama işte o kendisi bunları düşünüp ayırt edemiyorken ben yine de rencide etmek istemiyorum.
ayirtamiyosa rencide et kimse çekmek zorunda değil o kokuyu
Zamanında bir kere söylediğim için bu sefer bir tık daha ama yine de esprili bir dilde sert söyleyeceğim. Kırılmasını hem istemiyorum hem de dediğin gibi pek umurumda değil. Ne ben o kokuyu çekmek zorundayım ne de kimse çalışma odam kokuyor dememeli.
aynen öyle acikca soylemelisin ama bir kenara cek rencide olmasin
Kesinlikle dediğin gibi birebir konuşma ile olacak.