Biz ara sıra eşimle zaten son zamanlarda çok tartışıyorduk ve bana sürekli şunu diyordu az kaldı sen göreceksin tabii o zaman ben bunu hiçbir şekilde idrak edemedim sanki düne kadar ben dün izinliydim ve bundan önceki gün pencerenin karşısında otururken bana şunu söyledi işte senin yarın işlerin var mı varsa git işlerini hallet dedi ben de ertesi gün izinli olduğum için gidip işlerimi hallettim ve bu süre içinde yani ben eve gelesiye kadar biz telefonda konuşuyorduk normal bir şekilde eve gelmeden 10 dakika önce markete uğradım işte akşam yemeği olarak ne yapayım muhabbeti döndü birkaç bir şey aldım ve eve girdiğim gibi tüm eşyalarını toplayıp gitmiş ben bunu aradım hiçbir şekilde ulaşamadım ulaşamıyorum hiçbir yerden dün o gece de yani gittiği gecesinde de bana saat 4.45 iki tane mesaj atıp silmiş ben bunu tabii ki görmedim de ondan sonra beni tekrardan engellemiş ne yazdığını hiçbir şekilde bilmiyorum ulaşamıyorum annesini aradım ulaştınız mı diye sordum ve annesi ulaşamıyorum deyip bana hiçbir şekilde bir daha geri dönüş sağlamadı annesi ne yapacağımı açıkçası bilmiyorum hâlâ şok içindeyim🙈
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bir anda terk edilmek çok sarsıcı, kalbinin nasıl çarptığını hissettim okurken 🥺💔 Şu an önce kendini sakinleştirmen önemli.
Eşin gözdağı verip planlı gitmiş görünüyor ama bu senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor. En kısa sürede bir avukatla veya baronun ücretsiz hukuki yardımıyla görüş mutlaka haklarını öğren 👩⚖️ Ayrıca bir aile büyüklerin bilsin, yalnız kalma.
O aramadıkça sen peşinden koşmak zorunda değilsin. Mesafe koymak bazen en büyük güçtür 💪✨🕊️