Bir akıl verin evliler ? soru detayda?

Geçen yıl şehir değişikliği yapıp bu yıl ama babamızın olduğu şehre döndük. Zaten borcumuz çıktı şimdi üzerine faiz bindi. Biraz eşimin biraz benim anne babamın yanında kalıyoruz oradayken kayınpederim eşimi rahatsız edici tavırlar sergiliyor buradayken babam. İkisi de iyiliği için konuşuyorum kafasında ama eşimin ruh hali iyi değil. Kendini bir yerden atacak diye korkuyorum açıkçası. Bunu anne babalara açıklasam azıcık adamı rahat bıraksalar. Karşılarında da bir insan olduğunu unutup laf söylüyorlar ikisi de. İmkan olsa zaten ben de milletin evinde oturalım kafasında değilim. Yeni işe girdi. Asgari ücretle başladı bir dahaki ay 60 bin civarında alacak ve borçları ödemeye başlayacağız. Sizce en iyi yol hangisi hem kocamın gururu kırılmasın hem benim düzenim bozulmasın aynı şehirdeyiz kayınpederimlerle ama artık ben bir kere daha taşınırsam kiraya çıkalım kafasındayım. Ev ev üstüne olmuyor. Kime ne diyeyim ki bu mesele çözülsün (Sadece ciddi yorum yapın zekalı gibi yorum yapanlara küfür edecek moddayım artık)

Bir akıl verin evliler ? soru detayda?