Bence hangisinin evi yakınsa ilk ona gidilmeli, büyütmenin anlamı yok.
Bence ilk olarak kadın tarafına gidilmeli.
Erkek tarafına gidilmeli.
Hangisi yakınsa ilk ona gidilmeli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence hangisinin evi yakınsa ilk ona gidilmeli, büyütmenin anlamı yok.
Genelde erkek tarafı diyoruz biz ama ikisi de aynı şehirde olmak lazım bana göre yoksa ayrılıklar uzaklıklar hem engel hem de çiftler arasında veya ailenin çiftlerle tartışma sebebi öyle büyük bir tartışmaya da gerek yok bit ailenin burun kıvıran fil ucuyla bir şey söylemedi bile zaten çiftler arasında bir ufak bozuntuya tartışmaya dönüşür tecrübeyle sabit bak beni iyi dinleyin bu sebepten olmasa da ben boşandım ve bizim içimizde de bunlar oluyordu 😁
Bir bayramda ilk kadının ailesine gidildiyse diğer bayramda ilk erkeğin ailesine gidilmeli. Eğer ikisinin ailesi de yakındaysa aynı şehirdeyse falan böyle olmalı. Ancak ikisinin ailesi de uzaksa veya biri uzaksa bir bayram birinin ailrsinin yanında diğer bayram diğerinin ailesinin yanında geçmeli.
Olayı dallanıp budaklandırmaya gerek yok yani tartışmaya açık bir mevzu ama en mantıklısı en yakın kimin annesini babasını sonra gidin yani bu işi de cinsiyetçi Bir yaklaşıma sokmak doğru değil Benim naçizane fikrim bu yönde teşekkürler
Bi' bayram ilk olarak kadının ailesine gidilir diğer bayram erkeğin..
Nasıl mesele haline getiriliyor her şey anlamak güç.
Yok her bakımdan sevimsiz şey şu evlilik..
Cevap
31Cevap
Ortak karar verilebilir
Mantıken kim yakınsa oraya gidilir. Genelde erkeğin ailesine daha yakın oturuldugundan erkeğin ailesine gidilir. Ama icguveyden hallice yaşayanlar da bir zahmet ilk önce kadının ailesine gitmekten gocunmasinlar bence.
tabiki erkek tarafına gidilir. kesinlikle bizimkilere gitmeyi aklımdan bile geçirmem istemem de.
Hangisi yakında ilk ona gidilmeli: Mantık açısından böyle.
İlk benim aileme gidelim, dedi diye de olay çıkarılmaz, bence.
Dönüşte de yakın olana gidilir. Ne slk saçma sorular bunlar ya😅
Eşinin evine gitmelisin. orada bayramlasip cikip anne ne gittiğin zaman uzun kalmalisin. gelin evinde yatili kalinmaz. kendi annen son durak olmali👍🏽
Benim kendi ailem daha yakın hatta giderken annemlerin evinin önünden geçiyoruz.
Bir saat uğrayıp geçiyoruz eşimin tarafına bayramın ikinci günü kendi aileme geliyoruz.
na fark edecek ya bir de bunun inatlaşmasına mı giricem kimin ailesine evimiz yakınsa ona gideriz önce ailemde neden önce bize gelmediniz tribinde insanlar asla olmazlar zaten
Normalinde erkeğin ailesine öncelikle gidilir.
Fakat erkek veya kadının ailesinin bir önemi yok.
Dört atanın da hakkı bir...
Önce erkeğin anne babasına gidip kısaca bir bayramlaşma töreni ardından eşin anne babasinda bütün bayrami geçirme 😂😂
Yakınlık açısından hangisi ise ona gidilmeli eşit uzaklıkta ise önce erkek tarafına gidilmeli düşüncesindeyim
Hangisi yakınsa ona gidilmeli sonra diğerine gidilmeli. Gidilmeli de değil aslında gidilebilir. Herkes istediğini yapmakta özgür.
#SelamGençlik 🍀🍀
Eşimin ailesine gitmeyi tercih ederim daima..😍😍
#TubaSueda 🍀🍀
Her bayramın olmazsa olmaz sorusu xD erkek tarafına gidip aradan çıkartıp kız tarafında kalınmalı bence
Adet, anane, gelenek ve görenekleri devam ettirmekte toplum sağlığı ve geleceği açısından oldukça fayda vardır.
Size Hangisi Yakınsa İlk Ona Gidilmeli Bu Farklılık Olmaması Gerekir
kim yakınsa önce ona. bunu da bir rekabet konusu haline getirmemek şart ayrıca
Yakın olandan başlanır ve uzak olana doğru gidilir. Mantıklı olan bu gibi geliyor bana.
Bayramlar bana göre değil.
Kimseye gitmem.
Kimsede bana gelemez.
İlk erkeğe gidiliyor, daha sonraki günlerde sınır olmasın diye, akıllı bu kadınlar.
Baş belasının annesine gidelimki ikinci günü bize zehir etmesin
Yaşça büyük olana gitmek daha bir mantıklı geliyor.
Benim her ikiside aynı yerde oturuyor ama ilk olarak eşimin ailesine gideriz
Bizim ailede ilk annemin ailesine gidiyorlar ailenin büyükleri orada çünkü
Erkek tarafına gidiliyor 10 a kadar oturulur aksama kadar kadının ailesinin yanında kalınır 😂
Bence bayramdan önce ailelerle görüşülüp tatile gidilmeli.
Nerden gelir bu sorular aklınıza 😅Bence hangisi yakınsa
Erkek tarafına önce gidilmeli.
Genellikle Erkekler yaşça daha büyük
ve evin bassorumlusu olduğundan önce onun
Ailesi ve sonrasında Esin ailesi ve diğerleri
Yani en önce en büyükler ve yukardan
aşağı olmalı ziyaretler.
Cetvelle ayrım yapılmaz, illaki şuna ilk olarak gidelim mantığı olmamalı. Bir ona gidersen bir de diğerine
Bence ikisinede gidilmemeli belki insanların bir planı var 😂
Kim yakınsa ona gidilmeli.
Bu basit konular tartışma sebebi olmadı. İlk olarak kim yakınsa ona gidilebilir. Taraflar birbirini bu sebepten kırmamalı.
mesafeye baglı birazda. ama erkek tarafına gidilir. sonucta kadın eşinin yanına gidiyor.
Bence hangisi yakınsa ona gidilir çünkü iki tarafinda ailesi sonuç da gidilmesini zaman sorun oluşur ilerleyen zamanlarda
Bizde adet önce erkeğin ailesine gidilir ama bizim aile de sıra sıra gidilir ramazan bayramında ilk kadının ailesine gidildiyse kurban bayramında erkeğin evine gidilir bu şekilde daha mantıklı bence
amaç aileler ile birlikte olmak. ayrım yapılması doğru değil yakın olan yerden başlanmalı tasarruf şart mazot olmuş 30 tl
Ne fark eder sonuçta ikisine de gidilecek ama yol yakından yakın yere gitmek daha mantıklı zaten
Bir bayram erkeğin diger bayram kadının yani sıra ile olmalı hak gecmemeli bence
Bence hepiniz bir yerde buluşun sorun ortadan kalksın :)
Bence erkek ailesi ordan
sonra kadının ailesine gidilir
Hangisi yakınsa ona gidilmeli.
Bence de hangisi yakinsa siradan gidilmeli
Erkek tarafına gidilmeli
hangisi yakınsa o ziyaret edilmeli
Boş yapmayın erkek tarafına gidilir
Cevabı vermişsiniz zaten, kim yakınsa.
Biz şehir değiştirip anne tarafina gidicez direk😂
Hiçbiyere gidemiyoruz ki
Evlenince göreceğim 😀
Kim yakınsa ona gideriz