Karsıma evlenilecek birinin çıkmaması benim suçum mu?

23 yasındayım. Şuana kadar 2 ciddi ilişkim oldu. Biri baştan cnsellk yasamak ıstedı biseyler oldu ama sonrasında aldattıgını farkettım. Oburuyle uzun sure bısey yasamadım benımle fotograf tarıh herseyı attı ama gece hayatına düskündü benıde götürüyodu bi zman sonra olay takılmaya döndü. Ayrılan bendım yıne pesımden geldı bu sefer hersey farklı olacak dedı barısınca gevsedı asla da huyları degısmedı. Oysakı ıstedıgım fazla bisey degıldı. Clublere gitmeyelim , daha guzel aktıvıteler yapalım. Arada cicek alsın jest yapsın. Karı kız takıp etmesın , sonra ben ınada baskalarıyla gezınce benı suclamasın... Arkadası bıle demıs bunakı neyse o dobra... Diger kızlar onun parasına loca açtırmasına giderken... Kalan flörtlerımı hic anlatmıyorum bıle eve gitmedim diye benle tartısan mı ararsın ya kısaca bu benım arkamda guvenebılırım aıleme tanıstırabılırım diyebilecegım kimse olmadı. Hep bi süphe... Annem her tartısmada yuzume vurur teyzem enıste yap der annannem yok mu bırı der yok kardesim yok kendımı mı kullandırayım. Daha ılk gunden ilk haftadan ytmak ısteyenle ne yapabılırsın... Bu gidisle de olmayacak zaten herkesten uzagım ne zaman bu swfer farklı olacak desem ayrı bı hayal kırıklıgı yasadım. Mutlu bı aılem olsa bu ıslere hıc yanasmazdım ama aılem ayrı babam yok. Annemle de pek anlasamıyorum benı basından atmaya calısıyor. Bu soruyu fıkır amaclı sordum farklı tarzda yorum da istemiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu karsıma hep abazaların cıkması benım sucum mu olarak degıstırıyorum 😒
Güncellemeler
+1 yıl
Troll🤣
Karsıma evlenilecek birinin çıkmaması benim suçum mu?