kendimden 10-12 yaş büyükler beni istemeye geliyolar. sırf parasi evi arabası var diye annem bugün 12yaş benddn buyuk adamla neden evlenmeyi istemedigimi sorup kızıyor. Bana hep yaşı 37-39 arasi olanlar geliyo. Anneme "ben yaşıma yakın istyorum" diyorum o da abime falan " kendinden kucuk alacak bu " vs bu tip konusuyo.
Bi sevgilim vardı kısa sürdü sevgililiğimiz ayrldk. Benden 1yaş küçüktü. Annem bunu bildiginden boyle diyor. Hoşuma giden erkekler benden genelde 1-2 yaş küçük veya yaşıtm çkyor.
Benim hala aklm eski sevgilimde. Ama artk evlenme yaşm geldi. Onsuz bi hayat hayal bile etmek içimden gelmiyorken ben nasl birini sevebilirim. Hala cok seviyorum istyorum. Ama eski sevgilim beni sadece cnsel anlamda beğeniyo şu an. Ve evlilk gibi bi düşüncem yok diyor. Napacağm bilmiyorum. Ortamım yok uni. mezunuyum atanmaya çalşyorum. Kafe mafe gezmem. Memur olmaya calisiyorum bi kac senedir.
😔😔 bana bi akıl verin
Herhangi bi erkekle düz bi evlilik istemiyorum. Zor begeniyorum zaten ve begendigim kisi de evlilik istemeyen biri ve sevmiyorda...
Güncellemeler
+1 yıl
Gece şu an 00.02 ben bu derdimden ve eski sevgilimden baskasyla evlenecegimi dusunmekten ağlyorum sessiz ama içim parçalanrcasna. Bi çkş yolu aryorum hiç iyi değilim.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Istemedigin bir evliligi yapmak zorunda değilsin. Cok begeniyolarsa kendileri evlensinler. Senin tercihlerin senin hayatin kendin karar vermelisin. Eski sevgilinden de olmaz onuna bakmalısın
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Önüme bakamıyorum... Onu gözleri geliyo gözümün onune o * ağlyorum
Kabullenecekler merak etme sen red etmeye devam et.
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaşm 30 a merdiven dayadı. Bi iki seneye evde kalmş oluyorum.. inan şu an reddediyorum ya her geleni en sonunda kabul etmek zodunda kalmaktan korkmuyorum. Yaşm geçiyor diye.
Rakamlara takilma. Sen bir obje değilsin. Evde kalmazsin. Ama kendini de eve kapatma. Biraz sosyalles. Istedigin gibi birini bulmak için kendine imkan ver, şans tani. Evde oturarak basaramazsin istedigin gibi bir evliliği
Bana göre uygun değil. Ama ben evliliğe o kadar aç değilim. Sen evliliğe aç olduğun için ya adayları artıracak taktikler yapman lazım. Ya da eldeki adayları kullanmak
Elde aday falan yok sayabilirsin. Onlar adaysa yoldan gecen herkes aday olabilir. Ben evlenmeyi degil asıl sevdigim ve beni seven adamla evlenmeyi istiyorum
İstediğin şey çok özel bir şey değil. Neredeyse herkes istiyor bunu. Ortalama olarak şöyle tartsak kafadan asıl sevdiğin gerçekten seni seveni bulma oranı ne kadar ki. Bence düşük ihtimal. O yüzden istediğin şeyi küçük olarak görme. Belki küçük gibi ama öyle kolay olacak bir şey olmadığı için sevme miktarını biraz düşük tuttuklarınıda adaylara ekleyebilirsin
Bak kardeşim ben 28 yaşındayım ve yaş ilerledikçe rahata alışıyorum. Mesela tek başıma çok rahatım karışan eden yok, evlenmek istemiyor gibi bişeyim. O yüzden sende ge c kalmadan yuvanı kur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Istemedigin bir evliligi yapmak zorunda değilsin. Cok begeniyolarsa kendileri evlensinler. Senin tercihlerin senin hayatin kendin karar vermelisin. Eski sevgilinden de olmaz onuna bakmalısın
Önüme bakamıyorum... Onu gözleri geliyo gözümün onune o * ağlyorum
Seni kullaniyor o bence sadece cinsellik icin yanındaymış sende soyledin
Yanmda degil msjlaşyoruz ben istemedikce bisey yapamazda... Ama ona hala aşğm içim yanıyo
Vazvec bence o adamin evlenmeye niyeti yok
Biliyorum buna fazlasyla üzülüyorum. Evlenmek ne kadar ağr geliyor ona ki evlenmek istemiyor ben iyiyim boyle diyor
Baska kizlarla da takiliyordur belki. Emin ol hayirlisi degil ki olmuyor sen önüne bak gercekten. Bende ask acisi cektim hayirlisi o degilmis demekki
Kabullenecekler merak etme sen red etmeye devam et.
Yaşm 30 a merdiven dayadı. Bi iki seneye evde kalmş oluyorum.. inan şu an reddediyorum ya her geleni en sonunda kabul etmek zodunda kalmaktan korkmuyorum. Yaşm geçiyor diye.
Rakamlara takilma. Sen bir obje değilsin. Evde kalmazsin. Ama kendini de eve kapatma. Biraz sosyalles. Istedigin gibi birini bulmak için kendine imkan ver, şans tani. Evde oturarak basaramazsin istedigin gibi bir evliliği
Atanmaya çalışıyorum.. Babamdan para alamyorum
Tamam anliyorum. Ama yine de kendini kapatma. Yürüyüşe çık en azindan
Ben ilçede oturuyorum burada oyle yuruyus falan yapamazsn. babamda izin vermez
Niye ya artik her ilce belediye hatta belde belediyeler bile insanlarin yurumesi icin alanlar yapıyor bu yanlis bisey degil ki
Babam istemiyor izin vermiyor
Onlar zaten senin istediğini istemez bak göreceksin. O yüzden bu baski var
Napacağm bilmiyorum.
Kpss mi hazirlaniyorsun
Evet ama ne zama atanrm belli degil
Dersaneye falan gitmek istediğini söyle baban gönderir mi? Belki orada bulursun gönlüne gore birini
Dersane icin paramız yok
O zaman geriye internet kaliyor. Bol sans. Hersey gönlünce olsun
Ben iki sene işe giderken kpss ye çalıştım. Yani asosyal degilim o kadar. Arkadaslarm da vaf ama olmadı..
Zorla güzellik olmaz istemediğin biriyle sakın evlenme üzülürsün sonra
Kafanı değiştirmezsen evlenemezsin.
Neden evlenmek istediğinden emin olduktan sonra bazı durumları tolere etmeyi öğrenmelisin
Hangi durumu tolere ediyim sencs
Kendini kısıtlamış ve ön yargılu görünüyorsun. İlişkiye cesaretin yok. Daha ilişkiye aç olup, yaş meselesini esnetebilirsin
12 yaş uygun mu sana gore
Bana göre uygun değil.
Ama ben evliliğe o kadar aç değilim.
Sen evliliğe aç olduğun için ya adayları artıracak taktikler yapman lazım. Ya da eldeki adayları kullanmak
Elde aday falan yok sayabilirsin. Onlar adaysa yoldan gecen herkes aday olabilir. Ben evlenmeyi degil asıl sevdigim ve beni seven adamla evlenmeyi istiyorum
İstediğin şey çok özel bir şey değil.
Neredeyse herkes istiyor bunu. Ortalama olarak şöyle tartsak kafadan asıl sevdiğin gerçekten seni seveni bulma oranı ne kadar ki.
Bence düşük ihtimal.
O yüzden istediğin şeyi küçük olarak görme.
Belki küçük gibi ama öyle kolay olacak bir şey olmadığı için sevme miktarını biraz düşük tuttuklarınıda adaylara ekleyebilirsin
Yaş kaç.
Büyük fark o da açıkçası.
Çalışıyor musun
Kpss ye calisiyorum evdeyim. 27
İnşallah kazanırsın.
Yaşın gelmiş bence.
Nasıl birisin elbet kafana göre çıkar.
Çok seçici olma
Allah aşkına seçeneklerde hep 10 yaş buyukler ve egitim durumu lise ilkokullar var nasl secici olmiyim
Onları seç demedim ki.
Bölümün ne senin.
Nasıl birisin tip olarak yanlış anlama.
Niye hep öylesi geliyor anlamadim
Nasip diyorum... Ben evlenemedim. Arkadaslarmn hepsi en azndan sevgilisi var colugu cocugu olanlar da fazlasyla var. Ben yapamadm.. Aşırı üzülüyorum
Üzülme nasibin seni bulur yeter ki niyetli ol.
Zamani vardir
Evlenmek zorunda değilsin
o kadar bensin ki
Sende de mi durum aynı
tıpkısının aynısı, benden bir yaş küçük sevgilim vardısı da dahil..
Oha o kadar aynı mı
Kac yasndans
25
Yaşın kaç
27
Bu yaştan sonra rahata alisirsin ve çok seçici olursun o yüzden daha da ge c olmadan yuvanı kur
Nasl kuraym nasl
Bak kardeşim ben 28 yaşındayım ve yaş ilerledikçe rahata alışıyorum. Mesela tek başıma çok rahatım karışan eden yok, evlenmek istemiyor gibi bişeyim. O yüzden sende ge c kalmadan yuvanı kur
Nasl kuriyim diyorum bende isteyenim yok