Lisede uğradığım asırı zorbalık travma?

Lisede çok zor zamanlar geçirdim , o gizden Halim tavrım pek normal değildi, kimseye bir zararım yoktu yalnız sessiz bir kızdım, maalesef inthr etmeye çalıştım bileklerimi keserek ben de bunu çok büyük bir hata yaparak arkadaşım sandığım birine gönderdim, o da bunu tüm okula yaymış sonradan öğrendim ki benim o fotom WhatsApp gruplarına meze olmuş herkes dalga geçmiş, sonra Xanax bırakmaya çalışıyordum o zamanlar, bilen bilir bırakmak madde bırakmasına benzer bir süreden sonra, okula da gelmek zorundaydım kalmamak için , neyse hareketlerimden xanaxı bıraktığımı bilmelerine rağmen adımı çıkarttılar şizofren diye, bunlar sadece iki küçük örnek lise hayatım cehennem gribiydi okuldan ayrıldıktan sonra da tehdit aldım bit süre, etliye sütlüye karışmayan yalnız bir insandım sadece eğlenmek i, Çin bunları yaptılar tabi biliyorum lisede zorbalığa uğrayanlar olmuştur ama ne zaman hatırlasam bir kötü olurum buraya da yazmak istedim aranızda var mı böyle, Allah’a çok şükür tüm sorunlarımdan kurtuldum ama bu anılar bende kaldı.

Lisede uğradığım asırı zorbalık travma?