"Oynatmaya az kaldı doktorum nerede" şarkısını hatırlatan Özdemir, "Bu yasaklar yüzünden çıldıracağım. Arkadaşlar buna soruşturma olur mu ya? Savcılığın işi gücü yok mu Allah'ınızı seversiniz. Böyle bir şey olabilir mi yani. Bugün İmamoğlu'na oluyor, yarın sana, bana, hepimize. Benim aklım almıyor yani? Sizin aklınız alıyor mu? Böyle ülke yönetilir mi? İmamoğlu böyle yürüdü diye soruşturma açılır mı arkadaşlar? Böyle bir kanun mu var?" diye sordu.
Ülke yönetme kabiliyeti kalmayanlardan kurtuluş yakın mı sizce?
Cüneyt Özdemir'den İmamoğlu'na türbe soruşturması açanlara tepki: Böyle devlet mi yönetilir! Bu ülkede güvende hissediyor musunuz?
O kadar boş insanlar ki, ne devlet yönetmeyi biliyorlar ne de insan olmayı. G. t korkusu öyle sarmış ki her yanlarını adam eli arkada diye bile gözlerine batmış. Olsun olsun. Korksunlar işte böyle. Aklıyla, beyniyle düşünebilen insanlar görüyor gerçekleri. Bunlar da mercimek beyinleriyle anca bunları düşünürler böyle hareket ederler. Binalara hak verenlerin de mercimekten pek farkı olmadığı da ortada. Ekrem imamoğlu, mansur yavaş öyle çok korkutuyor ki malum kişi ve kişileri, artık ne yapacaklarını , nerden çamur atacaklarını şaşırdılar. O kadar gözleri kör oldu ki çamur atmaya çalışırken çamura gömüldüler. Olsun. Iyi oluyor. Bataklığa saplanan her ne varsa, orada ölmeye mahkumdur. Bunların sonu da o zaten 😉😏
Kanımızla kazandığımız özgürlüğümüzü, seçtiklerimiz sayesinde kaybettik. Konuşurken korkuyor insanlar. Eleştirmeye bir şeyler yazmaya korkuyor. Böyle ülke mi olur.
Cüneyt Özdemirin haklı tepkisine katılıyorum, böyle saçmalıklar artarak devam ediyor. Güvende hissediyor musun sorusuna gelince en başından beri hayır diyorum...
İnternette böyle bir video vardı ama izlemedim. Cüneyt Özdemir genelde ne şiş yansın ne kebap tarzı youtube haber yapan bir programcı. Bu sefer bir şeyler söylemiş. Bu mantıkla düşünürsek kimisine gökyüzüne baktığı için kimisine ayakkabısının bacıklarını bağladığı için soruşturma açabiliriz. Bu bir saçmalık.
Bu ülkede kendimi güvende asla hissetmiyorum her gün bir geleceğim olduğuna olan inancım azalıyor. Belki bir gün sokakta yürürken doğru yürümediğim için öldürülürüm, ne güzel olur. Kısacası ülkenin iyiliğimi düşündüğünü düşünmüyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İmamoğlunu nasıl karalayacaklarını şaşırdılar. Ama beklesinler yaptıkları çirkeflikler pislikler o igrenç suratlarına yapışacak yine. Yerel seçimleri hatırlayın; adama etmediklerini bırakmadılar fakar 2. Seçimde 900 bin oy farkı bir taraflarına... her neyse.
hayır cezası neyse verin y... lar diyeceksin :) ne dir ceza? yok :))) ama zibidilik olsun halka reklam olsun din elden gidiyor desinler :) ayip be hakikaten rezillik :)
Mübarek dini kullanan, azgından din lafını düşürmeyen kimler varsa zaten en büyük dinsiz onlar. Ne demis eskilerimiz, kim ahlaktan en çok söz ediyorsa, en büyük ahlaksız odur. Bu da aynı mantık. Kuran-i kerimi öpüp arkadan hırsızlık yapılıyor, camilerde bangır bangır siyaset yapılıyor. Din adı altında insanlara eziyet ediliyor. Soğuduk dediğimizde, siz zaten dinsizsiniz deniliyor. Kimse aynaya bakma zahmetine girmiyor çok yazık.
Doğru söylemiş, dün haberlerde bu haberin arkasından başka bir haberde telefon hırsızı yakalanmış ertesi gün serbest bırakıldı haberi vardı. Bir tarafta zanlılar serbest bırakılıyor diğer taraftan saygısızlık adı altında dava açılıyor. Amaç tamamen başka.
Bazı parti liderlerine vasıfsız diyenler kendi parti liderlerinin onca işsizlik, patatese ihtiyaç duyacak kadar yoksulluğuna rağmen bunlarla uğraşan liderlerine koyduğu ismi hatırlıyorum da gülüyorum.
Daha yeni biri daha sordu bu soruyu aynen öyle insanlar dışarıya çıkmaya korkuyorken her gün insanlar cinayete kurban gidiyorken bunlar yokmuş gibi davranmak neyse
Ben 10 günde bitirdim diziyi. Son sezonda çok farklı şeyler oluyor jacob diye biri çıkıp benim kimliğimi siliyor jacobla mücadeleye giriyorum tabi sonda scofield kimliğimi geri kazanıyorum işte sonra yemenden kaçıyoruz sucrede yardım ediyor ama c note sayesinde kaçıyoruz. Bu arada t bag deme üzümlü kekim t bagın oğlu öldü ne üzülmüştüm ama t bag için sevindiğim tek nokta yeni robot kolu. Neyse fazla spoiler vermiyim izle sen
Ben de çok kısa sürede bitirdim. Allah allah çok mu seviyon T bag i. İlk zamanlarda dizinin içine girip öldürecektim adamı ama sonra ben de üzüldüm. Başta göründüğü gibi değilmiş pek. Teşekkürler sırf mu sohbet için likelıyorum seni sjsjs hadi yine iyisin.
Evet t bag üzümlü kekim biraz psikopat falan ama fav karakterim izlerken en çok heyecanlandığım karakterdi diziye tadını verendi diyebilirim. Pek ihtiyacım yoktu ama teşekkür dıjfjfjdj
kabiliyetsizler ülke yönetmeye kalkışırsa nolur? Ego tatmin ederek olmaz bu işler yaaa. Sonra küfür, hakaret ediyorlar diye ağlarlar. Nedenini hiç sordular mı? 😂
Eli götünde agalar gibi türbe ziyareti yapılmaz! Aynı şekilde anıtkabirde yürüyebilir miydi acaba? İstanbulun fatihine saygısızlık yapanı istanbula seçenşer utansın!!!
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Cüneyt Özdemir'den İmamoğlu'na türbe soruşturması açanlara tepki: Böyle devlet mi yönetilir! Bu ülkede güvende hissediyor musunuz?