Valla ben hepimiz insanız diye liboşlara sinir oluyorum ben doğu, bizim batı hepimiz Türklere kafayı yedirecez diyenlere sinir oluyorum herkesi başımıza bela ve ortak eden islamcılara sinir oluyorum bunlar yüzünden kafayı yiycem☹️
3 ay
Valla ben hepimiz insanız diye liboşlara sinir oluyorum ben doğu, bizim batı hepimiz Türklere kafayı yedirecez diyenlere sinir oluyorum herkesi başımıza bela ve ortak eden islamcılara sinir oluyorum bunlar yüzünden kafayı yiycem☹️
Hasta olmak için bir şeylerin olması gerekiyor o sen de yok o a. mıın g. otunn niye havalanıyor durduk yere ki yani kendini niye üstün görüyon sen neyin var lan senin kendine hayrın yok bu ülkeye ne hayrın dokunacak dokundu da böyle artistleniyon gebersen gitsen zaten hiçbir halta yaramıyordu ki diyecekler kalkıyon bak kardeşim yırtıyonn önüne gelen hep bir şey oluyor zaten ama görüntüye bakıyon bir kuruş etmez sopa yutmuş da kazık kazık olmuş hallere giriyorlar senin yaşaman zaten hata bir de üstüne ben yaşamalıyım diye ortalıkta geziyon gece gece beni dellendirme lann git zıbar uyu
öncelikle kendini o küçümsediğin kişilerden üstün olduğunu düşündüren kibrinden kurtulmalısın.
Kalpler kendini üstün görmekle huzura ermez. iblis kendini üstün görenlerin en iyi örneğidir inananlar için.
Öfkenin bu kadar yükselmesi seni çok yormuş belli ki ☹️ Sürekli kutuplaşma görmek insanın sinir sistemini gerçekten zorluyor. Ama başkalarının düşünceleri yüzünden sağlığını yakmana değmez. Şu an en çok ihtiyacın olan şey zihnini sakinleştirmek 🌿 Sosyal medyaya ara ver, nefesine odaklan, enerjini sana iyi gelen insanlara yönlendir ❤️ Kontrol edemeyeceğin fikirlerle savaşmak yerine kendi ruhunu korumayı seç 💫
Cevap
12Cevap
Ben de bu ülkenin zihniyeti yüzünden, ileride bu ülkeden sonsuza dek gideceğim ve ülkenin varlığını kafamdan sileceğim bana uygun değil bura.
herkesi başımıza bela ve ortak eden islamcılar... dediğin tam olarak kimler ki? Tanıyor muyum?
Sitenin en boş insanı sensin , muhtemelen çok boş vaktim var ki kafayı yiyeceksin yakında biraz faydalı şeyler yapmayı dene
ben alt-right bir atomwaffen askari ölarak karıimi siyahıi olduğgü içcin kulukca
Sende yahudi ol olay kapansın
Öncelikle sakin ol. d
Hırtlar ve solcular toplanmış
Bu daha başlangıç daha çok sinir olacaksın
Boş adam, iş edin kendine
Kıyamet kopsun artık türkiye bok bir ülke oldu
Al benden de o kadar
Uyuyun
Kiloal
Neden boylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?