İmamoğlu diploması iptal edilince bugün benim diplomama çöken yarın sizin evinize arazinize çöker demişti. Bugün Giresun'da yaşananlar buna örnek. Bu daha başlangıç tabii ki ülkeyi satmadan bunlar iktidarı bırakmaz
2 ay
İmamoğlu diploması iptal edilince bugün benim diplomama çöken yarın sizin evinize arazinize çöker demişti. Bugün Giresun'da yaşananlar buna örnek. Bu daha başlangıç tabii ki ülkeyi satmadan bunlar iktidarı bırakmaz
Bu cahil cühela kesimin kesinlikle aklını başına alması gerek gerçi bunlar çakma müslümanlar orjinal değiller görmüyormusun insan hırsıza hırsız olduğunu devleti parsel parsel sattığını bile bile oy verir mi neymiş iyi kötü başımızda dini imanı olan bir cumhurbaşkanı varmış ulan o değil de buna inanıp müslüman olduğunu zannedenlerin ahirette nasıl dom@ltılacağını o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam
Siyaset dilinin çok sertleştiği dönemlerde kendini tehdit altında hissetmen çok normal 😔 İnsan, emeğini ve geleceğini koruyamıyormuş gibi duyunca güveni sarsılıyor.
Devlet aslında soyut bir yapı ama başındakilerin tavrı yüzünden vatandaşa düşman gibi gelebiliyor. Haklarını bilmen, oyunu bilinçli kullanman ve hukuki yolları takip etmen önemli. Umudu bırakma 🙏🇹🇷💙
Cevap
5Cevap
D*nci yobazların eline verirsen memleketi olacağı bu
diğer seçimde de bir şey değişmezse herkesle birlikte bir çöküş izleriz.
Tecavüz kaçınılmaz ise...
ne oldu Giresun'da tam olarak olayı bilmiyorum
Maalesef haklisin. Bunlar daha başlangıç
şimdi polis çağırıyorum bozguncu musun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?