öfke,kızgınlık,nefret ..bunlardan başka bir şey hissetmiyorum.mutluluk diye bir şey yok hayatımda.bütün dertler bende.özel bir okulda burslu olarak okuyorum.o okula gitmeden önce her şey iyiydi hatta mükemmeldi..okula gittiğim günden itibaren burjuva p.cleri tarafından dışladım ezildim.derslerim düştü.ama her şeye rağmen karnemin hepsinin 5 olmasını sağladım.(son gün çalışmaları vs..).sınırden stresten kilo aldım, çirkinleştim..ailem tarafından alay konusu oldum.hergün evde kavga kıyamet..annem zaten hasta psikolojik sorunları var ..babam serbest meslek adam sabah gidiyor akşam geliyor 52 yaşında..onları da anlama çalışıyorum ama lisede karnemin hepsini 5 getirmeme rağmen ne bir hediye ne bir tebrik..bugün kavga sırasında bana ; sen bize mi alıyorsun o notları dedi annem...
okulda hiçbir arkadaşım yoktu.yalandan bir arkadaş var o da zorunluluktan benimle takılıyordu.bu sene böyle geçti.sevdiğim bir çocuk vardı o da ben yüz vermeyince hemen alay konusu yaptı beni ondan da nefret ettim.
şimdi yaz tatilindeyiz denize gideyim diyorum ama arkadaş yok.babam çalışıyor annem hasta...bugün bu konu yüzünden tartıştık.neymiş ben hep kendimi düşünüyormuşum.
intiharı da düşündüm ama bir şans verdim hayata..bu şansı da iyi kullanamadı kahrolası hayat.
artık hiçbir şey hissetmiyorum nefretten öfkeden başka ...sınır hastası oldum çıktım. ne yapayım ben?
okulda hiçbir arkadaşım yoktu.yalandan bir arkadaş var o da zorunluluktan benimle takılıyordu.bu sene böyle geçti.sevdiğim bir çocuk vardı o da ben yüz vermeyince hemen alay konusu yaptı beni ondan da nefret ettim.
şimdi yaz tatilindeyiz denize gideyim diyorum ama arkadaş yok.babam çalışıyor annem hasta...bugün bu konu yüzünden tartıştık.neymiş ben hep kendimi düşünüyormuşum.
intiharı da düşündüm ama bir şans verdim hayata..bu şansı da iyi kullanamadı kahrolası hayat.
artık hiçbir şey hissetmiyorum nefretten öfkeden başka ...sınır hastası oldum çıktım. ne yapayım ben?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer