Evliler cevaplarsaa?

Şimdi durum şu, 3 aydır evliyiz. Yaşlarımız genç arkadaşlar. Severek evlendik ve hala sevgiden yana aramızda bir sorun yok. Birleşme harici sevgi temaslarindan kacinmiyoruz. Öpüşme sarılma vs. Birbirimizle konuşuruz. Ama saydığım şeyler hariç yakinlasmalarimiz o kadar ama o kadar az ki. Haftada bir ya da iki haftada bir 3-4 dklik onun zevkine kadar süren yakınlaşmalarimiz oluyor sonra gidip bilgisayarina oturuyor zaten oyun için (oyun oynaması sorun değil bende oyun oynuyorum benim sorunumun ne oldugunu anladınız). Bu arada benim isteğim her zaman onunkine göre daha fazlaydı. Daha balayına gitmedik, ailesiyle gezmek dışında bir yere gitmedik. Bence günübirlik bile olsa bı haftasonu 3 ay içinde gidilebilirdi ama sürekli bir bahanesi ve tembelliği var. Sevmiyor demiyorum seviyor ama bı sorun var gibi hissediyorum ve sürekli tartışma yaşıyoruz benim bunlardan ötürü gergin olmamdan kaynakli, yani biri ya bana bunun normal olduğunu söylesin ya da yapılması gereken bir şeyi söyleyesin lütfen ya gerçekten evlilikten soğumak üzereyim
Güncellemeler
6 ay
Evlenmeden önce yakinlasmalar oluyordu bu arada hatta isteği gayet yerindeydi uyumumuz iyiydi
Güncellemeler
6 ay
Ay bı şey daha soylicem ya kendi işini yapıyor diye bazen ise gitmiyor daha 3 aylık evliyiz evde kaldığı günlerde oh beraber vakit geciricez kafasına giremiyorum niye kalıyor diye sinirleniyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim başlamadan bittik mi ne oldu ya
Evliler cevaplarsaa?