Yeni gelin olarak herkes beni suçluyorsa, eşim de yanımda değilse ne yapmalıyım?

Bu konuda kendimi çok yalnız hissediyorum kocam bile bana sahip çıkmıyor 😢yeni gelin olmama rağmen kayınvalideme 2 ay baktım kırıkları olduğu için tüm işlerini yaptım geleni gideni ben ağırladım evlatları çalıştığı için hep günü birlik gidip gelmek zorunda kaldılar biraz yıprandım haliyle tam biraz kendi ailemin yanına gidip kafa dinleyeyim kendimi toplayayım dedim üstelik iş görüşmem de vardı bu sırada kayınpederimi hastaneye yatırdık bronşitten bir vakayı atlatmışken ikincisinin çıkmış olması beni yıktı yine ben mi kalacağım hastane köşelerinde diye düşündüm çünkü çok yoruldum kalkıp kendi ailemin yanına geldim hepsinin suratı asık kayınbabamın yanında evlatları kalıyor kaynanam tek kaldı diye herkes beni suçlu görüyor bu kadar ayıp da olmaz ama ne oldu 1 ay baktım benden iyisi yoktu da bir gün bakmadım benden kötüsü mü olmadı şimdi yazıktır günahtır eşim desen biraz daha kal annenlerde nasıl olsa kalman gereken zamanda kalmadın benim ailemin yanında diye laf sokuyor herkes mi beni kötü görür.. çok yoruldum bakışlardan imalardan benden herkesin bu kadar beklentisi olduğunu bilmiyordum

Yeni gelin olarak herkes beni suçluyorsa, eşim de yanımda değilse ne yapmalıyım?