Lürfen evli kişiler cevaplasın?

Ananın suratı neden öyle. Zaten sinir etti beni kuaförde. Gelin geceyi pert etmek peşinde. Damat tamam hayayım takma herkes stresli şu gün bi bitsin. Damat geceyi kurtarmanın peşinde alttan almalar😂😂😂
Şu 18 senelik hayatımda bir öğretmenler odasında dönen muhabbeti bir de bu gelin damat olayını merak ediyorum hala cevap bulamadim
Ya genel olarak okuldaki öğrencilerin, siyaset, spor, bekarların sevgilileri konuşulur. Boş şeyler yani. Akşam napacan yarın napalim vs vs bir bok yok
@OmenTonrimDidim haaaaa beklediğim gibi çıkmadı aw of alcjalcnte teşekkürler yine de
@OmenTonrimDidim @Kuguncuk ya işte ne bileyim daha çok okuldaki çocukları yakistirdiklari öğrenciler dalga geçme olayı falan filan aldnslds
O kadar da değil bir de sevgili yapalım istersen :) dalga geçiyoruz tabii
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Damat ; hayatım prensesler gibi olmuşsun. hayatıma bütün güzelliklerinle hoş geldin
Gelin ; Annenin yüzü hiç gülmüyor , bacın şunu dedi, kardeşin şöyle etti.
hayatın gerçekleri dostum.
Yok söz yüzüğünü taktıktan hemen sonra başlıyor aslında. ve bu çekişmeler hiç bitmediği için dans esnasında devam edebiliyor. klasik türk kadını işte. ömrü şikayet içerisinde geçer.
Biz heyecanliydik biraz dans ederken gözlerimin icine bak birak etrafi anın tadini cikar dedim😅
Kaç şiddetinde deprem yapacağız derler 🤣😂😁🤣😂
Bunu bilmek için evli olmaya gerek yok ki kim ne taktı onu konuşuyorlar...
Ahahha bende merak ediyommm öğrenirsen söylesenee 😂😂
dur ya çocuklugumdan beri merak ediyorum yorumları okumaya geldim ajahadbsh
Kim gelmiş kim gitmiş. Onu aldık mı bu hazırmıydı. Herkes bize bakıyor mu. Akşama ben uyurum :)
Evliyim 🤗 ama düğün yapmadım bir gece için üç dört yılı atamam
Gelin derki altınlar benim
Damat hadi lan at yrrga sen mi para saydın damat der ki ben cuckold kocayim kadın falan uzatma
ben benimkine , bu gece seni iyi yalıcam demiştim , oda morarmıstı
Bunu bnd çok merak ediyorum😂
Acaba ne kadar takı para takıldı
u düğün bir an önce bitsede gitsek
Ne güzel düğün derler
Eve gidince dağıtacağım seni diye başlar erkek...
Bekarsak suçumuz ne?
Aallah razı olsun ya ne düşüncelisin öyle jdjdjdj Evlenince söylerim biraz bekle jdjdjdjdjjd
Cengizhan olmasada bi ahmet mehmet de kolay bulunmuyor jdjdjjdjdd lütfen.
Dedikodu
Miz miz bi ciftse tartisma
Ama dedikodu yaparlar su sunu giymis bu bunu yapti
Eger heyecanli bi ciftse geceyi konusuyolar
Eger romantik bir ciftse birbirlerine iltifat ve heyecaninisöylüyorlar
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş