Çocukluk aşkım orta okuldayken arkadaşlarıyla toplanıp beni taciz etmişti. Nasıl intikam ala bilirim?

Herkese merhaba. Çocukken orta okuldayken bir sınıf arkadaşıma aşıktım. O başkasını seviyordu ama. Bir kere orta okuldayken arkadaşlarla kursa gitmiştik oda orada olucaktı. Bende onu biraz etkilemek için süslendim güzel giyindim falan çocuk aklıyla işte. Kurstan çıkarken o ve arkadaşları bana resmen taciz ettiler. Hepsi etrafıma toplandı ve toplu şekilde bedenlerini üzerime sürttüler. Sonra yakın kız arkadaşım sayesinde kurtuldum. Ağlayarak eve gittim. Annemlere bir şey çaktırmadım. O yaştayken şakalaştılar falan sandım ama şimdi bunun taciz olduğunu çok iyi anlıyorum. Neyse biz bir kac ay sonra maddi sebeplerden dolayı yurt dışına taşındık ve ben orada okula başladım. Yıllar geçti üzerinden ama o olay bende bir travma bıraktı resmen. Mesela bir elbise deniyorum annem ve babam bedenimde nasıl durduğuna bakıyorlar falan hemen o olaydan tetiklenip sinir krizi geçirip kavga çıkarmaya başlıyorum, onlarda doğal olarak sebebini anlamıyorlar. O yüzden elbise alırken yalnız alıyorum hep. Birde tvde fatmagülün suçu ne dizisini izlediğimde tetiklenip sinir krizi geçirdim. Evde herkes farketti. Ama en azından Kerim tacize göz yumsada kendisi etmedi, hemde alkollüydü. Neyse sorun şu ki benim o çocukken aşık olduğum o gerizalıya karşı hislerim var sanırım. Ama bu nasıl olur bilmiyorum çünkü ben özsaygısı olan biriyim, aşırıda gururluyumdur. Ama belkide bu asosyal olmamdan kaynaklanıyor, belki sosyal olursam daha düzgün birini seve bilirim onuda unuturum. Ama bir taraftanda içten içe sanki onu kendime aşık edip sonra reddedip intikam almak istiyorum. Bilemedim. Ama onu yaptığına pişman etmek istiyorum. Aksi halde içim soğumayacak. Sanki ondan hırsımı almazsam bir şeyler hep eksik kalacak hayatımda. Bir gün orta okuldaki arkadaşlarımla toplanacağız sohbet falan edicez falan. Ben ona karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim sizce ne diyorsunuz? Ne yapayım?

Çocukluk aşkım orta okuldayken arkadaşlarıyla toplanıp beni taciz etmişti. Nasıl intikam ala bilirim?