Bakar msnz soruma Evlilikle ilgili?

kendimden 10-12 yaş büyükler beni istemeye geliyolar. sırf parasi evi arabası var diye annem bugün 12yaş benddn buyuk adamla neden evlenmeyi istemedigimi sorup kızıyor. Bana hep yaşı 37-39 arasi olanlar geliyo. Anneme "ben yaşıma yakın istyorum" diyorum o da abime falan " kendinden kucuk alacak bu " vs bu tip konusuyo.

Bi sevgilim vardı kısa sürdü sevgililiğimiz ayrldk. Benden 1yaş küçüktü. Annem bunu bildiginden boyle diyor. Hoşuma giden erkekler benden genelde 1-2 yaş küçük veya yaşıtm çkyor.

Benim hala aklm eski sevgilimde. Ama artk evlenme yaşm geldi. Onsuz bi hayat hayal bile etmek içimden gelmiyorken ben nasl birini sevebilirim.
Hala cok seviyorum istyorum. Ama eski sevgilim beni sadece cnsel anlamda beğeniyo şu an. Ve evlilk gibi bi düşüncem yok diyor.
Napacağm bilmiyorum. Ortamım yok uni. mezunuyum atanmaya çalşyorum. Kafe mafe gezmem. Memur olmaya calisiyorum bi kac senedir.

😔😔 bana bi akıl verin

Herhangi bi erkekle düz bi evlilik istemiyorum.
Zor begeniyorum zaten ve begendigim kisi de evlilik istemeyen biri ve sevmiyorda...
Güncellemeler
+1 yıl
Gece şu an 00.02 ben bu derdimden ve eski sevgilimden baskasyla evlenecegimi dusunmekten ağlyorum sessiz ama içim parçalanrcasna. Bi çkş yolu aryorum hiç iyi değilim.
Bakar msnz soruma Evlilikle ilgili?