+1 yılMemleket aynı ilçe köyler farklı. Memlekete 600 km mesafede çalışıyorum. Sırf bu konu yüzünden gitmedik bu Bayram. Zaman kısa. İkimizde kendi ailesi ile vakit geçirmek istiyor. Yaz tatillerinde çok sorun olmuyor ama bayramda büyüklerde olaylara değişik! Yorumlar katınca çekilmez oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
@mozcanmbel17 Kesinlikle öyle çok haklısınız aslında basit bir konu ama çoğu evde bu sorun haline gelebiliyor
- +1 yıl
Basit konu ama her gittiğimizde sorun oluyor. Çocuklara yansıyor. Böylesi sıkıcı görünse de kendi evinde devirip yatmakts ayrı keyif
- +1 yıl
@mozcanmbel17 doğrudur canım inanırım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle konulara kimsenin kafayı takmasını izin vermem. Bu konularda biraz konuşkan ve insanların gönlünü baştan alan tavrım var. Böyle şeylere kimse çok takmamalı. Kendi Ailem takmaz en azından… Duruma göre hareket edilir münasibince… Boş detaylara çok takılmamak lazım…
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bsrtpl o da bir çözüm imiş 😅😂
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılTamamda ayrı ayrı olur mu o da olmaz djsjsjs
Yakından uzağa, büyükten küçüğe denge kurulsun. Eşitse alfabetik sıralama, o da aynıysa yazı tura atılsın. Çok da büyütülmesin kim önce kim sonra.
23 Yorumla- +1 yıl
@muteselli Bence herkes kendi ailesine gitsin 😂 ziyaret etsin 😂 sonra evde buluşsunlar ortada sorun kalmaz 😂😂
- +1 yıl
Bilmiyorum emin değilim 😂😂
+1 yılAynı şehir için gün içinde önce sonra fark etmez de. Erkeğin ailesi bunu çok önemsiyorsa ve sorun olacaksa önce erkeğin ailesine de gidilebilir.
Farklı şehirlerde bulunuyorsa da bir bayram bir aileye diğer bayram diğer aileye gidilebilir. Biraz anlayışla sorun olmaktan çıkar.😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki de sevdiğim kadının ailesine giderim ilk önce.. o her şeyden önce gelir benim için
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılKocanın gidilir sonra kadının olabilir tabiki kavga çıkmazsa 😂
315 Yorumla- +1 yıl
@Cendere1910 Bu konu yıllardır aslında bir kültür haline gelmiş, gelenek ve görenek olarak yerini almıştır ilk önce kocanın ailesine gidilir sonrasında hanımın ailesine ziyarete gidilir
- +1 yıl
Bak sen biliyosun bu işi 😌
- +1 yıl
Çünkü bizde de öyledir bu durum
- +1 yıl
Yani örnek alsınlar seni maviş
- +1 yıl
Ya bunlar aslında sorun olacak konular değil ama bazı çiftlerde bu tartışmalara kadar gidebiliyor maalesef
- +1 yıl
Yani kavga senin ailen benim ailem
- +1 yıl
Aynen öyle önce senin ailen yok benim ailem vss baxi kadınlar gerçekten geçinmek zordur en ufak birşeyi sorun haline getirebiliryorlar
- +1 yıl
Bak biliyosun niye böyle yapiyolar öncesi sonrası olmaz nasıl olsa gidiliyor
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama hani derler ya geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi çok olur diye , illaki bir huzursuzluk çıkartıyorlar işte
- +1 yıl
Yani neden acaba öyleler
- +1 yıl
@Cendere1910 evlilklerde egoistlik senin dediğin benim dediğim olucak kavramı girince böyle oluyor, biz olmayı başaramayan insanlarda olur herkes kendi sözü geçsin istiyor oyuzden buda çatışmaya yol açıyor
- +1 yıl
Bencede bence evlilikte anlayışlı olunmalı en güzeli yoksa hep sıkıntı olur
- +1 yıl
Kesinlikle öyle evliliğin kuralı saygı ve hoşgörüden geçiyor ben haklı değil mutlu olmak istiyorum diyorsan eğer
- +1 yıl
Mutlu olmak seçeriz kavga iyi değil sıkıntı olur güvensizlik olur
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍👍
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHepsini davet edeceksin bayram kahvaltısına bir taşla bilmem kaç tane kuş :D evlenirsem bunu yapacam her sene.
27 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Bence herkes kendi ailesine gitsin ziyaret etsin 😂 sonra evde buluşsunlar 😂 ortada sorun kalmaz 😂
- +1 yıl
Yok be, ben eşimin ailesini de kendi ailemi de bize davet eder sorunu ortadan kaldırırım. 😃
- +1 yıl
Sen yaparsın çiçeğim 🌺 ben sana güveniyorum 😂
- +1 yıl
Güven bana rengarenk’mm 😃🌺
- +1 yıl
@DrCancan mantık bizim işimiz efenim jsdjs
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHangisi yakknsa yakından başlar uzağa doğru gidilir.
33 Yorumla- +1 yıl
@SwordOfDemocles Bence herkes kendi ailesine gitsin 😂 ziyaret etsin 😂 sonra evde buluşsunlar ortada sorun filan kalmaz 😂😂
- +1 yıl
Turan çarpsın aklıma bu da geldi 🤣🤣🤣
- +1 yıl
👍👍😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAileme kahvaltıya gideriz eşim ile sonra onun köyüne akrabalarına gideriz annesi vefaat etmiş mezarlığa sonra benim akrabalar eşim in babasına uğrarız aynı sitedeyiz ama kahvaltı olduğu için erken den uğrayamayız babasına benim köye geceriz annemler le beraber dayimlara biter
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bizde ilk önce erkek tarafı sonradan kadın tarafı ziyaret edilir bu bi gelenek gibi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Taş, Makas, kağıt yapsınlar. Diğer türlü 21. Yüzyılda halen bunları konuşuyor olmamız çok saçma olur. 😬
11 Yorumla- +1 yıl
21. yuzyildayız ama kaynana gelin çatışması hala bixim ülkenin kanayan yarası ve aile büyükleri nerde durması gerektiğini sınırını hala bilmiyor
- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yıl“Meli”. “Malı” faslını bırakın ya.
Önce kadının ailesine gidelim. Ne olmuş yani. Bununla mutlu olacaksa kadının ailesine gidin gitsin.
Bayramda milleti memnun etmek için uğraşmaktansa ilk önce “yol arkadaşını” mutlu etmeli insan.20 Yorumla
+1 yıl2 inci sorun da sey olsun mu? Aracin sag on kyltuguna es mi valide mi?
21 Yorumla- +1 yıl
@korkusuzczft o soruyu daha önce sordum zaten 🤣
+1 yılAilelere normal zamanda gidilmeli bayramda en iyi aile olarak gezinti yapılması birine gitsen öbürü surat Asacak diğerine gitsen diğeri surat Asacak ailelerin tripleri eşlerin birbirine olan triplerinden çok daha fazla artık
10 Yorumla
+1 yılÖrf ve adetlere göre ilk erkeğin evine gidilir diye biliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
@birtakimreklamisleri Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 yıllardır bu durum örf ve adetlerimizde bir kültür olarak yerini almıştır ilk önce kocanın ailesine gidilir sonrasında hanımın ailesine gidilir
- +1 yıl
😊
Bu bayram evdeyiz pikniğe gidelim diyorum oh kim ne dedi ne yapmış gerim gerim gerilmek yok🥰
13 Yorumla- +1 yıl
@ilman ohhh misss en güzeli 👍🥰
Bu paradokstan kurtulmak için tatile gidilsin
112 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@mrt_5555 dün @alien9 a gülüyordum yanlış etiket yapmış diye 😂 bana beddua mi etti naptı şimdi de ben yanlış etiket yaptım iyimi 😂
- +1 yıl
@mrt_5555 yaa hiç sorma birde hiç tanımadığım birisini etiket yapmısım kimdir necidir bilmiyorum 😂
- +1 yıl
@mrt_5555 bir daha girmemiş mi iyi bari 😂 yırttik desene 😂
- +1 yıl
@mrt_5555 baktım adam yazıp bana şekil şukul yaparsa hemen engellerim 😂
youtube.com/shorts/kfCJ1lIprM4?feature=shared - +1 yıl
@Alieñ9 aynen 😂
+1 yılHangisi yakın ise yol üstü ise oraya gidilmeli 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Ya ikiside yakın ve yol üstünde ise senve önce kime gidilmeli
- +1 yıl
Onun ailesine giderdim. Gidecek yer kalmadığı sonra gidilen ailede daha çok oturulur 😂
- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 bencede mantıklı 🤣 Ertuğrul sen bu işi biliyorsun 👍😂
- +1 yıl
Devir uyanık olma devri renkli kadın 😂
- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce gidilme kuralı olmamalı önculuk kuralı olunca huzursuzluk cıkıyor evlıler arsında kıme uygunsa ona gidlmelı herkes icin ailesi öncelıklıdır aileler arsında ıkı tarafta saygılı olmalı
20 Yorumla
+1 yılÖnce erkeğin ailesine gidilmesi gerekir.. Bedeni ise kendi ailemle birlikte daha fazla vakit geçirmek için.. 😂 Ne kadar düşünceliyim değil mi.. 😅
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hangisi yakın mesafedeyse ona gidilir, sonra da diğerine... Böyle basit mevzurda bile ayrışmaya gerek yok.
20 Yorumla
+1 yılHiç çekemiyorum o ziyaretleri ne yazık ki bir gün olurda denk gelirsem herkesi ortada bir yerde toplayacağım :)
10 YorumlaBenim anne babam yok eşim olursa mecbur onun ailesi ziyaret edilecek taraf olacak ama her bayramda tatile giderim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. önce erkeğin ailesi sonra kadının ailesi çünkü kadının ailesinde en son gidildiği için daha fazla oturulucak TwT
10 Yorumla
+1 yılÖnce erkeğin ailesine gidilir annem bana hep böyle öğretti, onlar sonuçta dünür diye ayıp olmasın diye
11 Yorumla- +1 yıl
🥰..
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşimin ailesinde toplanırız. Herkes birbirini hem görür hem vakit ayırırız hem de eğleniriz. İşimizi de yaptıktan sonra oyun parkları 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz önce benim aileme gidiyoruz arefe günü orada yatıyoruz çünkü köydeler ve eşimin (annesi vefat etmiş) mezarlık ziyareti yapması gerekiyor daha sonra bizi alıp eşimin ailesine uğruyoruz (onlarda kalamayız çünkü eşi istemez)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kim yakınsa yol üstü ona giderim :) zaten eskisi gibi eş dost ziyaretleri kalmadı ki herkes tatile kaçar oldu
10 Yorumla
+1 yılben evlenirsem önce kocamın annesinin yanına gitmek isterim sonuçta mezarlık ziyareti ilk yapılmalı jsjs
10 Yorumla
+1 yılFark etmez sonuçta gidilecek her ikisine de hangisinin ailesine önce ya da sonra gidildiğinin bir önemi yok bence.
10 Yorumla
+1 yılEn yakın mesafede kim varsa ona gidilmeli. Ya da sırayla olabilir. Bir bayram birine, bir bayram birine. Adalette hayat vardır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangisi yakınsa ama erkeğin ki daha ağır basar ya da herkesin aynı anda bir yerde toplanması daha makbuldür
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimin annesi daha güzel kahvaltı hazırlıyorsa : )
20 Yorumla Bildiğim kadarıyla, önce erkeğin evine gidilir, sonra kadının evine gidilir.
10 Yorumla
+1 yılİki taraf da zar atsın, önce yüksek gelenin ailesine gitsinler..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBizde erkeğin ailesine gidilir ama bence çok önemi yok
10 Yorumla
+1 yılHangisi yakinsa ona gidilir ne var yani bunu tartışma konusu yapcak ahahaha
10 Yorumla
+1 yılÖnce erkek tarafı kadının ailesini ziyaret eder.
10 Yorumla
+1 yılBunun lafinin yapildigi iliski maalesef ego savasina donuyor. Gozledigim kadariyla yani. Esit olmali
10 Yorumla
+1 yılBence önce erkek ailesine gidilir sonra kendi ailene çünkü daha uzun kalmak için 😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe farkeder
Ben önce aile büyüklerini ziyaret ederim onları bekletemem.10 Yorumla
+1 yılBen önce eşimin ailesine giderdim. Eşim ön planda benim için
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimin ailesi daha yakınsa bence o ziyaret edilmeli. Öncelik diye bir şey yok ki
10 Yorumla 😀35 yıldır bizimkilerden bıktım şu an evlensem bütünbayramlarda kız tarafına öncelik veirrdüm
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. İkiside aynı uzaklıktaysa erkeğim ailesine gidilmeli. Yoksa ilk yakına gidilebilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılOnce erkegin ailesine gidilmeli gibi bı saçmalık var evet ne yazık ki
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geleneklerimize göre ilk önce erkeğin sonra kadının ailesine ziyarete gidilir
10 Yorumla
+1 yıldönüşümlü olarak bayramdan bayrama değiştirilerek bu sorun çözüme kavuşabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılFarketmez bence erkeğin ailesine gidilse daha iyi olur
10 Yorumla Bunun sıralamaya konulması saçma bence. Hangisine kafamız eserse ilk ona gideriz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Önce kadının ailesine gidilmeli, sonra erkeğin evine diye düşünüyorum
10 YorumlaEn yakın mesafeden başlanabilir ne önemi var ki
10 YorumlaBu sıralamadan rahatsız olacak eş seçmemeli herşeyden önce.
10 Yorumla
+1 yılikisine de 5 yıldızlı otel havuzundan iyi bayramlar videosu atılmalı konu kapanmıştır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbencede iki ailenin buluşması daha mantıklı olur
10 Yorumla
+1 yılEn yakın kimse onlara , entrika çekilmez bayram günü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn sevmediğin şey insanlar arkandan konuşuyo gidiyosun ziyarete
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar artık eskidi ya en iyisi evde oturup -eğer gelirse- misafir ağırlamak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olsam kocamın derdim bıktım bizimkilerden😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istediği yere gitsin
13 Yorumla- +1 yıl
@ahhbukizlar bencede en güzeli herkes kendi ailesine gitsin 😂 ziyaret etsin 😂 sonra evde buluşsunlar ortada sorun filan kalmaz 😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle 🤞
- +1 yıl
👍👍😂
+1 yılEvi uzak olana ilk gitmek daha mantıklı geliyor daha sonra yakın olan evden geç saatlerde de olsa eve dönmek sıkıntı olmaz.
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi kimseye gitmemek
11 Yorumla- +1 yıl
@birperikizii Bence en güzeli herkes kendi ailesine gitsin 😂 sonra da evde buluşsunlar ortada sorun filan kalmaz 😂😂
Kıvırmaya gerek yok. Hangisi iyi bakım yapıyorsa keyif alacağım yere gederim. Üç günlük dünyada rahatına düşkün olucan.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tlf ile aransa olmuyor mu ya😂
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bencede 😂😂
- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler