Söz konusu kendi partileri olunca en ufak eleştiriye bile tahammülleri yok ama söz konusu diğer partiler olunca kendi partilerinde ki seçmenler hakaretler küfürler beddualar aşağılayıcı sözler iftiralar konuşarak veya yazarak diyorlar
Muhalefet olanların muhafazakar polisler tarafından gözaltına alınması muhafazakar hakimler ve savcılar tarafından tutuklanması eleştiriye tahammülü olmayan düzenin ayakta kalma çabası mı?
Siz iktidar da olsanız cumhurbaşkanı olsanız Erdoğan iktidarında görev alan polisler savcılar ve hakimleri görevden alıp hapise atarmısınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalan ve eleştiri arasında çizgi ayrıt edeceksin önce.. İnsanlara yalan söyleyerek kışkırtmak eleştiri değil, infial yaratmaktır. Suçtuk, topluma ihanettir.
Ekrem gibi bir çuvalı adam diye sahneye çıkaranların ahmaklığı bu.
Ekrem gibi bir çuvalı adam diye sahneye çıkaranların ahmaklığı bu. demişsin de
İşte demek istediğim bu o kadar kin ve nefret dolusunuz siz kendinizden olmayan herkese kin ve nefret ediyorsunuz ama en ufak eleştiriye bile tahammül edemiyorsunuz
Ahmak olanlar adam olmayanlar çuval olanlar ülkemizi mültecilere yol geçen hanı eden sizlersiniz Kendinizi Allah gibi kusursuz gördüğünüz için her eleştiriye yalan diyecek kadar adam değilsiniz ahmaksınız...
Ekrem siyasete hırsızlık için girmiş, hiçbir ideolojisi ve ülke menfaatine fikri olmayan bir ahmaktır. Bu fark etmeyenler daha da ahmaktır. Bitti.
Siyasete hırsızlık için girmiş, hiçbir ideolojisi ve ülke menfaatine fikri olmayan ahmaklar Türk ülkesinde yaşayıp da Türkçülük ırkçılık ve İslam'da ırkçılık yok diyen sizlersiniz Herkesi kendiniz gibi hain hırsız ahmak sanmayın...
Neresinde tutsam elde kalan bir mantık. Boşsun, boş olduğun farkında bile değilsin.
Boş olanlar ve boş olduğunun farkında olmayanlar dindarım diye ortalıkta dolaşıp herkese kin ve nefret kusan siz şeytanlarsınız
Bende bunu anlamıyorum ne var ifade vermesinde ben vatandaş olarak ifadem alınacaksa giderim herkeste gitmeli kimsenin üstünlüğü yok hukuk hukuk diyorlar itiraz etmesinler ozmn gitsin versin ifadesini
Peki çoçukları kızları kadınları istismar edenler tecavüz edenler katledenler neden elini kolunu sallayarak geziyorlar?
Kim geziyor örnek ver
Devleti kendi partinizden ibaret sanıyorsunuz en ufak eleştiriye bile tahammülünüz yok kin ve nefret dolmuşsunuz bide gelmiş diyorsun kimsenin kimseden üstünlüğü yok evet sizin üstünlüğünüs yok
Gooğlede tecavüz etti katletti serbest kaldı diye yaz o kadar haber çıkıyor daha neyi inkar ediyorsunuz
Ben bir partiye mennsup değilim beni kişiler ilgilendirmez Ahmet Mehmet Ekrem dediğim şey ben vatandaş olarak ifade vermeye cagriliyorsam bunu adalet adalet diye bagiranlar yaygara yerine gidipngeregini yapması gerekir kimmolursa olsun ister AKP'li olsun ister CHP faketmez herkes yargilanabilmeli
Adım gibi eminim yeni gelen cumhurbaşkanı bugünlerin intikamını almak için sizleri cumhurbaşkana eleştiri yapmaktan tutuklattırsa adalet yok hukuk yok diye sokaklara çıkarsınız ama siz başkalarına yapınca sizin için bir problem yok...
Umurunda değil demek istediğim suçu varsa herkes yargılanmalı basit gayet söylediğim herkes bu ülkenin vatandaşı ise kanuna nizama uyacak beni ifadeye cagiramazlar falan filan yanlış
Hangi partiye mensup olduğun çok belli Allahı savunur gibi gelmiş kendi partisini savunuyor birde diyo ki ben hiç bir partiye mensup değilim elbet birgün kader çarkı tersine dönecek merak etmeyin elbet bir gün
Ekrem İmamoğlu'nun suçu neymiş ak trol
Dönsün umrumda değil kim suçluysa yargılansın diyorum anlamiyor musun
Bizim kanunlar da sizi eleştirmek suç diye yazmıyor ak trol
O zaman kendi partinde ki suçlular adına konuş sorun senin gibilerin partizsnlık yapması
Partizanlık yapmıyorum devamlı saldiriosun farkindaysan
Senin partidekiler gibi hiç kimse saldırgsn olamaz