2 ay
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Psikolojik sıkıntıları var onun. Allah akıl fikir versin ve yardımcın olsun
Çok kötü psikolojik şiddeti girer yaptığı drtleşmek ister misin
Ne isin var bu insan ile? Bence bosan unutma sen onemlisin ve kendine deger vermelisin sinirlarini hiç kimse gecemez.
Unutma hayat senin hayatin ve senin yaptigin kendi kul hakkina girmek.
Daha yasin çok kucuk bence boşan
Şöyle popo kıllarını vazgeçilmez olduklarına inandırmayın. Basın tekmeyi. Kesin sana bunları söyleyen herif maymun kılıklının tekidir. Bana biri böyle bir şey söylese bir daha yüzümü asla ama asla göremez aq. Belasını düt onun.
Laaannn nie evlendi o zmn senleee madem begenmiyo sevmiyo senin yerinde olsaam bı saniye durmam yaaa senin yanında başka kızlara bakıyor ve sen onlara kurban ol diyor sen nasıl kaldırabiliyorsun yapma bunu kendine ya
Senin psikolojin de bozulmuş tatlım bak bunların biri bile kabul edilemez..! Sen topunu yaşıyosun ve halen napmalıyım diye yuvayı kurtarma çabasındasn 🙄 sakın devam etme ettirmesine izin verme dik dur psikolojik destek al ve tek celsede boşa lütfen
Sen neyi bekliyorsun? Hayata bir kere gelmişsin bir kere yaşıyorsun ve yanında bu asagilik iti mi gezdiriyorsun? It demek bile ite hakaret olur. Ayril sundan kendi ayaklarinin uzerinde dur. Bir cok kadin var bunu yapabilen.
bosan sonra erken yapmadigin icin daha pisman olursun. her sey çözülür cozulmeyecek gibi gozukse de cozeceksin ama boyle yasanmaz
Azıcık aklın varsa boşanırsın onu koca değil köpeğim diye bile gezdirme yanında
Çok zor olabilir ama bu adam düzelmez sen yanında olduğun sürece değerini bilmez ve seni öz değerindende eksiltir boşanmalısın o kim ki ömrünü heba edeceksin ona hiç uğruna
onun seninle değilde kendiyle sıkıntısı var kendi özgüvensizliğini seni aşağılayarak bastırıyor maddi özgürlüğünü eline alabiliyorsan boşanabildiğin kadar erken boşan
sen neden daha o kapıda duruyorsun ki boşa bunu al nafakanı sana değer verenle yaşa bul birini bu hayatı birdaha yaşamıcaz kendinizi bukadar düşürmeyin
Strapon takıp kocanı peglemen gerekiyor anca öyle düzelir gibi
O nasıl koca öyle evlenmeseymiş neden evlenmiş ki
O senin kıymetini bilmiyor bence
güzelliğinin farkında olmaman için yapıyordur kendini senden altta gördüğü için yoksa hiçbir erkek çirkin bulduğu bi kadınla evlenmez
Adam egosunu senle tatmin ediyor ve sürekli başka arayışlarda sende ona aynı şeyleri yap ezik olduğunu düşünüyor şu an ve seni kaybetmekten bile korkmuyor rahat rahat saygısızlaşıyor değer vermiyor ezdirme daha kendini kardeşim..
Hiç kimse senden kıymetli değil. öyle bi adamla geçirdiğin harcadıgım günlerine yazık. Tecrübeyle sabit.😉
Çocuğun varsa bile Acil boşan, böyle biriyle evlenmen Bile yanlış hatani hemen telafi et. Sana Erkek mı yok canım?
Canım kocanla severek evlendin onceden böyle değilse eyer muhtememen biri muska yapmış onun gözünden seni karartmis
Orul orul orullll evvvladı sinir oldum Allah sabır versin oee cc
sen de ona aynısını yap şu yürüyen ne yakışıklıymış de sen kendine bakmıyorsun de aşağıla
Sen dünyanın en güzel kadinisin emin ol. Kocan o kadar cirkin ki gozleri de cirkin goruyor
Ben onu kız halimle s+kerdim ne olursa olsun ayrıl o p+çten
iyi ki erkek deyilsin
şehirde bakire kız bırakmazdın
Kızlarla ilgisi yok.
O seni öyle görüp evlendi sonradan böyle yapması cok saçma ne canımsın erkekler var direkt boşan
Bosan narsist biriyle evlisin belli ki böyle hayat geçmez vücudun kopek gibi diyor senin vücudun da tavuk gibi de ona bende başka adamlara bakıyorum de gerekirse
Onun bok gibi attığını elalem gül diye koklar boşan hiç çekilmez yoluna bak onunla ömür mü geçer
Boşan
Bu böyle olmaz nereye kadar böyle olacak
canım adam niye evlenmiş o zmn boşansana sende neyi bekliyosun daha
Ayrılmalisin kanka. Cocuk yoksa kesin Ayrıl manyak bi adamla ömür mu geçer
Bu evlilik işi genelde böyle mi oluyor ona göre tedbir alalım
Severek evlenmekten korkar oldum. Erkekler ayrı korkunç o yüzden işiniz olsun her şeyden önce.
Bacım boşan yol yakınken , kendini değerli hissetiren insanların yanında olmaya layıksın
az bilinçaltında ne yattığını anladım klasik tipik biri. d
Lanet olsun böyle pislik insanlara cidden
şerefsiz işte.
Aynen öyle en doğru yorum gerçekten
Beğenenler de var, sanırım siz söyleyemiyordunuz ama ben sizin sesiniz oldum 🙏
Aşağılanmaya alışmışsın sen kesin öyle diyerken gülüyorsundur adam seni boşar sonın da sende zır zır ağlarsın
Evlenincemi boyle davranmaya basladı yoksa öncesinde benzer durumlar yasandımı
Evlenince
Önce nasıl biriydi
Boşanmak için neyi bekliyorsun
Buyuk ihtimalle troll soru çünkü herhangi bir insan bu kadar maI olamaz
Yuh bu ne bosansana hala niye kocan
Onun cibiliyetine balgam fışkırtayım
Aşağılık, narsist, karaktersiz bir kocan varmış.
Ben öyle kocanın a…na koyarım
helal len sana
Evli olduğun için çok şanslısın. Çirkin diyorsa sen de ona çirkin de umursama
Abla deccale mi evlisin
Demek ki aşağılanmaktan zevk alıyorsun
Bosa gitsin güzel bi tazminat davası aç
Umarım sorun faketir gerçek değildir
Görmek lazım birde yol vermek lazım
Boşa gitsin çekilmez o. Seni mutlu etmez
Niye evlendin?
Kocan nasıl bir o cocu?
Ayrıl böyle ömür geçmez.
işte bir fake olay/soru daha sizlere... 👐
Boşanmalısın. İşte bu yüzden Divorce iyi ki var.
Bence senin bosanmaman daha garip kocandan
Boşanmak için ne bekliyorsun..
Sende başkasına kadınlık yap
direkt boşan bu ne ya kendi değerini bil seni manipüle etmeye çalışıyor or evladi
Ayrılmak için neyi bekliyorsun?
O senin çirkiliğin deseydin habeş maymunu😄
Onun demesiylemi oluyomuş