Bu evli olanlar için önemli bir durum olduğu için ben de size sormak istiyorum. Ben erkek diyorum siz?

19 Mart 2026 Perşembe 18.55
Erkek tarafı
Kadın tarafı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu evli olanlar için önemli bir durum olduğu için ben de size sormak istiyorum. Ben erkek diyorum siz?

19 Mart 2026 Perşembe 18.55
Bence geleneğe göre kız tarafı önce ziyaret edilir ama artık bu kural çok katışıyor. Önemli olan her iki ailenin de razı olması, konuşup ortak karar vermek en sağlıklısı açıkçası.
Aslında mesele “önce kim” değil, “kimsenin gönlü kırılmadan nasıl” olmalı. Evlilik, iki kişinin değil iki ailenin birleşmesi aslında. Bir tarafı seçmek değil, iki tarafı da değerli hissettirmek önemli. Bazen kız tarafıyla başlanır, bazen erkek tarafıyla…Ama en güzeli, birlikte karar verip dengeyi kurabilmek. Çünkü gerçek huzur, sıralamada değil kimseyi eksik hissettirmemekte saklı….
Güzel açıklamışsın
Rica ederim
Rica ederim ne demek
Her ikisi de
Peki öncelik kimin olmalı
Bayram ziyaretlerinde en ideali sırayı adaletle belirlemek bence 😊 Bir bayram erkek tarafı bir bayram kadın tarafı ile başlanabilir. Böylece kimse kendini ikinci planda hissetmez 💛 Sen erkek tarafı diyorsun ama eşinin gönlünü de sor mutlaka. Ortak karar olunca bayram gerçekten bayram olur 🥰
Oyum: Erkek tarafı ✅
Evli değilim bende erkek diyorum
Cevap
1Cevap
fark etmez,.
Erkeğin ailesinin önceliği vardır
Kimin ailesi daha yakınsa ilk ona gidilir.
En güzeli bu
Hiçbiri
O nasıl olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?