1 yıl oldu biteli tüm sınıf bana karşıydı, en yakın arkadaşım da onlara uyuyordu. Şimdi benden özür diledi, ne yapmalıyım? Benim kalbim paramparça, kimse anlamaz beni.
2 ay
Affetmek zor orası sana kalmış tabi ama en azından o kişiyle arkadaşlığını devam ettirme.
İntikam ise ilk başta seni rahatlatacak gibi durur ama sonradan seni daha çok üzer. Kendini onların seviyesine düşürmek karşı tarafı rahatlatır seni değil
Her gün sabah akşam 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Allahu Tealanın bize bütün hayırları ihsan etmesi ve bütün şerlerden korunmak için okunan salavatlar Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tem-ne-hu-na bi-hal hay-ra kül-le-hu allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tü-cen-ni-bü biha an-neş şer-ra kül-le-hu amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Lise zorbalığı çok derin iz bırakır, seni çok iyi anlıyorum 💔 Bu acıyı hafife alma, hissettiğin her duygu çok normal. Şu an affetmek zorunda değilsin, kalbin ne kadar kırık onu bir tek sen bilirsin 💭
Arkadaşının özrünü duy ama önce kendine zaman tanı. İstersen “şu an güvenemiyorum, zamana bırakmam lazım” diyebilirsin 🌱 Affetmek unutmak demek değil, önce kendini iyileştirmen önemli 💚🌼
Cevap
2Cevap
Benim önerim helal etme bedelini ahirette çatır çatır ödesin bu dünyaya 1 defa geliyoruz her insan hal ve hareketine dikkat etmek zorunda
Bu dünyada intikam almak istiyorum
bende hakkımı yiyen haramzade köpeğin bu dünyada mahvolduğunu görmek istiyorum ama nasip
Aga kul hakkı bahsediyorum maddi değil
ben farklı bir şeyden mi bahsettim kul hakkı ile para arasında fark mı var ikiside aynı halt
Yok aga kul hakkı tüm günahlardan üst anladım sende aynı fikirde sin intikam almak istiyorum
Ben de çok zorbalığa ugrardim için rahat olsun ama karma diye bir gerçek var ileride sen çok mutlu olacaksın onların hali acınası olacak
helal etme.
boş ver uğraşma ama helal de etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?