Sarışın uzun saçlı minyonum maşallah ama sürekli imaj lafları ediyor
3 ay
Sarışın uzun saçlı minyonum maşallah ama sürekli imaj lafları ediyor
Cevap
16Cevap
İyi olmasada iyi der insan eşine ne bileyim evlenince mi değişiyor her şey ama bence karım olsa ben kötü olsada iyi derim moral mental bozmam yani
Bulmuş da bunuyor. Elindekine kıymet veremeyene el gelir kıymet verir.
Niye almış madem? Şöyle davar çobanlarını nereden buluyorsunuz
Bence kıymetini bilmiyor madem çirkin olduğunu biliyordu seni neden istedi neden seninle evlendi önce dönüp bence aynaya baksın bir van’a asla çirkinsin denmez
Boş ver sen de istediği zaman ona verme cezalandır
Beğenmiyorsa bıraksın seni bulan var bulamayan var ya
kendine sevgili bularak
Bulamam az kaldı
neden bulamıyorsn
Bana kocam öyle diyecek ben boşamaktan beter ederim
@kmmlll e yani sonuçta beğene beğene aldı almayacaktı yani
@kmmlll olur
yani aldatacaksın
@ahmet_goktas06 ayol niye aldatayım her şeyde aldatacak mıyım döverim söverim ederim yani
canım döver isen söver isen oda sana aynısını yapar o zaman sonunda ya boşanırsınız ya da aldatırsınız
@ahmet_goktas06 niye dövsün adam kendisi beğenmiyor etmiyor bir de dövecek mi
sonuçta erkeklik gururu diye bir şey var ondan
@ahmet_goktas06 yok bee ben kocama vuruyorum bazen bana fiske bile vurmuyor çünkü biliyor kadına şiddet olmayacağını
demek ki senin kocan her konuda pısırık ve senden başkası bana bakmaz diye öyle yapıyordur
@ahmet_goktas06 pısırık değil de seviyor yakışıklı çocuk istese bulur da odun yani kızlar sorun ederse ondan eder 😅😅😅
belki sen iyisindir bazı konularda fiziksel olarak giyim olarak başkasına bakmaya gerek kalmıyordur
@ahmet_goktas06 zaten baksa onun karaktersizliği ve kendisi biliyor zarara uğrayacağını ki boşamayıp beter edeceğini de
@ahmet_goktas06 ben vermiyorum süründürüyorum ediyorum adamı fiziğimi beğnir adam
@ahmet_goktas06 ben düşkün değilim ki
@ahmet_goktas06 benden kaynaklı antidepresan kullandım zamanında
Boşan madem de senin gibi kadını bulmuş daha ne istiyo
Beğenmiyorsa evlenmeseymiş aa
Mutlaka seni beğenen çoktur zaten
Kıymetini bilmiyo. Tarifine bayıldım 😍
Niye evlenmiş o zaman seninle
Takılıyordur yenge çok takma.
Onuntahril etmençin bişiler yapmanı bekliyodur
Vücudunla sustur
Bı süre verme aklı başına gelsin
Ayril gitsin asko
Verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 💖
Önce şunu net söyleyeyim: Çirkin değilsin, sadece seni inciten bir adamla evlisin. Sürekli imada bulunması şaka değil, duygusal şiddet.
Onun yorumlarını “gerçek” gibi değil, “onun problemi” gibi görmeye başla. Aynaya baktığında kendine kusur değil, sevdiğin en az 3 özelliğini söyle. Gerekirse açık açık konuş: “Bu lafların beni incitiyor, saygı istiyorum.” de.
Güzelliğin saç, boy, kilo değil; duruşun, bakışın, enerjin bebeğim ✨ Gerekirse destek al, asla kendini onun laflarına göre tanımlama.