Küçücük bir makyaj setim güzellik merkezinde kalmış. Adres verdim kargo ile yolladılar. Adanadan hataya 85km öteye 52 tlye geldi kargo 😑
Artık tiksiniyorum!

Küçücük bir makyaj setim güzellik merkezinde kalmış. Adres verdim kargo ile yolladılar. Adanadan hataya 85km öteye 52 tlye geldi kargo 😑
Artık tiksiniyorum!
merkez bankası türkiye nin değildir.
müdahale edersen enflasyon da olur yaptırım da olur.
bunlara ek olarak iki-üç sebep var soygun için, ya kötü yönetim ya da hortum, ya da her ikisi.
ülkeler yatırım ve sermaye ile yönetilir, mevcut yönetimdekiler biz devletiz aynı gemideyiz diye eldeki sermayeye göz dikerse, yabancı yatırımcıyı bile, bize davrandığı belki soyduğu gibi görürse, yabancı yatırımcı da gider olan vatandaşa olur.
türkiye bu kadar alım gücü, enflasyon ve kur derdiyle bu kadar zorda kalmamıştı hiç. 2. dünya savaşı na kadar hem de. ve üzeri de hiç bu kadar prim yapılarak örtülememişti. şu an stagflasyon, moratoryum vs olmuyorsa biraz avrupa dan ve dahi çinden ve bilmem hangi ülkelerden alınan örtülü ve örtüsüz borçlar sayesindedir, mevcut yönetim gidince onlarında ne herze olduğu ve dahası yap işlet devretlerin gerçek dolar maliyeti ortaya çıkacaktır. bunlar hiçbir şey. büyük ortadoğu projesi ve sessiz istila hakkında bilgi sahibi olmanızı da ayrıca rica edeceğim.
not söylediklerimde yanlış bilgilendirmeler olabilir, her bilgi gibi araştırılmalıdır.
Cevap
7Cevap
PTT ile yollasa 30₺ ye gelirdi pahalı taşıyan firmaya seçmiş
Anlaşma kargo değilse PTT Den gerisi pahalı
yani bu tabire katılmıyor değilim.
yabancılar daha uyguna yaşıyor bu ülkede.
her şeyin vergisini hatta verginin de vergisini ödüyoruz.
bence çok haklısınız bu isyanınızda.
Köle olarak gören bir hükümet var, iyi ki müslümanlar...
Adın Serkan mı Cengiz 😂
Yollayanin adi serkan cengiz
Her hizmetin bir bedeli var?
Almasaydın geri dönerdi kargo
Içinde 1000 liralık malzeme vardı 🙄
Bu bildiğin soyulmanın ötesi
Evet öyle.
maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?