Terör örgütü kurmak ve yolsuzluk yapmakla suçlandığı davada tutuklandı. Üç gizli tanığın ifadesiyle oldu bunlar ama ortada bir delil yok deniliyor. Siz Ekrem İmamoğlu’nun suçlu olduğuna inanıyor musunuz yoksa iftira mı atıldı?
Ekrem İmamoğlu tutuklandı! Suçlamaların doğru olduğunu düşünüyor musunuz yoksa iftira mı atıldı?
videolar var itiraflar var bunları yapnlarda chplı genclık kolarında üst düzey chplı yetkililer verdi bu chpnın icindeki insanlar ne yani suc gercekse sikayet eden insanlar namuslu olmuyomu chpde olsa iclerinde vatanseverler vardır eger arlarında hesaplasma degilse uygun bi davranıstır birde yok cumhurbaskanlıgına aday oldu ondan sonra operasyon geldı felan denmiş adam idaa name hazırlanmıs devletin icinden bunlara haber sızınca hızlıca kurultayı toplayıp cumhurbaskanlıgına 3 yıl varken secime aday gösterildi peki madem gecen 2018 secimide neden cumhurbaskanı adayımız yıpranmasın diye son 3 ay kala aday gösterildide 3 yıl varken secime aday gösterildi ve mitinglere cıkıyo bir belediye baskanı istifa eder adaylıgını koyar ya da bunun bellı bi zamanı varken nasıl oluyoda 3 yıl il il gezicek bunun adaylık parasını kim karsılıycak bu adaylıkta belediye baskanlıgını nasıl icra edicek halkın madurıyetını kım giderecek kayıp denılen 560 milyar deniyo suc örgütlerine aktarılan cok ciddi paralar deniyo kacak villaları kendi ortagı sırketlere neden el konuldu üstelık bunca iclerindeki olayı cumhurbaskanına yıkıp milleti sokaga cagırıp sanki cumhurbaskanı yaptırmıs gibi magdurıyet varmıs gibi milleti sokakta polıse darp yaralama yapanlar nasıl bi kafada bunları akıllı biri cevaplasa iyi olur yoksa cehaletle ugrasmak cok zor chpnın icinden bir sürü acıklama gelıyo imamoglu hakkında diploma krızını ayrıca ayrıca sölemedim orası bambaska bi sey halkıda anlamıyorum 28 kisi diplomaları iptal edilmis dıplomaları edilen hepsi zengin mason is adamı aıle cocukları oldugu söleniyo bi tane iclerinde fakir yok hani chp bu kötü düzene karsıydılar neden onca savunmayı canı pahasına koruyolar 35 yıl olmus zaman asımı olmus diye savunuyolar yani ne yani adamın biri 10 tane cinayet isliycek devlet onu yakalayamaycak 20 yıl sonra zaman asımından ceza evine gircek ama sonra ögrenilcekkı bu adam 10 kisiyi öldürmüs yani sırf zaman asımı diye katıl olmamısmı oluyo veya bi doktor usulsüz bi sekılde doktara yapcak 35 sene doktorluk yapıcak ve ertesi günü ailenden birinin kritik bi amelıyatına gircek sizce bunu kim kabul edicek üstelık herseyi gectim doktor felan secmiyoruz cumhurbaskanı seciyoruz gecmisinde cok büyük saibe iddaaları varken nasıl aday gösterilir ve bunu bile bile milleti sokaga nasıl cagırır genel merkez birileri mantıklı bi sekılde sölesin chpde kazanı kaynatan bellı kazan kaldıran belli suc hükümete niye yıkılıyo ülkede sokaga niyer milleti cıkarıyosunuz borsa cöktü dolar euro cıktı altın fırladı bu ekonomi tam düzelirken bu ekonomik kayıpları yine chp gezide yaptıgı gibi bu ülkeye katti bi sürecte niye zarar veriyo sonra yarın cıkıp ekonomi kötü diycekler düsünün ekonomiyi bozan chp ekonomiyi kötü diye elestiren chp nasıl olcak bu nasıl bi fanatizm birisi objektıf olarak yorum yapsın elinizi vicdanınza koyup
Bu adam herhangi bir suça layık olacak biriyse, halk niye İstanbul gibi bir muhim şehrin başına gelmesini destekledi. Koca İstanbul bir suçluya emanet edilir mi? Emanetçiyi emanetten mahrum bırakıp mahkum etmeye çalışaınlar, korkuyorlar mı? Yoksa apaçık vatana hiyanet içinde midirler?
Bu konu oldukça hassas. Bir kişiyi suçlamak ya da aklamak için delillerin somut olması gerekiyor. Gizli tanık ifadeleri önemli ama onlar da titizlikle incelenmeli. Yargının bağımsız ve adil bir şekilde süreçleri yürütmesi, toplumun bu konuda daha net bir fikre sahip olmasını sağlar. Şu an elimizde iddialar dışında bir bilgi yok, o yüzden kesin bir yargıya varmadan süreci takip etmek en doğrusu gibi görünüyor. 🌟
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bu durum aslında Türkiye’nin geldiği noktayı en net şekilde özetliyor: Hukuk, sadece güçlülerin emrinde, adalet ise yalnızca iktidara yakın olana işlemiyor. Bu “gelişen” demokraside, fikir özgürlüğü sadece iktidarın çizdiği sınırlar içinde var; dışarı taşan her ses ise susturuluyor. Bir zamanlar “gelişmekte olan” bir ülke olarak övündüğümüz Türkiye, bugün bir adım daha geriye giderek, demokrasinin ve hukukun sadece anayasada kaldığı, uygulamada ise tamamen kaybolduğu bir yer haline geldi..
Ekrem İmamoğlu daha öncede yargılandı ve hepsinden haklandi hata törenden haklandi ama maliye suçtan tutuklandı eğer dediğin gibiyse neden öncekilerden hakalandi
Bu adam gerçekten umrumda bile değil politikacıların hepsi her zaman ikili oynamıştır zaten. Ama hapse girecek kadar ne işledi işte orası meçhul. Sonuna kadar iftira olduğunu düşünüyorum. İktidarın yönetimde kalmak için yapmayacağı rezillik kalmadı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Geç kalınmış bir karar. Mağdur edebiyatı yapıyorlar. Kimsede demiyor ki bu paralar şurda. Devletin milletinden aldığı vergiler nerede? İmamoğlu yargıya verdiği cevap kurtarmayacak onu
İskiye son seçimden bu güne denk %200 üzerinde zam yapıldı ispark zarar ediyor hiçbir gideri yokken zarar edebiliyor. Buradan sağlanan gelirler nereye kimlere akıyor? İsparkı nden PKK yandaşlarına verdi aralarında nasıl bir protokol var hepsi gün yüzüne çıkmalı
arkadas chp genclık kollarından bi cocuk imamoglunun dıploması sahte diye suc duyurusunda bulununca cocuga 2 kisi senin kafanı kesecez diye mesajlar atıp tehtitler savurmus sende onca insan sokaga cıkıyo aralarından bi kac kisiy bulup gizli tanıkların aılelerini tehtit edemezermi ya da gizli tanıgı öldüremezlermi iyimisin sen kac gündür ülkeyi alev topuna cevirdiler hadi olur olmaz chp hakkında asılsız idaa ortaya at ilk önce seni senin gibi düsünenler cezanı keserler sen basit bisey sanıyosun sanırım siyasette okadar kirli isler dönüyokı 560 milyar tl para demek ne demek sen hic düsündünmü eger gercekse senin bütün aileni öldüremeleri icin ciddi bi sebeptir adamlar nasıl gizli tanık olmasın okadar basitmi bi kere gercekten terör örgütüne para gönderdiyse bugün kapına bi tekme bütün ailesini katlederler gizli tanıklar bunların gercek olup olmadıgını bılmıyorum lakın eger gercekse bu söledikleri kimse onlar icin bizzat tanık olamaz bu kadar basitmi biraz mantıklı ol
@mehmetsercan06 öncelikle imamoğlunun diploması sahte değil. geçişte usulsüzlük olduğunu söylüyorlar ki oda imamoğlununhatası değil. bir çocuk suç duyurusunda bulundu diye hiç bir belediye başkanını içeri atmazlar. Senin aklın kesiyormu reis varken başkası para hüpletsin :D :D komikleşmeyin. ülkede vandallık hüküm sürüyor. yıllarca bunu zeminini yaptılar. 128 milyar dolar yok olurken ve onun gibi daha niceleri. gıkın çıktımı?
sen 128 milyar doları bi arastır nereye gitmis nasıl kaybolmus ya idelojın olan her sölenene inanıyosun ayrıca diploma gercek veya sahte o zaman ünv denglıgı olmayan bi okulda okuyup denglık olmadıgını bıldigin halde devletin icinde usulsüzce calısan birilerine gidip hak etmedigin bi sekılde her vatan evladı sınavla giris yaparken sen direk gecmissin bunu nasıl savunursun
@mehmetsercan06 bu konulara hiç girme senin bugün savundukların zamanında soru çalıp dağıtanların, askeri okullara torpil yaptıranların taaa kendisi kendileri yapmas abile onların yalamadık yerlerini bırakmadılar. diğer konuda da bak hiç yorum yapmıcam Reis beyin eski ve yeni videolarını karşılaştırmalı izle. malum parti benim eğitim hayatımda ziyadesiyle hakkımı yedi zaten. hak ve hukuktan son bahsedecek kişiler akepe yandaşlarıdır. yapılanlar bir değil bini geçti. alvavere dalavere olmayan tek bir akepe icraatı yok. bu arada ben chp li değilim onuda açıklığa kavuşturalım. hatta ilk 2 dönem akepe ye oy vermişliğim var üyeliğimde var. olanları görükçe bildikçe anladıkça verdiğim oydan utandım. bunlar tahttan indiği zaman sizde utanacaksınız
arkadasım bak benim kimseyi savundugum yok hayalı bi para uydurup hayalı bı parayı caldıgına inanıyosunuz sonra tutup s savundukarın torpıl var soru caldılar diyosun yahu kim yaptı fetöyü ilk pıyasaya sokanda chplı Kasım gülekmıs ona ne diyceksin yanı meselemız kim naptı degil devlet adaleti uygular siz devletin adaletini bırakıp sorusturma geciren insanlara inanıyosunuz devlet kadim devlet 100 yıllık devlet degil kimseyi kollamaz sizler devletemi düsmansınız yoksa adaleti kendi ideolojılerınızimi üstün görüyosunuz arkadas bak deli gibi savundugunuz insan gercekten sucluysa nolucak hic düsündünmü bak biz bisey söleyince niye siz susunuz busunuz diyosunuz yahu mesele adalet degilmi bugün sucluysa savunuyosan yarın sevmediginiz insanlar suclanınca yargı görevini yapıyo diyemessin bırakın yargı hesabını sorsun polis görevini yapsın bak ekonomiyi mahfettiniz siz degilmiydiniz ekonomi kötü diye iyice niye daha cok kötülediniz bu ekonomının bedelını sadece akplılermı cekicek ülkenin hepsi cekıcek sende cekiceksin bende niye bu kadar zor anlaman
@mehmetsercan06 birader söz konusu devlet değil. hükümet yargı adalet varken işe yarar. tarafsız değilsin numara yapma yemiyoruz artık bunları. senin bir gün bir yetkin akepeli ile veya bir zenginle hukuka yolun düştüğünde ablayacaksın. ha bu arada çok fazla avukat savcı vs tanıyorum. onlar kendi ağzıyla söylüyorlar durumu. imamuğlu meselesiyle alakalı değil uzun süredir bu böyle. devlet aklı değil siyasal islam ve akepe aklı hüküm sürüyor. toplumdaki yozlaşma yı da mı görmüyorsun yaşamıyorsun. halk artık bunlardan kurtulmak istiyor. etrafımda tanıyıp bildiğim 100 kişiden 75 i istemiyor bunları seçimden öncede istemiyordu nasıl oluyor da kazanıyor. suçu olan cezasını çeksin ekrem babamın oğlu değil. ama adil yargıyı savunmak boynumuzun borcu. körmüsünüz anlamıyorum ki. bunlar bi çıkarları bi payları olmayan hiç bir şeye adım atmaz. şurda gebersek de su uzatsalar ölüm düşeği suyu vergisi koyar. %100 haklı olsan haklılık payı ister. tanıdığım bildiğim 1 tane dürüst akepeli yok. ve olmayacak da doğalarına aykırı. anlayacaksınız. bunlar tahttan indiğinde herkes inkar edecek malum partiyi savunduğunu. tıpkı fetöcüler gibi
yahu ekremi devlet aldı hükümet degil ekremi sıkayet eedenler chpnın icindendi akp degil ekremin yolsuzlklarını chplıler öttü akp degil ekreme operasyonu Ankara'da chplıler cektı akp degil sizler körler sagırlar diye milleti burada manıpule ediyosunuz chpde sana 20 tane isim sayarım bunların olcagını bılen icimizdekileri temizlememiz lazım diyen chpler vardı hadi biz yanlıyız diyosun hadi biz yalancıyız onlardamı yalancı bu haklılıgına devlet mi karar vercek senmi hakımlermi senmi yargımı senmi polislermi senmi kim karar veriyo onca evlerinden paralar cıkanlar imamoglunun sirketlerinie keyfi el konuldu ölemi devlet arastırsın bırakta sen böyle aklamaya calıstıkca senin İstanbul medya a. s den fonlandıgını düsüncem milleti kandırmayın artık gercegi bilmoysanız yargıya bırakın biliyosanız belge varsa cıkarın mahkemeye sunun kulaktan duyma sözlerle yok diploma gercek yok biseyler okul denglık olmadan usulsüz gecis yapmıs bunu dönemin bütün insanları bilıyo chplı cocuk bunu sölüyo tehtit ediliyo hala savunuyosun diploma gercek diye torpıl diyosun torpılın babasını ekrem imamoglu yaptırmıs simdi hükümete sallıyon ya sen önce kapındakı pisligi temizle sonra burada yorum yap senin icin yargı satılık polis satılık hakim satılık hükümet yaptı bi tek sen dürüstsün ne namuslusun senin tuttugun parti namuslu ölemi hadi ordan söle ozaman kres ve yurt harici birde kent lokantası harici 560 milyar tl nerde hani soruyosunda 128 milyar dolar nere diye hakkındır soracaksında 560 milyar tl nerde dendiginde senin sordugun sorunun cevabını chplı ekonomist biri verdi diyorum inanmıyosun sen 128 milyar doları sormakta kendinde hak görüyosunda biz 560 milyar tl nerde paralar nerde istanbulun paraları nerde deyincemi yandas oluyorum soramammı o paralar nerde nerreye harcandı halk olarak bilgi isteyemezmiyiz
@mehmetsercan06 neyse birader sıkıldım işim gücümde var zaten çalışıyorum şu an. sende bend ene desek boş. halkın tepkisi malum. halk eninde sonunda kazanır. 128 milyar doları benim sormam değil sizin sormanız gerek. ama hiç bir akepliden duymadım. zaten oylarınızda giderek çakılıyor. haydi selametle.
ben cevabını bılıyorum ama sen ısrarla tutugunu ıdeolojının bazı kesimlerinin destekledıgı herseye inanarak yapıyosun dogru tektır ben öyle bi paranın kayboldugunu düsünmüyorum ve biliyorum sen 560 mlıyarı soracak kadar cesur degilsin
@mehmetsercan06 uzatma müsait değilim ülkenin içinden geçtiniz utanmadan daha laf kalabalığı yapıyorsun. her şey ortada zaman harcamaya değmezsin hadi selametle.