Viranşehir Cumhuriyet Savcısı Eyyüp Akbulut'un, Türkiye'deki koronavirüs sürecinde atılan adımlarla ilgili yayınladığı video sosyal medyada gündem oldu.
Eyyüp Akbulut, YouTube hesabından paylaştığı videoda, koronavirüs salgını boyunca atılan adımlarla ilgili dikkat çeken tespitlerde bulundu. Akbulut, salgında hukuk devletine yakışmayan uygulamalar görüldüğünü ve bunların büyük mağduriyetlere neden olduğunu dile getirdi.
Viranşehir Cumhuriyet Savcısı: Salgın döneminde hukuk devletine yakışmayan uygulamalar görüldü dedi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Koca yürekli adam umudumuz sizlerin varlığı sayesinde var, umarım işinden olmazsın ki bu düşük bir ihtimal... Ülkemde ki savcı ters giden yanlış olan şeylerin var olduğunu söylüyorsa bitmişiz biz ah ah..
Normal de yapması gereken savcının inceleme başlatması değil mi garibim oda biliyor ki başlatırsa boşa olacak sürüldüğüyle kalacak şimdi en azından insanlar videoyu izler zannediyor ama oda faydasız :/
Savcı ve hakimlere güvenmiyorsun diye hakkı savunan adamı da tebrik etmemek ayıp olur biraz pozitif düşün demekki inanacağımız sırt yaslayacağımız adamlar da var
Kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın, yani benim sabika kaydım temiz, ve son alti yildir bir durumla karşı karşıya kaldim hakli olduğum halde durmadan savcılık da ifade için beni çağırıyorlar ama beni dinlemiyorlar ki neyimi anlatim, yani şöyle diyeyim. Uzun lafin kisasi işin sonunda. Karşımda ki kişi beni rahatsız edip durdu. Bende son noktaya geldim dedim ki benden uzak dur, yeminle tüm kemiklerini kirarim drdim. Ki gerçekte de kirarim, ben mma dövüşü yapan biriyim ve dünya çapında, üç kişiden az olup üstüme saldirmadiklari an direk hapse mahruz kalırım diye birşey yapamiyorum, karsimdaki kişi feto uyelerinden biri yani istediği gibi oynuyor hukukla. Adami var yani anlican savcilar ve hakimler baştan dinleyip karar vermiyorlar işin ortasindan anlat diyorlar onun için. Güvenmiyorum almanya da basindan dinleyip karar verirlerken burda tr de uzatmalari oynuyorlar.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Viranşehir Cumhuriyet Savcısı: Salgın döneminde hukuk devletine yakışmayan uygulamalar görüldü dedi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?